- 3 Ağustos 2012
- 1.473
- 566
- 323
- Konu Sahibi rapunzel89
-
Yani utangaç bir tip ne bileyim ben bu zamana kadar karşı cinsle ilgili hiçbişeyini görmedim ama şu an için bilemiyorum tabibaşka biri olma ihtimali varmı kadınlar hisseder öyle bişey varsa
Haha efsane :))var var olmaz mı ama dönüp de şutlanan eski sevgililer var.. ex den next olmaz derdi bir arkadaş
görmediysen degildir canım acaba kendince sorunlarımı var son bir ayda böyle yapması ilginç çünküYani utangaç bir tip ne bileyim ben bu zamana kadar karşı cinsle ilgili hiçbişeyini görmedim ama şu an için bilemiyorum tabi
En son psikolojim bozul benim dedi ama ben bahane olarak düşündüm tabi psikolojin bozksa benimle ne alıp veremediğin var be adamgörmediysen degildir canım acaba kendince sorunlarımı var son bir ayda böyle yapması ilginç çünkü
Devam edeceğim dediğimi hatırlamıyorum dönen var mı dedim dönerse yazarım dedim dönen var mı dedimBu kişinin size sevgisi bitmiş olan biten bu illa aranızda bir tartışma yaşanması gerekmiyor demek ki duyguları bitmiş belki de başka birisi var aklında yani terkettikten sonra dönse gönül rahatlığıyla hiçbirşey olmamış gibi devam edebilecek misiniz.
HadsizlerTerk edip dönen geri gidiyor. Mücadele hevesi olmuyor bu tiplerde genelde. Sorun, sıkıntıda bırakma egilimli oluyorlar. Senle ugrasacaklarına yeni bir cicekten bal almak islerine geliyordur belki de ondan.
Demek ki benim eski sevgilim de böyle olmuşBen varim.
1 yildan sonra terk ettim.
Cok iyi bir insandi, beni cok seviyordu. Bana gosterdigi ilgiyi cok sevdim ilk 6 ay. Sonra sevemeyince zorlamanin anlamsiz oldugunu anladim, sevememism iste. Iyi bir insandi, uzulmesin diye cok denedim ama yapamadim.
Geri donmedim ama.
Benim 10 gün geçti eski ben değilim öyle büyük şok oluşvar canım
ama geldiğinde eski ben değildim
ve istemedim onu
yalvarmalar aramalar 1 yıl sonra başladı ayrılıktan .şimdi pişman olsa da ne yazar
Benim 10 gün geçti eski ben değilim öyle büyük şok oluş
BulamazzzTerkeder gider de döndüğünde her şeyi aynı bulabilir mi ki?
Bişeyden vazgeçtiğinizde vazgeçtiğiniz şey size geri gelir diye bişey vardı sanki hayırlısıGeri donuyorlar ama tam da senin onu unuttugun zaman. O zaman da is isten geciyor, sen istemiyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?