- 6 Ekim 2008
- 272
- 32
- 118
- Konu Sahibi rbd.dulce1
-
inanın seda dikeri de okudum başka psikolojik kitapları da düzeltemiyorum kendimi.nerede var sorunlu tip ben oradaSana Seda DİKER 'in sende Şeytan tüyü var kitabını tavsiye ediyorum 3 kuruşluk adamlar için bu kadar düşürmeyin haysiyetinizi
Siz daha iyi bilirsiniz tabiki sonucta taniyorsunuz. Ben erkekleri o kadar duygusal bulmuyorum. Sonucta sizden önce de unutamiyordu. O zaman baslamasaydi. Biz kadinlar cok duygusaliz. Erkekler biraz bencil olurboynuz mu yiyorum sizce? sanmıyorum ya bence problem eski sevgilisini unutamaması.
ben de çok tanımıyorum onu ama niyeyse öyle hissediyorum.Siz daha iyi bilirsiniz tabiki sonucta taniyorsunuz. Ben erkekleri o kadar duygusal bulmuyorum. Sonucta sizden önce de unutamiyordu. O zaman baslamasaydi. Biz kadinlar cok duygusaliz. Erkekler biraz bencil olur
Ayrildiktan sonra hemen geri donup aglarsan,mesaj atarsan olmaz:) hemen de olmaz..bekleme suresi ve seni kaybettigine emin olmasi gerekiyor.yapabilirsen ayril.su durumdan daha cok olasilikla asik olurnasıl yani ayrılırsam aşık olma ihtimali var mı? ayrıl ayrıl diye diye gaza geldim mesaj atasım var
Burcu ne beyfendinin merak ettim? Bence oluruna birak ustune gittikce geri cekecek kendini gibi duruyorHanımlar iki haftadır adını koyduğumuz bi ilişkim var.Başında o kadar ısrarcı ve ilgiliydi ki ilişkiyi başlatana kadar.Buluşmalarımızda hep seninle evleneceğimizi hissediyorum diyo.iki buçuk sene evvel sevdiğinden ayrılmış sonra hayatına kimseyi almamış tek gecelik ilişkiler hariç.Bana bi kaç kez dedi ki o sevgilimden beri ilkkez bi kızı tanımaya çalışıyorum,vakit geçirmekten zevk alıyorum beni bırakma.ama iki gündür telefonlarımı açmıyo o kendini çektikçe ben arıyorum defalarca bu sefer boğuyorum belki.tüm aramalarıma ve mesajlarıma saatler sonra bi satır bişey yazıyo.dün sabahın altısında bana "beni kendine aşık et nolur" yazmış.bugün mesaj attım o karşılıklı çaba istiyo diye gördü yine yazmadı sinirden 7-8 kez aradım.En son aradı beni ve bunalımdayım üstüme gelme kendi halime bırak beni iki üç güne düzelirim dedi.Ayrılmak mı istiyosun dedim.Hayır saçmalama manyak mısın küçük bi bunalım sadece benim olur böyle arada dedi.arada bunalımlara girip sessizliğe gömüldüğünü ilk buluşmamızda da söylemişti ama bilmiyorum.gerçekten etkilenmiştim sizce terk mi edilicem nasıl davranırsam düzeltebilirim durumları?
ya ama daha iki haftadır sevgiliyiz iki haftada bana aşık olması zaten çok zor.ben de ona aşık değilim ki.sadece gerçekten çok etkileniyorum ve onunla olsun istiyorum.şimdi bana aşık değilsin diye terketmek olmaz gibi geliyo.onu söylemek onun öküzlüğü ama normal buluyorum henüz aşık olmamasını.bakalım ayrılıcam muhtemelen ya da eğer terketmezse rolleri değişip ben ona uzak davranıcam artık.düşünüyorum şu an.Hatta ben olsam bana aşık olmayan biriyle sevgili olamam diyip ayrilirdim.
