- 23 Eylül 2014
- 3.882
- 4.026
- 178
- Konu Sahibi dertlikedi
Arkadaslar herkese merhabalar. Kisaca anlatmaya calisicam benim ilk ve tek iliskim oldu. Bu insanla uzuuun cok uzun yillardir birlikteydik. Hayat bi sekilde bizden yana olmadi neredeyse 30 yasima geldim ve hala evlenemedik istemedigimizden degildi sartlarimiz hic olmadi. Gecen yil iliskimiz ciddi anlamda bozuldu buyuk bir kavga ettik ve ondan sonra seni artik sevemiyorum diye bir daha donmemeye karar verdi. Allem ettim kallem ettim iki aylik ayriliktan sonra iliskimizi toparladik. Bir yil boyunca gayet mutlu bir sekilde devam ettik. Son bir hafta kala yine ayni soguk moduna girdi ve denedigini yine de sevemedigini artik beni soyledi ara verelim dedi ikimizi de mahvetmek istemiyorum diye. Tamam dedim bir ay gecti hala tik yoktu ben msj attim ve hemen gelip konusmak istedi. Geldi ve dun gercekten sorunumuz olmadigi halde ayrildik. Belki ileride kafamk taslara vurucam ama su anda seni ask anlaminda sevmiyorum dedi. Bana birak belki zamanla ben donucem sana ama ne olur sen arama sorma beni bekleme de hayatina devam et baska birisini bulursan seversen de onla ol dedi. Ben inislerim cikislarimla sana eziyet etmek istemiyorum. Benden sana hayir gelmez istedin gibi mutlu edemem seni dedi. Benim canimdan can gidiyor su anda. Gercekten dayanamiyorum ona hic kizmiyorum sarilarak aglayarak ayrildik ve ne yapicagimi hic bilmiyorum. Ne olur bisiler soyleyin bana. Pisman olup doner mi akli basina gelir mi zamanla her sey duzelir mi ben ne yapmaliyim bunun ustune mi gitmeliyim beklemeli miyim hic bisi bilmiyorum canim cigerim yaniyor gercekten iki gundur tek lokma yemedim acimdan öluyomusum gibi hissediyorum. Yardim edin bana ne olur?
Bence bu ilişkiyi beyninde bitirmeli, ondan umudunu kesmeli ve kendi hayatına bakmalısın ..
Eski sevgilin seni kırmadan ayrılmak istemiş ..
Umut olsaydı hiçbir erkek sana ''başkası karşına çıkarsa onla ol'' demezdi ..