terkeldılme sebebim ve terk etme seklı acı cekıyorum..lutfen fıkır verın

bu ne demek yaa . herkesin derdi sıkıntısı kendine kardeşim . sizin demenizle mi konu açılcak ?editörmüsünüz kimsiniz siz . lafa bak . bu konuda belliki arkadaşın canını sıkmış dertleşmek istiyor . tutturmuşsunuz 30 yaşındasın bilmem ne . eee ne olmuş . insan 30 yaşında aşık olamaz mı ?yapılan tavır ağrına gitmiş kızın konu açmış yardım istemiş hemen vurun zaten . sana göre hafif birşey olabilir ona göre ağır demek . neyin tavrı bu . size ne oluyor anlamıyorum .

sagol kardesım destegın ıcın zaten yazılanı pek onemsemedım cunku herkezın derdı var evet ama ınsan acmak ıstedıgını acıyor..

Çok acı böyle erkeklerden nefret ediyorum sevgi güzel ama değer olmadan da sıkıntılı...

Canim ben hic evlenmedim o evlenip bosanmis biriydi ben cinsellik yasamadim ama su var benimle birlikte olmak istedi ben olmaz dedim nasolsa evlenmiyecekmiyiz dedi

terketmesinin sebebi varmış
cinselliğe razı edemeyeceğini anlamış demekki
iyki reddetmişsin yoksa takılıp takılıp bırakıcaktı adi adam

hırsımı almak ıstıyorum sırketıne gıdıp orayı yerle bır etmek ıstıyorum bağırıp çağırmak onu rezıl etmek ıstıyorum yaptığının böyle kolay kurtulmasını ıstemıyorum benı defetmenın bukadar kolayca olmasını ıstemıyorum oda uzulsun ıstıyorum

Bence gayet açık herşey...
O sadece kısa süreli bir ilişki aramış, sana vaadlerde bulunup vakit geçirmiş, sonra ayrılmak istemiş.
İşte önemli olan da bu nokta;
Gerek ayrılış şeklinden gerek ayrılma nedeninden gerekse senin anlattığın gibi tekrar tekrar mesaj atmandan anlaşılan sen çok iyi bir insansın ve adam bahane bile bulamamış senden ayrılmak için.
Bence hepsi bukadar basit ve açık.
Son sözüm;
Sen kesinlikle ondan çok daha iyilerine layıksın.

teşekkür ederım canım umarım allah daha ıyısını karsıma çıkarır.adam yerıne konmamak gururumu cok kırdı

teşekkür ederım canım umarım allah daha ıyısını karsıma çıkarır.adam yerıne konmamak gururumu cok kırdı

kendi adam değil ki seni nasıl adam yerine koysun
sen çık şu psikolijiden de hayatın bi aydınlansın
böyle melankolik takılırken hayatının aşkını kaçırma

bir daha ki sefere kendini kaptırmadan önce bir bak bu adam sağlam ayakkabı mı diye
bir de karşına çıkıcak adamı biraz süründür
hemen mesajlara ilgiye boğma
unutma kaçan kovalanır

canım ben 23 yaşındayım ama erkekleri gayet iyi tanıdım. 2 yıllık bir ilişkim vardı anlatsam roman olur. ayrılığımız öyle iğrenç öyle aşağılık oldu ki. yani diyeceğim şu ki erkekler bazen ne istediklerini bilmiyorlar ve ne sevmeyi ne de ayrılmayı beceremiyorlar. salla gitsin uğraşmaya da üzülmeye de değmez. konuyu yeni gördüm çok sık girmediğim için. hayat üzülmeye değmeyecek kadar kısa...

bu yaptığın sadece kendini küçük düşürmeni sağlar bence en büyük tepki tepkisizliktir. sen uğraştıkça o kendini bir halt sanacak. kendini düşürme onun karşısında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…