30 yaşındasınız...
1 aylık bir ilişki için 5 farklı konu açmışsınız...
acı çekiyorsunuz öyle mi?
eşlerinin ihanetine uğrayan kadınlardan daha mı çoktur acaba...
ya da eşinden şiddet gören ve ya çocukları için türlü eziyete katlanan,
ya da yakınlarını kaybeden insanlardan...
yapmayın lütfen...
bu ne demek yaa . herkesin derdi sıkıntısı kendine kardeşim . sizin demenizle mi konu açılcak ?editörmüsünüz kimsiniz siz . lafa bak . bu konuda belliki arkadaşın canını sıkmış dertleşmek istiyor . tutturmuşsunuz 30 yaşındasın bilmem ne . eee ne olmuş . insan 30 yaşında aşık olamaz mı ?yapılan tavır ağrına gitmiş kızın konu açmış yardım istemiş hemen vurun zaten . sana göre hafif birşey olabilir ona göre ağır demek . neyin tavrı bu . size ne oluyor anlamıyorum .
canım seninle açık açık konuşucam . adam düzenbazın önden gideni .bence amacı cinsellikmiş sadece . evlilik falan hikaye . okadar alçak biriki senin evlenmek istediğini biliyor ve bunu kullanarak amacına ulaşmayı hedeflemiş . sen istemeyincede seni bırakmış . haklısın insan terk edildiğine değil böyle adam yerine konulmadığına üzülüyor .benimde başıma geldi bu tür şeyler . ne diyeyim salla gitsin . sakın birdaha ne ara ne sor . engelleyen engellesin gerizkalılılar[/Q
insan kendını okadar cok degersız hıssedıyorkı sankı sevgıyı haketmıyor gıbı goruyor neden ınsan bana boyle yanastı dıyor allahından bulsun
canım seninle açık açık konuşucam . adam düzenbazın önden gideni .bence amacı cinsellikmiş sadece . evlilik falan hikaye . okadar alçak biriki senin evlenmek istediğini biliyor ve bunu kullanarak amacına ulaşmayı hedeflemiş . sen istemeyincede seni bırakmış . haklısın insan terk edildiğine değil böyle adam yerine konulmadığına üzülüyor .benimde başıma geldi bu tür şeyler . ne diyeyim salla gitsin . sakın birdaha ne ara ne sor . engelleyen engellesin gerizkalılılar[/Q
insan kendını okadar cok degersız hıssedıyorkı sankı sevgıyı haketmıyor gıbı goruyor neden ınsan bana boyle yanastı dıyor allahından bulsun
banada oldu böyle şeyler . önce evlenelim diyorlar ya görüyorlar ben istiyorum evlenmeyi nazba göre şerbet olayı yani neyse sonra gerçek yüzleri çıkıyor birlikte olmak istiyorlar evlenmeden . neden diyorum evlenmeden istiyorsun bir sürü şey uyduruyorlar . üff valla bende sıkıldım bu tiplerden ne aradığını ne istediğini bilmeyen insanlar . herşey bir yana insan birşey der yürümüyor olmuyor der açıklama yapar böle yapmaları daha çok koyuyor biliyorum .
banada oldu böyle şeyler . önce evlenelim diyorlar ya görüyorlar ben istiyorum evlenmeyi nazba göre şerbet olayı yani neyse sonra gerçek yüzleri çıkıyor birlikte olmak istiyorlar evlenmeden . neden diyorum evlenmeden istiyorsun bir sürü şey uyduruyorlar . üff valla bende sıkıldım bu tiplerden ne aradığını ne istediğini bilmeyen insanlar . herşey bir yana insan birşey der yürümüyor olmuyor der açıklama yapar böle yapmaları daha çok koyuyor biliyorum .
