Terkedilmek istemiyorum

Inan bende oyleydim her iliskimde. Seviyodum ama birsey eksik hep.. sonra biri cikti karsima istedimki asik etsin kendine beni ve inan bana masal prensi gibiydi ilk senelerimizde neler neler yapti cok ugrasti benim icin. Sonra gordumki cok haksizlik etmisim ona zamaninda. Simdi eskidik tabi biraz ama cok asigim Allah bozmasin insallah.. o eksik zamanmis guvenmis sadakatmis emekmis. Belki onun durumuda budur.
Istemeden yansitiyor olabilir sana seninle ilgili degile bile. Icinden nasil geliyorsa oyle davran uzme kendini henuz cok yeniymissiniz.. duzelir insallah

inanın seda dikeri de okudum başka psikolojik kitapları da düzeltemiyorum kendimi.nerede var sorunlu tip ben orada (

Öyle düşünürsen hep öyle insanları çekersin hayatına pskolojik yardım alabilirsin inan çok iyi geliyor ya da reiki diyorum mutlaka ruhunu aşk dışında besleyecek birşeyler bul hayat sadece aşk ve erkekleden ibaret değil sen mutlu olursan yanında olmak isteyen birsürü insan olucak zaten ben bunu yaşamış biri olarak söylüyorum çok geç olmadan kendini o girdaba kaptırmaktan kurtarmalısın

arkadaşlar bugün mesaj attı ama çok soğuk attı aşkım canım filan yoktu napıyosun falan diye başladık öyle sonra ona biraz daha yalnız kalmak istersen kalabilirsin dedim.o da ne istediğimi ben de bilmiyorum ki dedi.bende o zaman içinden gelene kadar aşkım filan deme arkadaşın gibi konuş ve gerçekten de arkadaşın olayım en başta dedim.sorunun her neyse bi dost gibi kızmadan,kırılmadan dinlerim anlatmak istediğinde dedim.o da sen bitanesin dedi. offf aklı çok karışmış ya

hepinizi dinledim ve az önce terkettim.arkadaş kalalım, arkadaşın olarak herzaman yanındayım dedim ama okudu ve cevap bile atmadı.yine de belirsizlikten iyiymiş gerçekten içim rahatladı:)

hepinizi dinledim ve az önce terkettim.arkadaş kalalım, arkadaşın olarak herzaman yanındayım dedim ama okudu ve cevap bile atmadı.yine de belirsizlikten iyiymiş gerçekten içim rahatladı:)

onu severken arkadaş olarak kalamazsın ki. kendine eziyet edersin ancak.
terk etmek böyle olmaz.
sen hala onu yanında istiyorsun. hayatından tamamen çıkarmayı göze alamıyorsun.
şık hareketler değil bunlar. vazgeçmeyi bilmen lazım.

ya aşk ya da sevgi boyutunda değilim ki çok etkileniyorum sadece ama arkadaş kalmayız zaten cevap bile yazmadı bana.bitti yani :)

Bence tek gecelik ilişki yaşayan bunu da sizinki gibi çok yapan erkekler iğrenç. Bir de bu adamı hayatınıza almak için uğraşıyorsunuz. Nasıl mideniz alıyo. Adam size anlatıyor bi de gurur duyuyo heralde. Yemişim onun zor severim çok severim triplerini. Ben olsaydım senin yerinde heralde böcek gibi bakardım ona öylesinden anlar o hemen aşık olurdu. Bak ararsa açma çok ısrar ederse iki kelime yaz sürekli yoğun gibi davran nasıl aşık oluyo sana

Canım niye hala sürdürüyosunki ilişkiye adam belli seni sevmiyo yinede sen bilirsin

Ayrıldığın iyi olmuş, onun bunalımı sarışın ya da esmerdir ben sana diyeyim :)
Bir de bir abla tavsiyesi.
Asla bir erkeği 2 den fazla arama. İki bile çok ama. Yani o telefonu kır at ama arama.
Asla arayan kadın kazanmaz, kazanmadı. Asla.

doğru söylüyosunuz çok şımarttım hemen.bayadır bu kadar etkilenmemiştim ondan oldu heralde ama neyse ayrılarak vazgeçilmez olmadığını anlatabilmişimdir inşallah.gerçi başta aramasam aşık olma ihtimali vardı artık ayrılsam bile o kalmadı maalesef ama napalım.ders olsun buda bana

artık arayacağını sanmıyorum cevap bile atmadı ayrılık mesajıma keşke başta pas vermeseydim ama o kadar samimi geldi ki bu olgun biri sanırım totosu kalkmaz diye düşünmüştüm ilgiden.ama bildiğiniz ergen çıktı

