- 6 Ekim 2014
- 249
- 148
- 48
- Konu Sahibi rapunzel89
-
Hiç sebep yokken terkeden sonra pişman olup geri dönen sevgiliniz oldu mu hiç ve dahası mutlu olabildiniz mi ? İnsan umutlanıyor işte
Hiç sebep yokken terkeden sonra pişman olup geri dönen sevgiliniz oldu mu hiç ve dahası mutlu olabildiniz mi ? İnsan umutlanıyor işte
Canım benim çok üzüldüm saygısızlık etmiş ben o konuda hakkını yiyemem beni terketti defalarca ama kibar davrandı ( kibar davransa ne olur yaptığı güzel değil ama neyse) hep kendini suçladı haklı ben elimden gelenin en iyisini yaptım o kaybettiCanım ben öyle bi kişiye iki yılımı verdim aynı zamanda konuştuğu iki kişi varmış ve bana dedikleri sen benim yanıma yakışmıyorsun kafam karışık ve daha bissürü şey bende ayrıldım ondan diğer konuştuğu kızıda tanıyorum aynı köyden neyse iki hafta sonra beni aradı beni çok sevdiğini söyledi ama ben ona o sinirle başka biri beni istemeye geldi bende onunla görüşmeye başladım çok kibar biri ondan daha iyi kabul ettim o aradığında çok geç kaldın dedim ben şimdi evlendim oda o kızla evlendi görüyorum hala düğünde bayramda içimde bir şeyler kıpırdiyo ama olsun o istedi asıl yanına yakışmayan o
Mutluluğunuz daim olsun canım çok sevindim ne güzel mutlu son olmuş sizinki :)Benimki de beni terketmişti sebepsiz . Hiç anlam veremedim ve sevmediğini düşündüm. Bir seneyi aşkın görüşmedik hiç bir şekilde . Sonra kendisi döndü, ve şimdi nişanlıyız. Ayrıldığında çok fena olmuştum, ama nedense hep döneceğini de ummuştum, gözden cıkarmaya yakın bir anda döndü, nefret ediyorum sanıyodum ama hiç alakası yokmuş.tabi bu arada sana sebepsiz gibi geliyor ama mutlaka sebebi var, benimkinin de vardı. Sonradan anlıyorsun bunu tabi.
ayriligi sebepsiz değildir kendince sebepleri vardır ama geride dönebilir mutlu bile olunabilirHiç sebep yokken terkeden sonra pişman olup geri dönen sevgiliniz oldu mu hiç ve dahası mutlu olabildiniz mi ? İnsan umutlanıyor işte
var ama geri döndüğünde sizin için hiçbir şey eskisi gibi olmuyor. bitmişken bitmesi çok daha hayırlıHiç sebep yokken terkeden sonra pişman olup geri dönen sevgiliniz oldu mu hiç ve dahası mutlu olabildiniz mi ? İnsan umutlanıyor işte
Niye dert mi oldu senin gibilere değil benim sorum canım seni ilgilndirmez atmazsın o içine dert olan yorumunu kendine saklarsın olur biterne sacma bir soru.
herkes sahsina munhasirdir bir kere. eski donen sevgili diye bir grup, bir kitle, ayni fabrikadan cikmis insan cesiti diye bir sey yok. kimisi bitirir, doner, kimisi ardina bakmaz. ne yasandi, sebep neydi ki bitti, ne oldu ne bitti, bittikten sonra ne oldu, bitmeden once ne hissediyordu, hayatinda baska neler oluyor vs vs vs vs..
hic bir sebep yok diye bir sey yok, muhakkak vardir bir sebebi. sana gore yok olabilir, ama gore vardir. belki de sevmemistir, sevememistir vs.
geri donen sevgiliniz oldumu, benimki de gelirmi diye sacma bir soru olamaz. onunki gelmistir, seninkinin gelecegi ne malum, berikinin gelmemistir, seninki iki gun sonra cikar gelir kimbilir.
ayrica, ayni suyla iki kere yikanilmaz derler.. dogrudur. bunu da belirtmek istedim.
ne sacma bir soru.
herkes sahsina munhasirdir bir kere. eski donen sevgili diye bir grup, bir kitle, ayni fabrikadan cikmis insan cesiti diye bir sey yok. kimisi bitirir, doner, kimisi ardina bakmaz. ne yasandi, sebep neydi ki bitti, ne oldu ne bitti, bittikten sonra ne oldu, bitmeden once ne hissediyordu, hayatinda baska neler oluyor vs vs vs vs..
hic bir sebep yok diye bir sey yok, muhakkak vardir bir sebebi. sana gore yok olabilir, ama gore vardir. belki de sevmemistir, sevememistir vs.
geri donen sevgiliniz oldumu, benimki de gelirmi diye sacma bir soru olamaz. onunki gelmistir, seninkinin gelecegi ne malum, berikinin gelmemistir, seninki iki gun sonra cikar gelir kimbilir.
ayrica, ayni suyla iki kere yikanilmaz derler.. dogrudur. bunu da belirtmek istedim.
Ne güzel dedin canım halden anlayan insan bir başka :)İçi yanmışsa insanın bir teselli arar varsın olsun dönmesin kendisinin yaşadığı şeyleri yaşayan birilerini duymak bile bazen iyi gelir insana evet herkes döner diye bişey yok ama bu sadece bir paylaşım alanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?