Terkedip dönen sevgili var mı?

rapunzel89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2015
111
39
53
35
Hiç sebep yokken terkeden sonra pişman olup geri dönen sevgiliniz oldu mu hiç ve dahası mutlu olabildiniz mi ? İnsan umutlanıyor işte

7 aydır beraberdik öncesindede tanışıyorduk toplamda bir yıldır bir şekilde hayatımdaydı son bir ayda birkaç kere durduk yere ayrlmak istiyorum hiçbişeyden emin değilim dedi ertesi gün pişman oldu her seferinde affettim en son 10 gün önce işte çiçekli böcekli mesajlar gönderirken birbirimize iki dakika sonra ben yapamıyorum dedi böyle işte

Yuh yedi aydir akli nerdeymis. Sakin sen hicbisey yapma yazmaaa. Buyuk ihtimalle doner yedi aylik bi iliskiyi kolay kolay silemez. Sana bir ay veriyorum bir ay icinde donecek gibi geliyo bana eger donmezse de bosver gitsin o kadar uzun zaman sonra donmesi bir ise yaramaz cunku

Valla bende anlamadım arada geliyorlardı galiba hiç sebep yokken ayrılıyor pişman oluyordu bn ne yaptığımı bilmiyorum diyordu Bu kez dönmedi ama bende beni istemeyeni hayatta aramam zaten öyle huylarım var bakalım dönerse yazarım

altı ay iyi olup son bir aydır ayrılmak istemesi enteresanmış on gündür hiçbişey yapmıyomu peki

Dönmeyen var mı desen daha iyi olur. Genelde hep dönüyorlar. Aradıklarını bulamıyorlar. Terk ediliyorlar falan filan. İstisnalar olabiliyor tabi.. Ama seninki zaten dengesizmiş defalarca ayrılmak istemiş. Ona pek umut bağlamasan daha iyi olur sanki.

Gitti, döndü. Yedi yıl gecti üzerinden..
Ama herşeye rağmen tavsiyem bir kere tadı kaçınca zorlanıyor insan.
Yine de sen bilirsin.

O son zamanlara kadar gül gibi çocuktu ya insanlar çok tuhaf

Bence seninki durduk yere ayrılma değil ya sevgisinden emin değil yada aklının takıldığı başkası var gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…