Bu konuşma g.tü 1 metre havadan giden cool takınan,ah kahretsin kızlar bana aşık ama ben gercek aşkı bulamıyorum dostum diye gezinen bir adet gerzek erkekle ona deliler gibi aşık saf kızımıza ait
O:Bunalımdayım
-Neden neoldu
O:Bişey olmadı ,olur böyle arada
-benden mi kaynaklı bişey oldu ,neden teli acmıyorsun
O:Ya sıkma beni sadece yalnız kalmaya ihtiyacım var
-bak eğer ayrılmak istiyorsan konuşalım,bişey mi oldu soğudun mu benden
O:Hayır ya ne alakası var,sıkma beni böyle şeylerle ,senle alakası yok
-iyide neden konuşmuyorsun ,neden bunu anlamıyorum.Kimseyle mi konuşmuyorsun,sadece benle mi
O:Hayır kimseyle konuşmuyorum keyfim yok pek.
-ne yapabilirim senin için
O:Beni kendine aşık et ..

Bu konuşma uzar gider,genc adam bi türlü aşkı bulamadığını düşünür.Çünkü istediği şey aslında şudur.bu tiplere böyle davranılması gerekir

O:Bunalımdayım
-Allah kabul etsin canım..
O:ne demek şimdi bu
-İnsan bi haber verir yalnız girme bunalımlara kaybolursun
O:!
-bak kayboldun bile kac gündür sesin soluğun cıkmıyor
O:dedim ya pek keyfim yok
-anladım canım neyse sıkma canını biz de arkadaşlarla dışardayız,gel dicem ama sen teee bunalımdasın ve bunalımdan buraya en az 2 saat sürer :)
O:!yok gelemem zaten ..kim bunlar arkadaşlarlayım derken
-ya üniden falan tanımazsın onun için cok aradım seni o g.tünü kaldır da cık evden diye iki insan gör diye ama acmadın ,neyse bişey diyormusun kapıyorum
O:bunun için mi aradın
-ne bekliyordun ciciş,iki gündür aramayan sormayana bu bile cok.
O:sadece canım sıkkındı böyle davranman ne şimdi
-sıkarsan canımı sıkarlar canını:))neyse derdin konuş kac yaşına geldin öğüt mü vereyim ak sakallı dede miyim ben bak oğul diye söze gireyim.Boşver canın sıkılmışsa sıkılmıştır ne yapayım yani
O:ya ben seni seviyorum senle bi ilgisi yok,beni bırakma ve aşık et kendine gercekten kafam cok karmaşık
-aşık mı et:)) canım sen yanlış geldin o zaman.Bizim öyle bir hizmetimiz yok.Sana yanlış bilgi vermişler:)) ay cok güldüm ahhhaa aşık et haa..dur bunu anlatacam bizimkilere..neyse hadi bys
O:ne var bunda neden dalga geciyorsun..alo aloo..
-dıt dıt dııııt

Evet bu tip erkeklere böyle davranacaksın.he he cok iyi :))

Sanmıyorum bence döner. İlk önce dönmezseniz o döner gibime geliyor

Bence böyle davranmakta çok itici.
Aynı şekilde bir erkek davransa topa tutulur.
Kimseye adamlık dersi verilmesine gerek yok zaten adam olsa o yaşa kadar olurdu.
En iyisi seninle anlaşamıyoruz deyip ayrılmak.

Bence böyle davranmakta çok itici.
Aynı şekilde bir erkek davransa topa tutulur.
Kimseye adamlık dersi verilmesine gerek yok zaten adam olsa o yaşa kadar olurdu.
En iyisi seninle anlaşamıyoruz deyip ayrılmak.
Adam telefonlara cıkmıyor 2gündür aramıyor .Buna adam gibi ayrılmak cok lüks be canım.Dalga gecip kale almadığını belli ediceksin o peşinden koşucak.

yalnız örnekteki saf kızın bütün dediklerini dedim of ben ne zaman kurnaz olucam acaba hoşuma gitti paylaşımınız teşekkürler :)

Sanmıyorum bence döner. İlk önce dönmezseniz o döner gibime geliyor
ama aramızda doğru dürüst bi paylaşım bile geçmedi sadece dört kere buluştuk ilk ikisi rüya gibi son ikisi eh işteydi. niye dönsün ki döncek adam yol olsun diye bişey yazardı

Bir ıssız adam vakası daha. Yolu vermen iyi olmuş. Ben bana aşık olan birini bulurum, seninle hiç uğraşamam diyeydin.

Bir ıssız adam vakası daha. Yolu vermen iyi olmuş. Ben bana aşık olan birini bulurum, seninle hiç uğraşamam diyeydin.
öyle demedim ya hani erkekler bizleri terkederken hep açık kapı bırakıyo ya ümidimiz bitmesin de iyice üzülelim diye o üzülmez gerçi de ben de ona öyle yaptım.kaderimizde varsa yine kesişir yollarımız arkadaş kalalım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…