- 20 Ocak 2015
- 111
- 39
- 53
- 35
- Konu Sahibi rapunzel89
-
Ona göre var tabi duygularından emin olamaması ama benden yana bişey yoktueminmisin canım hiç sebep olmadıgına belki senin göremediğin bişeyler vardır
ne kadardır beraberdiniz ve sana karşı davranışları nasıldı ayrılmak istemesi dışındaOna göre var tabi duygularından emin olamaması ama benden yana bişey yoktu
Nadıl olduu anlatır mısın :)Var olmaz olur mu..
Simdi birlikteyiz..
5 sene oldu..
Valla bende anlamadım arada geliyorlardı galiba hiç sebep yokken ayrılıyor pişman oluyordu bn ne yaptığımı bilmiyorum diyorduYuh yedi aydir akli nerdeymis. Sakin sen hicbisey yapma yazmaaa. Buyuk ihtimalle doner yedi aylik bi iliskiyi kolay kolay silemez. Sana bir ay veriyorum bir ay icinde donecek gibi geliyo bana eger donmezse de bosver gitsin o kadar uzun zaman sonra donmesi bir ise yaramaz cunku
altı ay iyi olup son bir aydır ayrılmak istemesi enteresanmış on gündür hiçbişey yapmıyomu peki7 aydır beraberdik öncesindede tanışıyorduk toplamda bir yıldır bir şekilde hayatımdaydı son bir ayda birkaç kere durduk yere ayrlmak istiyorum hiçbişeyden emin değilim dedi ertesi gün pişman oldu her seferinde affettim en son 10 gün önce işte çiçekli böcekli mesajlar gönderirken birbirimize iki dakika sonra ben yapamıyorum dedi böyle işte
Yok canım yapmadıaltı ay iyi olup son bir aydır ayrılmak istemesi enteresanmış on gündür hiçbişey yapmıyomu peki
O son zamanlara kadar gül gibi çocuktu ya insanlar çok tuhafDönmeyen var mı desen daha iyi olur. Genelde hep dönüyorlar. Aradıklarını bulamıyorlar. Terk ediliyorlar falan filan. İstisnalar olabiliyor tabi.. Ama seninki zaten dengesizmiş defalarca ayrılmak istemiş. Ona pek umut bağlamasan daha iyi olur sanki.
Bence umutlanma...Hiç sebep yokken terkeden sonra pişman olup geri dönen sevgiliniz oldu mu hiç ve dahası mutlu olabildiniz mi ? İnsan umutlanıyor işte
başka biri olma ihtimali varmı kadınlar hisseder öyle bişey varsaYok canım yapmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?