Bugun cok aklima geldi adi insan
Bugun cok aklima geldi adi insan
valla biz silah dayamıyoruz başına bizle çık diye kendileri istiyor baştan sonra işler ciddiye binince pırr kaçıyorlar valla aslında artık bağışıklık kazandım bir kaç gün anca üzülüyorum sonra aklıma bile gelmiyor . ama ilk defa başıma geldiğinde çok üzülmüştüm aylarca atamadım üstümden halada üzülürüm aklıma geldikçe . insan adam yerine konulmadığına daha çok üzülüyor . benimki beni görüp msnde konuşmazdı saatlerce onu beklediğimi bilirim bir selam atınca dünyalar benm olurdu ne günlerdi hey gidi şimdiki aklım olsaydı 5 dakika tutmazdım ama işte o zamanki toyluğum . neyse canım ya üzülmeye değmez önümüze bakıcaz elbet bizide seven koruyan kollayan erkekler çıkacaktır nasip dua et inşş olucak .bunlar demek ki hayırlı değilmiş . bulsun benim gibisini şimdi arasın dursun .
Canim ben hic evlenmedim o evlenip bosanmis biriydi ben cinsellik yasamadim ama su var benimle birlikte olmak istedi ben olmaz dedim nasolsa evlenmiyecekmiyiz dedi
valla biz silah dayamıyoruz başına bizle çık diye kendileri istiyor baştan sonra işler ciddiye binince pırr kaçıyorlar valla aslında artık bağışıklık kazandım bir kaç gün anca üzülüyorum sonra aklıma bile gelmiyor . ama ilk defa başıma geldiğinde çok üzülmüştüm aylarca atamadım üstümden halada üzülürüm aklıma geldikçe . insan adam yerine konulmadığına daha çok üzülüyor . benimki beni görüp msnde konuşmazdı saatlerce onu beklediğimi bilirim bir selam atınca dünyalar benm olurdu ne günlerdi hey gidi şimdiki aklım olsaydı 5 dakika tutmazdım ama işte o zamanki toyluğum . neyse canım ya üzülmeye değmez önümüze bakıcaz elbet bizide seven koruyan kollayan erkekler çıkacaktır nasip dua et inşş olucak .bunlar demek ki hayırlı değilmiş . bulsun benim gibisini şimdi arasın dursun .
inşallah çıkar canım ısteyen tum bekarların karsısına ben bunun yasını tutmak ıstemıyorum artık cumartesı baya bı kotu oldum ama tıksınıyorum o ınsandan adam yerıne koymadı benı ona gerçekten cok uzuldum kandırılmak duygusu etrafımdaki ınsanlar değer goruyor sevgılılerınden bana değer veren bırı neden yok
Bence gayet açık herşey...
O sadece kısa süreli bir ilişki aramış, sana vaadlerde bulunup vakit geçirmiş, sonra ayrılmak istemiş.
İşte önemli olan da bu nokta;
Gerek ayrılış şeklinden gerek ayrılma nedeninden gerekse senin anlattığın gibi tekrar tekrar mesaj atmandan anlaşılan sen çok iyi bir insansın ve adam bahane bile bulamamış senden ayrılmak için.
Bence hepsi bukadar basit ve açık.
Son sözüm;
Sen kesinlikle ondan çok daha iyilerine layıksın.
teşekkür ederım canım umarım allah daha ıyısını karsıma çıkarır.adam yerıne konmamak gururumu cok kırdı
içim yanıyor resmen ben ona aptal gıbı ıcımden gecenlerı yazdım tınlamadı zaten o sımdı hayatına bakıyordur hıc umrunda degıldır nasıl unutacağım bılmıyorum böyle sessız bı terkediş olabılırmı ne kadar assagılıkca
hırsımı almak ıstıyorum sırketıne gıdıp orayı yerle bır etmek ıstıyorum bağırıp çağırmak onu rezıl etmek ıstıyorum yaptığının böyle kolay kurtulmasını ıstemıyorum benı defetmenın bukadar kolayca olmasını ıstemıyorum oda uzulsun ıstıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?