Ayrildiktan sonra hemen geri donup aglarsan,mesaj atarsan olmaz:) hemen de olmaz..bekleme suresi ve seni kaybettigine emin olmasi gerekiyor.yapabilirsen ayril.su durumdan daha cok olasilikla asik olur
Hanımlar iki haftadır adını koyduğumuz bi ilişkim var.Başında o kadar ısrarcı ve ilgiliydi ki ilişkiyi başlatana kadar.Buluşmalarımızda hep seninle evleneceğimizi hissediyorum diyo.iki buçuk sene evvel sevdiğinden ayrılmış sonra hayatına kimseyi almamış tek gecelik ilişkiler hariç.Bana bi kaç kez dedi ki o sevgilimden beri ilkkez bi kızı tanımaya çalışıyorum,vakit geçirmekten zevk alıyorum beni bırakma.ama iki gündür telefonlarımı açmıyo o kendini çektikçe ben arıyorum defalarca bu sefer boğuyorum belki.tüm aramalarıma ve mesajlarıma saatler sonra bi satır bişey yazıyo.dün sabahın altısında bana "beni kendine aşık et nolur" yazmış.bugün mesaj attım o karşılıklı çaba istiyo diye gördü yine yazmadı sinirden 7-8 kez aradım.En son aradı beni ve bunalımdayım üstüme gelme kendi halime bırak beni iki üç güne düzelirim dedi.Ayrılmak mı istiyosun dedim.Hayır saçmalama manyak mısın küçük bi bunalım sadece benim olur böyle arada dedi.arada bunalımlara girip sessizliğe gömüldüğünü ilk buluşmamızda da söylemişti ama bilmiyorum.gerçekten etkilenmiştim sizce terk mi edilicem nasıl davranırsam düzeltebilirim durumları?
burcu akrep bende geri çekildim zaten iki gündür ne selam ne sabah bakalım ne olacakBurcu ne beyfendinin merak ettim? Bence oluruna birak ustune gittikce geri cekecek kendini gibi duruyor
işte buna katılıyorum en büyük sorun bende.hemen adamları hayatımın merkezi yapıyorum sonra kaçıyolar ama değiştiremiyorum kendimi
Akrep zordur. Duygularini anlamak kolay olmaz. Ama seninleyse seni istedigi icindir mutlaka.burcu akrep bende geri çekildim zaten iki gündür ne selam ne sabah bakalım ne olacak
ben terapiye gittim daha evvel terkedilme ve kaybetme korkusunu çok yoğun yaşıyorum diye.sanırım annemin ben küçükken çok ağır şekilde hastalanması etkilemiş olabilir tabi önceki kötü aşk tecrübelerimde tetiklemiş olabilir.hep aynı tip adamları sevdim ağzı laf yapan yakışıklı ve ıssız adamlar hepsinin geçmişinde kapatamadığı bi aşk acısı.bana kalan hep ikincilik.bende kızıyorum kendime.maşallah hem güzel boylu poslu kızım hem başarılı.ama aşk için kendimi hep harcıyorum.elimde değil.sonumun deniz seki gibi olmasından korkuyorum.Senin için söylüyorum cocukluguna inmek lazım dalga gecmiyorum ciddiyim. Niye acaba hep boyleleri seni buluyor ve sen şimdi terk edilme korkusunu bu kadar baskın yaşıyorsun
shapiro'nun Acı anıları silmek isimli kitabinda okumuştum her ilişkisinde terk edilme korkusu yaşayan genç bir kadın meğer 3-4 yaslarinda anne babaya ihtiyaç duyduğu bir korkulu anında onlardan gereken yardımı goremediginden üzerinde böyle bir korku kaliyordu.
