terkedilmek

Arkadaslar herkese merhabalar. Kisaca anlatmaya calisicam benim ilk ve tek iliskim oldu. Bu insanla uzuuun cok uzun yillardir birlikteydik. Hayat bi sekilde bizden yana olmadi neredeyse 30 yasima geldim ve hala evlenemedik istemedigimizden degildi sartlarimiz hic olmadi. Gecen yil iliskimiz ciddi anlamda bozuldu buyuk bir kavga ettik ve ondan sonra seni artik sevemiyorum diye bir daha donmemeye karar verdi. Allem ettim kallem ettim iki aylik ayriliktan sonra iliskimizi toparladik. Bir yil boyunca gayet mutlu bir sekilde devam ettik. Son bir hafta kala yine ayni soguk moduna girdi ve denedigini yine de sevemedigini artik beni soyledi ara verelim dedi ikimizi de mahvetmek istemiyorum diye. Tamam dedim bir ay gecti hala tik yoktu ben msj attim ve hemen gelip konusmak istedi. Geldi ve dun gercekten sorunumuz olmadigi halde ayrildik. Belki ileride kafamk taslara vurucam ama su anda seni ask anlaminda sevmiyorum dedi. Bana birak belki zamanla ben donucem sana ama ne olur sen arama sorma beni bekleme de hayatina devam et baska birisini bulursan seversen de onla ol dedi. Ben inislerim cikislarimla sana eziyet etmek istemiyorum. Benden sana hayir gelmez istedin gibi mutlu edemem seni dedi. Benim canimdan can gidiyor su anda. Gercekten dayanamiyorum ona hic kizmiyorum sarilarak aglayarak ayrildik ve ne yapicagimi hic bilmiyorum. Ne olur bisiler soyleyin bana. Pisman olup doner mi akli basina gelir mi zamanla her sey duzelir mi ben ne yapmaliyim bunun ustune mi gitmeliyim beklemeli miyim hic bisi bilmiyorum canim cigerim yaniyor gercekten iki gundur tek lokma yemedim acimdan öluyomusum gibi hissediyorum. Yardim edin bana ne olur?

Bence bu ilişkiyi beyninde bitirmeli, ondan umudunu kesmeli ve kendi hayatına bakmalısın ..
Eski sevgilin seni kırmadan ayrılmak istemiş ..
Umut olsaydı hiçbir erkek sana ''başkası karşına çıkarsa onla ol'' demezdi ..

Arkadaslar herkese merhabalar. Kisaca anlatmaya calisicam benim ilk ve tek iliskim oldu. Bu insanla uzuuun cok uzun yillardir birlikteydik. Hayat bi sekilde bizden yana olmadi neredeyse 30 yasima geldim ve hala evlenemedik istemedigimizden degildi sartlarimiz hic olmadi. Gecen yil iliskimiz ciddi anlamda bozuldu buyuk bir kavga ettik ve ondan sonra seni artik sevemiyorum diye bir daha donmemeye karar verdi. Allem ettim kallem ettim iki aylik ayriliktan sonra iliskimizi toparladik. Bir yil boyunca gayet mutlu bir sekilde devam ettik. Son bir hafta kala yine ayni soguk moduna girdi ve denedigini yine de sevemedigini artik beni soyledi ara verelim dedi ikimizi de mahvetmek istemiyorum diye. Tamam dedim bir ay gecti hala tik yoktu ben msj attim ve hemen gelip konusmak istedi. Geldi ve dun gercekten sorunumuz olmadigi halde ayrildik. Belki ileride kafamk taslara vurucam ama su anda seni ask anlaminda sevmiyorum dedi. Bana birak belki zamanla ben donucem sana ama ne olur sen arama sorma beni bekleme de hayatina devam et baska birisini bulursan seversen de onla ol dedi. Ben inislerim cikislarimla sana eziyet etmek istemiyorum. Benden sana hayir gelmez istedin gibi mutlu edemem seni dedi. Benim canimdan can gidiyor su anda. Gercekten dayanamiyorum ona hic kizmiyorum sarilarak aglayarak ayrildik ve ne yapicagimi hic bilmiyorum. Ne olur bisiler soyleyin bana. Pisman olup doner mi akli basina gelir mi zamanla her sey duzelir mi ben ne yapmaliyim bunun ustune mi gitmeliyim beklemeli miyim hic bisi bilmiyorum canim cigerim yaniyor gercekten iki gundur tek lokma yemedim acimdan öluyomusum gibi hissediyorum. Yardim edin bana ne olur?
"Issız adam"...:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:
Birak ya bu yastan sonra hayatina bak :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

