Terkedilmek

Bak canım, benim de daha önceki ilişkilerimde hatalarım oldu. Özellikle 22-23 yaşlarımda saçma sapan davrandım Kimse kusursuz değildir. Şuanda da psikolojik olarak zor bir süreçten geçiyorum ona rağmen bir erkeğin bana böyle davranmasına müsade etmem.

29 yaşıma geldim bunun bilincindeyim artık. Bir erkek bana" şöyle giyinme, bununla konuşma, kargocuya kapıyı açtın, sen basit kızsın, adamdan neden o çikolatayı aldın , geçmişte kimlerle konuştun ne kadar ileri gittin, senin biriyle yattığını, konuştuğunu öğrenirsem sana sormadan seni öldürürüm" dese bir 1 dk daha konuşmam her yerden engeller g.tune tekmeyi koyar uzaklaşırdım.

Umarım daha iyi olur, kendine gelirsin. Bazı insanlar hayatımızda geçici süreliğine vardır ve görev tamamlanınca giderler. Bu yaşadığın olaydan ders çıkar ve özgüvenini toparla, kendine iyi gelecek şeyler yapmayı dene. Sağlıklı ilişkiler nasıl kurulur, özgüven, öz değer, öz saygı nasıl kazanılır bunlarla ilgili videolar izle, psikoloji üzerine kitaplar oku.

onu ozel kilan nedir canim yani siradan bir insan o da bu kadar baglanman sacma.kendinu cok kucuk dusurmussun zaten adam tabiki seni istemez.ayagina giden ucuz kizlar gibi gorunmussun.hem karsindaki kaliteli birine benzemiyor neden onu istiyosun.bukadar degersizsen devam et biyle.kendine artik yeni duzgun temiz bir yol ciz bak ne guzrl seni birakmis kurtuldum de sukret

İstemediğini belirtimiş kendi haline bırakın. Size yaklaşmasına izin vermediniz diye ayrılıyorsa ayrılsın.Ayrılığın sonunda ölüm yok yaa. Terapi alabilirsiniz belki iyi gelir

10. Kata kadar çıkarıldım tepeden bırakıldım bir anda ve sebebi yok sebebi bile söylenmedi
Eski konularınıza bakılırsa 10.kata değil 1.kata bile çıkarmamış bu adam. Babanız yoğun bakımdayken sizden ayrılmış, vefat etmiş cenazesine bile gelmemiş, ilişkinizin başından beri zorbalamış, bir erkekle ağız ucuyla konuşsanız beni aldatıyosun diye iftiralar atmış. Nasıl bir 10.kata çıkarmak bu?

bitirdiysen ccok sukur adam senden kurtuldu.adam yerine ben rahatladim suan oh.ne sakiz gibi birisiniz dusman basina vermesin sizin gibi birini.cok yaoiskan birisiniz geriye donup baktiginizda kendi kendinize tiyatro yapmissiniz anlayacaksiniz.adam sana git diyor sen hala sebep ariyon lan istenmiyosun be kadin anla.ben bile burda cildirdim adam ne kadae yorulmustur kim bilir.basiniza gelen herseyi hakediyosunuz bence az bile.

bence kiz istiyorken evlensinler boyle mal erkekler bekar gezmesin baskalrinin canlarini yakmasin hem arkadas razi bu duruma hazir bekliyor imza atacak.adamin basi baglanirda baskalarina musallat olmazlar en azindan

Adam konu sahibinden daha kötü değil.
Bu hikayenin esas kötüsü konu sahibi. Hoppp dur bakalım diye sınırını çizseydi adam napabilirdi? Ben hiç üzülmüyorum böyle insanlara ya. Yok onu yaptım yok bunu yaptım. Yapmasaydın. Kocan değil bir şey değil maddi manevi bi bağlılığın yok ne diye elalemin kahrını çekiyosun?
Ondan sonra yok ölüyorum da bitiyorum da bilmem ne.
E öl o zaman biz napalım.
Adam 3 kere ben eşeğim diye bağırtmış ya var mı ötesi? Gerçi haksız da değilmiş konunun tamamını okuyunca o kısma hak verdim ben de.
Ööfff sinirlerim bozuldu ya ezik ezik hareketler

Bir de belki burayı böyle kısıtlayıcı hasta ruhlu kişilerle beraber olan kişiler de okur, bunun dozu asla yok. Yani şimdi kadının saç modeli yapmasına, kıyafetine karışıyor her adımında görüntülü arıyor. Evlenirlerse kadının dolabındaki dar kıyafetleri (dar pantolon tişört olsa bile) tek tek atacak, düğün ve özel günlerde şurası görünüyor bunu giyme diye kavga çıkarıp kadını ağlatacak, her günü ona zehir edecek. Paranoya yapıp o mu sana baktı sen ona yüz mü verdin kadının üstüne gelip duracak. Ha bir de paranoya seviyesini arttırıp kadını gittiği yerden eve dönene kadar görüntülü arayıp telefonu kapatmasına izin vermeyen kişiler de var. Bunları nereden biliyorum çünkü bunlar yaşanmış olaylar. Böyle kişilerle beraber olursanız hayatınızı karartırsınız hapis hayatı yaşarsınız.

