Terkedilmek istemiyorum

Sana Seda DİKER 'in sende Şeytan tüyü var kitabını tavsiye ediyorum 3 kuruşluk adamlar için bu kadar düşürmeyin haysiyetinizi
inanın seda dikeri de okudum başka psikolojik kitapları da düzeltemiyorum kendimi.nerede var sorunlu tip ben orada (

boynuz mu yiyorum sizce? sanmıyorum ya bence problem eski sevgilisini unutamaması.
Siz daha iyi bilirsiniz tabiki sonucta taniyorsunuz. Ben erkekleri o kadar duygusal bulmuyorum. Sonucta sizden önce de unutamiyordu. O zaman baslamasaydi. Biz kadinlar cok duygusaliz. Erkekler biraz bencil olur

Siz daha iyi bilirsiniz tabiki sonucta taniyorsunuz. Ben erkekleri o kadar duygusal bulmuyorum. Sonucta sizden önce de unutamiyordu. O zaman baslamasaydi. Biz kadinlar cok duygusaliz. Erkekler biraz bencil olur
ben de çok tanımıyorum onu ama niyeyse öyle hissediyorum.

Hatta ben olsam bana aşık olmayan biriyle sevgili olamam diyip ayrilirdim.
nasıl yani ayrılırsam aşık olma ihtimali var mı? ayrıl ayrıl diye diye gaza geldim mesaj atasım var
Ayrildiktan sonra hemen geri donup aglarsan,mesaj atarsan olmaz:) hemen de olmaz..bekleme suresi ve seni kaybettigine emin olmasi gerekiyor.yapabilirsen ayril.su durumdan daha cok olasilikla asik olur

Burcu ne beyfendinin merak ettim? Bence oluruna birak ustune gittikce geri cekecek kendini gibi duruyor

Aşık et dışında başka emri var mıymış?
Aşık edilmez aşık olunur.
Yollayın gitsin.
Bunalımdaysa size yanaşsın dertleşsin. Sizi yanında tutarak atlatsın bunalımı.
Benim rahmetli de bunalımdaydı barda yakaladım, doğum günü eğlencesiymiş. Hep aynı yalan.

Ayy ne zorunuza var elin tripli adamlarıyla.
Boş ver ya sizi seven gelir sevmeyen de gider.
Kendinizi ağırdan satın lütfen kimse bulunmaz hint kumaşı değil.
Size bu şekilde davranan birini asıl siz terk edin

ya ama daha iki haftadır sevgiliyiz iki haftada bana aşık olması zaten çok zor.ben de ona aşık değilim ki.sadece gerçekten çok etkileniyorum ve onunla olsun istiyorum.şimdi bana aşık değilsin diye terketmek olmaz gibi geliyo.onu söylemek onun öküzlüğü ama normal buluyorum henüz aşık olmamasını.bakalım ayrılıcam muhtemelen ya da eğer terketmezse rolleri değişip ben ona uzak davranıcam artık.düşünüyorum şu an.

bence psikolojik sorunu var arkadasınızın siz üzerine asla gitmayin derim kendinizi çekin seven adam zaten duramaz

Anlattigindan anladigim Unutamadigi ve unutmak istediği biri var büyük ihtimalle acı çekiyor sevgiliniz ve yarasına ilaç olmanızı istiyor bence yani ikinci kisi olcaksin ve ilkiyle yarisacaksin ustelik sadece golgesiyle degermi sen tart olc bic kolay gelsin

işte buna katılıyorum en büyük sorun bende.hemen adamları hayatımın merkezi yapıyorum sonra kaçıyolar ama değiştiremiyorum kendimi

Senin için söylüyorum cocukluguna inmek lazım dalga gecmiyorum ciddiyim. Niye acaba hep boyleleri seni buluyor ve sen şimdi terk edilme korkusunu bu kadar baskın yaşıyorsun

shapiro'nun Acı anıları silmek isimli kitabinda okumuştum her ilişkisinde terk edilme korkusu yaşayan genç bir kadın meğer 3-4 yaslarinda anne babaya ihtiyaç duyduğu bir korkulu anında onlardan gereken yardımı goremediginden üzerinde böyle bir korku kaliyordu.

Konuna gelecek olursam kimsenin yara bandı olma. Zaten senle ciddi bir şey düşünen adam sana eski sevgilisinin lafını edip içine kurt düşürmez. Bi de zaten tek gecelik ilişkileri olan biri şu dönemde öyle bir ilişkisi olmadığına nasıl emin olup içiniz rahat ediyor anlamiyorum.