Üzgünüm ama biri var gibi. Yoksa insan sevdiği ask anlamında sevmiyormus yeni farketmiş galiba neyse, yaninda mutlu olduğu birini neden bırakır ki sen bırakır misin mesela?
Adamın yaşının 30 olduğuna inanamiyorum. Çünkü sana söylediği beni bekleme ama bir gün belki severim seni donerim lafını en son lisede çocuğun teki diyordu bana.
Bence onu bir guzel unutmaya çalışarak, ona en guzel cevabi vermiş olursun.
Çünkü döndüğünde seni orda bulacagindan emin.

hiç bir erkeğin arkasından ağlanıp gözyaşı dökülmez çünki hiç biri buna değmez...
şuan acı çekiyorsunuz ya birkaç ay sonra sizde çaldığı 12 yılınız için ahh ediyor olacaksınız...
üzülün ,ağlayın, bağırın çağırın, acının dibini yaşayın bu en doğal hakkınız ama asla gideni geri getirmek için onurunuzu gururunuzu ayaklar altına almayın..
inanın geçiyor yaşadıklarınızda size en güzel tecrübe oluyor..

adam resmen diyor ki sen beni gerçekten seviyorsun ve bu bana batıyo
kendini geri çek ben senin peşinden koşayım
ciddi söylüyorum bunu söylüyor ayrılmak istediğinde tabii bu senin kararın ama şuan da gidersen tamamen biter benimde bi hayatım var kendime yeni bi düzen kurucam deseydin bi ay değil bi hafta sonra dönerdi.

bence adam sana dürüstçe geçen sene söylemiş senin zorlamanla bir yıl daha devam etmiş.bence karşında gerçekten düzgün bir adam varmış seninle takılıp aldatabilirdi de.artık yapacak birşey yok insan sevmiyorsa sevmiyordur.

Sevgimin aliskanlik olmadina sonsuz eminim hayatimda olsun baska bisi istemiyorum yeter ki yanimda olsun ben bu sekilde uzulim daralim aglim ama yeter ki donsun yeniden

İste buna aliskanlik deniyor zaten. O sizi sevmiyor artik buyuk ihtimalle. Hic arayip sormassaniz belki aradigini bulamayip geri gelir. Ama o saatten sonra buldugu, biraktigi gibi kalmaz. Bence unutmaya calisip yolunuza bakin. Kimse kimse icin ölmuyor zaten. Ask acisi zamanla hafifleyip ucuveriyor.

adam resmen diyor ki sen beni gerçekten seviyorsun ve bu bana batıyo
kendini geri çek ben senin peşinden koşayım
ciddi söylüyorum bunu söylüyor ayrılmak istediğinde tabii bu senin kararın ama şuan da gidersen tamamen biter benimde bi hayatım var kendime yeni bi düzen kurucam deseydin bi ay değil bi hafta sonra dönerdi.

Kesinlikleeee. Insanlara deger gormek yuk gibi geliyor. Onlara kaldiramayacagi yukler yuklemememiz lazim.

Bence hayatında başka biri var sanada açık kapı bırakmış kafam estiğinde dönerim diye yani anlamı şu kızsız kalırsam seni bulurum.Gönül bu ne kadar laf anlatamasanda ilişkilerde hep bencil olmak gerekir seni üzen bir insan için neden gözyaşlarına yazık edesin ki..Tek ihtiyacın zaman tabiki..unutulur emin ol..

Uzun coook uzun ilişkilerde maalesef o bir türlü evlenilemeyen adam sizi terk etmesine sebep olan kimse ile kısa hem dr çok kısa zaman sonra evleniyor. Benim başıma gelmedi ama cevremde o kadar fazla oldu ki bu olay artık kanıksadım. Kısacası başka biri var. Kendinizi hırpalamayın.

uzun süren ilişkiler sanırım aşk bitiyor ve alışkanlığa dönüşüyor karşısınada etkilendiği başka biri çıkınca alışkanlıktan zor olsada vazgeçip aşka yelken açıyor...

O adam yakında biriyle olacak ve evlenecek.
Üzgünüm ama böyle sarılıp ağlamalara kanma seni gerçekten seven başkasını bulursan onunla ol diyip bırakmaz.
Ne olursa olsun tutar elinden.
Şuan üzüleceğin tek şey boşa geçen yılların olsun.

gercekten seven ve asik olan birisi karsisindakine asla baska birini bul ve mutlu ol diyemez.
bu aci verici olabilir ama sanirim evt baska biri olabilir hayatinda buyuk olasilikla.

Back
X