Ne takıntılıyım ne kişilik bozukluğum var
10. Kata kadar çıkarıldım tepeden bırakıldım
10. Kat dediginiz, eksi 10dan zemin kattır o.
Bana sinirlenince ben eşeğim de affedyiim dedi bir gün onu bile dedim üç defa dedirtti
Evet çünkü ben ona o kadar bağlıydım ki onun tek bir sözünden çıkmıyordum . Ben ona şunu diyordum senin için ölürüm ben sen benim ailemsin diyordum . E

bana diyor ki biri çıksın desin ki ben şu kişiyle bir şeyler yaşadım ben sana sormam seni direkt öldürürüm.
Takıntılı olmadiginiz haliniz buysa, takıntılı olsaniz neler olur muş?? İnsan düşünmek istemiyor
Gerçekten ne yasadiginizin ve her ikinizin de ruhen saglikli olmadiginizin farkinda degilsiniz siz.

Of. -10 heralde.

Güncelleme yapıyorum .
Bu zamana kadar engelliydim her yerden telefon whatsapp vs
12 gün oldu

Ben bunun sürekli sigara içtiği arkadaşına (kız ) dedim ki beni gördüğünü ve üzgün olduğumu söyler misin . Ama benim dedirttiğimi söyleme tamam dedi söz verdi ben de aynı durumdayım seni anlıyorum dedi .

Neyse bu kız beni aradı ve dedi ki :
Abla aradım o da şehir dışındayım dedi . Kız arkadaşını gördüm çok üzgündü noldu abi dedim . O da yok bir şey dedi . Haberin olsun abla dedi

Ben de teşekkür ettim

Bunun üzerine bu salak benim engelimi kaldırdı
Beni aradı o gün 4 defa
Ben açmadım
Bana whatsapp tan ? Göndermiş
Cevap yazmadım SALI GÜNÜ

Çarşamba günü bir kez aradı yine ? Gönderdi
Yine cevap vermedim

Whatsappa profil resmi koydu geri kaldırdı

Sizce ne yapmaya çalışıyor

1- sizce sürekli sigara içtiği bana abla ona abi diyen kız ben benim sordurttığumu söyleme dememe rağmen ona demişmidir benimle konuştuğunu

2- beni neden arıyor acıdığı için mi

3 bana neden ? Gönderiyor

4- sizce neden whatsaapa profil resmi koydu iki saat sonra kaldırdı

5- ben açmamakla iyi mi yaptım

Niye böyle bi şey yaptın ?
Bak 40 gün sabret, git dağa taşa vur kendini, ama ona ulaşma, öldü yok oldu buharlaştı farz et.
Yoksa iyileşemeyeceksin.
Anlamaya çalışıyorum seni, benim de toksikliğe zaafım var, hemen sürükleniyorum, ama sağlıksız düşündüğünü kabul etmekle işe başlayabilirsin.
Bak zihnin çok sağlıksız düşünüyor. Duyguların da sağlıksız. Bu ikisini kontrol edemiyorsun şu süreçte buna tamam ama davranışlarını kontrol et bari. Azıcık tut kendini. Kaşınıyorsun sonra adam da sana ufacık bi yem atıyor hopp başa dönüyorsun. İstediğin hayat bu mu ? Layık olduğun muamele bu mu ? Biraz kendi içine dönsene biraz sorgulasana.

Neden kızı aracı yapıp ona üzgün olduğunu söylemesini istedinki? Belki de onunla konuşurken çok farklı şekilde anlattı durumu. Nerden bileceksin? Engelle, kaldır, profil koy , kaldır bu ne saçma sapan hareketler öyle. Hayatına, yoluna bak boşver onu.

Boyle davranma sebebin ne? Sana üzüleceğini geri döneceğini mi umuyorsun? Yapma bak iyiliğin için söylüyoruz yapmaaaa.

Ben bunun sürekli sigara içtiği arkadaşına (kız ) dedim ki beni gördüğünü ve üzgün olduğumu söyler misin .
Niye böyle şeyler yapıyorsunuz size insan gibi davranmıyor farkında mısınız ne hala peşinde dolanıyorsunuz. Evlenin de haberlere çıkın izleyelim mi bunu mu istersiniz anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…