Konuna gelecek olursam kimsenin yara bandı olma. Zaten senle ciddi bir şey düşünen adam sana eski sevgilisinin lafını edip içine kurt düşürmez. Bi de zaten tek gecelik ilişkileri olan biri şu dönemde öyle bir ilişkisi olmadığına nasıl emin olup içiniz rahat ediyor anlamiyorum.
ya zaten benide terketmemeye iten tek sebep bu.istemese yanımda olmaz çünkü istemediği hiçbişeyi yapan biri değil.an gelir çok tatlı dilli olur an gelir ruh hali kötüyse ağzından güzel kelime çıkmaz.hani duygularını gizleyip yalanlarla yaşayan biri değil duygularıyla dürüstçe yaşıyo.benide o çekiyo belki.Zira önceki sevgilim beni terkettiği günün sabahı bile beni evlilik hayalleriyle arayıp uyandıracak kadar iyi oyuncuydu.bu çocuk oyun oynayamıyo.içinden ne geliyosa öyle..ama mesaj atmıycam ona da dedim zaten sen kafanı toplayana kadar ben tamamen çekiliyorum köşeme diye.hayırlısı olsun ne diyim .Akrep zordur. Duygularini anlamak kolay olmaz. Ama seninleyse seni istedigi icindir mutlaka.
Sabah bir gunaydin mesaji at veya uyurken iyi geceler dile mutlu olcagini dusunuyorum ve aliskanlik haline getir bence bunu. Umarim duzelir
Akrepler boyledir daha durustunu ve sadigini bulamazsin inan bana kendimden biliyorum. Ruh hali neyse o oyun yapmaz yani. Bunalimdayim diyorsa oyledir altinda birsey arama. Seninle ilgili bir durumsa da eminim yakin bir zamanda soyleyecektir. Mesaj atmayi dene derim ben cevap beklemeden cevap vermesini gerektirmeyecek seyler yani gunaydin gibi. Aklinda oldugunu bilsin ona gore davransin maksat. Hayirlisi :)ya zaten benide terketmemeye iten tek sebep bu.istemese yanımda olmaz çünkü istemediği hiçbişeyi yapan biri değil.an gelir çok tatlı dilli olur an gelir ruh hali kötüyse ağzından güzel kelime çıkmaz.hani duygularını gizleyip yalanlarla yaşayan biri değil duygularıyla dürüstçe yaşıyo.benide o çekiyo belki.Zira önceki sevgilim beni terkettiği günün sabahı bile beni evlilik hayalleriyle arayıp uyandıracak kadar iyi oyuncuydu.bu çocuk oyun oynayamıyo.içinden ne geliyosa öyle..ama mesaj atmıycam ona da dedim zaten sen kafanı toplayana kadar ben tamamen çekiliyorum köşeme diye.hayırlısı olsun ne diyim .
ya bunuda üstüne düşmek gibi algılasın istemiyorum.ve evet o da diyo sevdiğim zaman köpek gibi oluyorum benden daha sadığı olmuyo diyo.o kızı da ayrıldıklarının üstünden ikibuçuk sene geçmesine rağmen hala tam anlamıyla unutamaması sevince gerçekten sevdiğinin kanıtı zaten.bilmiyorum dürüstlüğü ve duygusallığı güzel de bana yaramazsa beni sevmezse boşuna yorulmaktan korkuyorum."beni kendine aşık et" lafı da korkuttu beni.başta ilişkiyi isteyen ben ağırdan alalım dediğim halde sevgili olalım diye ısrar eden o.beni kendine aşık et diyen yine o.Akrepler boyledir daha durustunu ve sadigini bulamazsin inan bana kendimden biliyorum. Ruh hali neyse o oyun yapmaz yani. Bunalimdayim diyorsa oyledir altinda birsey arama. Seninle ilgili bir durumsa da eminim yakin bir zamanda soyleyecektir. Mesaj atmayi dene derim ben cevap beklemeden cevap vermesini gerektirmeyecek seyler yani gunaydin gibi. Aklinda oldugunu bilsin ona gore davransin maksat. Hayirlisi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?