Yapmayın Allah aşkına siz kimseden değerli değilsiniz böyle dusunun.Birini ustelikte daha yolun başındayken beklemek için bu kadar eziyete değer mi?Böyle giderse çok çabuk ve fazlası ile yorulursunuz.Başlarım onun bunalımına.Adam yeni bir iliskiye,yeni bir heyecana başlıyor ama araya bunalımını sokusturmayi ihmal etmiyor. Kusura bakmayın ben bu konuda anlayışlı olamayacagim,terk edilmeden terk ederdim açıkçası.Ama hayat sizin birşey diyemem baskı yapamayiz

burcu akrep bende geri çekildim zaten iki gündür ne selam ne sabah bakalım ne olacak
Akrep zordur. Duygularini anlamak kolay olmaz. Ama seninleyse seni istedigi icindir mutlaka.
Sabah bir gunaydin mesaji at veya uyurken iyi geceler dile mutlu olcagini dusunuyorum ve aliskanlik haline getir bence bunu. Umarim duzelir

ben terapiye gittim daha evvel terkedilme ve kaybetme korkusunu çok yoğun yaşıyorum diye.sanırım annemin ben küçükken çok ağır şekilde hastalanması etkilemiş olabilir tabi önceki kötü aşk tecrübelerimde tetiklemiş olabilir.hep aynı tip adamları sevdim ağzı laf yapan yakışıklı ve ıssız adamlar hepsinin geçmişinde kapatamadığı bi aşk acısı.bana kalan hep ikincilik.bende kızıyorum kendime.maşallah hem güzel boylu poslu kızım hem başarılı.ama aşk için kendimi hep harcıyorum.elimde değil.sonumun deniz seki gibi olmasından korkuyorum.

Akrep zordur. Duygularini anlamak kolay olmaz. Ama seninleyse seni istedigi icindir mutlaka.
Sabah bir gunaydin mesaji at veya uyurken iyi geceler dile mutlu olcagini dusunuyorum ve aliskanlik haline getir bence bunu. Umarim duzelir
ya zaten benide terketmemeye iten tek sebep bu.istemese yanımda olmaz çünkü istemediği hiçbişeyi yapan biri değil.an gelir çok tatlı dilli olur an gelir ruh hali kötüyse ağzından güzel kelime çıkmaz.hani duygularını gizleyip yalanlarla yaşayan biri değil duygularıyla dürüstçe yaşıyo.benide o çekiyo belki.Zira önceki sevgilim beni terkettiği günün sabahı bile beni evlilik hayalleriyle arayıp uyandıracak kadar iyi oyuncuydu.bu çocuk oyun oynayamıyo.içinden ne geliyosa öyle..ama mesaj atmıycam ona da dedim zaten sen kafanı toplayana kadar ben tamamen çekiliyorum köşeme diye.hayırlısı olsun ne diyim .

Akrepler boyledir daha durustunu ve sadigini bulamazsin inan bana kendimden biliyorum. Ruh hali neyse o oyun yapmaz yani. Bunalimdayim diyorsa oyledir altinda birsey arama. Seninle ilgili bir durumsa da eminim yakin bir zamanda soyleyecektir. Mesaj atmayi dene derim ben cevap beklemeden cevap vermesini gerektirmeyecek seyler yani gunaydin gibi. Aklinda oldugunu bilsin ona gore davransin maksat. Hayirlisi :)

ya bunuda üstüne düşmek gibi algılasın istemiyorum.ve evet o da diyo sevdiğim zaman köpek gibi oluyorum benden daha sadığı olmuyo diyo.o kızı da ayrıldıklarının üstünden ikibuçuk sene geçmesine rağmen hala tam anlamıyla unutamaması sevince gerçekten sevdiğinin kanıtı zaten.bilmiyorum dürüstlüğü ve duygusallığı güzel de bana yaramazsa beni sevmezse boşuna yorulmaktan korkuyorum."beni kendine aşık et" lafı da korkuttu beni.başta ilişkiyi isteyen ben ağırdan alalım dediğim halde sevgili olalım diye ısrar eden o.beni kendine aşık et diyen yine o. peki benimle ilgili bi durumsa bu bunalım terketmeyle mi sonuçlanıcak sence? ben ayrılmak mı istiyosun dediğimde saçmalama manyak mısın dedi ama bilemiyorum off içim içimi yiyo beklemek ne zor şeymiş.

Arkadaşım hemen terk et koşarak uzaklaş daha fazla bağlanmadan.Ben yapamadım aptalligimdan belki olur sever dedim olmadı.İnsanın canı o kadar yanıyor ki anlatamam sana ben hala atlatmaya çalışıyorum.
Bak tecrube konuşuyor eskiyi tam olarak unutamayan birisiyle olmak sadece seni yıpratır.Kafayı yicek gibi oluyorsun,benim ne eksigim var diyorsun.Karsindaki seni görmüyor,duymuyor adeta duvar gibi kesiliyor.
Kalbi hala başkasına aitse ne yaparsan yap olmuyor.
Unutma hickimse Senden daha değerli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…