Terkedip dönen sevgili var mı?

Ben varim.

1 yildan sonra terk ettim.

Cok iyi bir insandi, beni cok seviyordu. Bana gosterdigi ilgiyi cok sevdim ilk 6 ay. Sonra sevemeyince zorlamanin anlamsiz oldugunu anladim, sevememism iste. Iyi bir insandi, uzulmesin diye cok denedim ama yapamadim.

Geri donmedim ama.

Bu kişinin size sevgisi bitmiş olan biten bu illa aranızda bir tartışma yaşanması gerekmiyor demek ki duyguları bitmiş belki de başka birisi var aklında yani terkettikten sonra dönse gönül rahatlığıyla hiçbirşey olmamış gibi devam edebilecek misiniz.

şaka bir yana zor yürür eğer kimseyi bulamayıp döndüyse ama belki de kıymetinizi anlar kim bilir zamana bıırakın

Devam edeceğim dediğimi hatırlamıyorum dönen var mı dedim dönerse yazarım dedim dönen var mı dedim

var canım
ama geldiğinde eski ben değildim
ve istemedim onu
yalvarmalar aramalar 1 yıl sonra başladı ayrılıktan .şimdi pişman olsa da ne yazar

Demek ki benim eski sevgilim de böyle olmuş

Geri donuyorlar ama tam da senin onu unuttugun zaman. O zaman da is isten geciyor, sen istemiyorsun.

Dondu evet.. Neden biliyor musun peki..
Benim gibi saf salak deli gibi seven gozlerinin içine bakan, her saniye elini tutan birakmayan, sırf kalp atışlarını duyabilmek için başını kendi gogsune yaslayan, paramız olmasa da buluşalım, çıkar el ele saatlerce yürürüz diyen, gözlerini gozlerinden ayırmayan, sarıldı mi deli gibi bogucakmis gibi sarilan olmamis(!) benden sonra, kendi öyle diyor..
10 ay sonunda döndü bu arada, sonuç yine ayriyiz..
Anlatabildim umarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…