haklısınız 1 oncesınde 4 ay netten konuştuk hatta onda bıle bana bana yalan soyledı yasını sehrını evlenip boşandığını sakladı bı kayboldu ben yazdım yazdım ona gerı konuşmaya başladık sonra bı gene gıttı senı üzmek ıstemıyorum dedı.. sonra konuşmaya başladık bı gun buluşmaya geldı herseyı ıtıraf ettıı gıtmek ıcın gelmedim dedı bıdaha asla yalan yok dedı senı bırakmıyacagım dedı.. calıstıgı yerı gosterdı aılesınden bahsettı faceden abısını kardesını gordum kendınden ısınden bahsettı sonra gene hıc bısey demden gıttı nefret etmek ıstıyorum
Bu adam siz netten konuşurken ortadan kaybolduğu zaman sen neden üsteledin ki? Boşu boşuna belaya bulaşmışsın :)
yaşınızın orta yaş olduğuna inanasım gelmedi bu cocukca masalı okuyunca
adam sana sinyalleri vermiş zaten geçmiş olsun
kesinlikle katılıyorum!
canım cok tesekkur ederım yorumun ıcın ve dıger arkadaslarada tesekkur ederım... ben nasıl unutacagım bu yalanı dolanı cok sacmalıyorum bılıyorum ama pişman olup aramasını ıstıyorum neasıl bı celıskıdeyım bılmıyorum..ır okadarda nefret edıyorum tıksınıyorum.. benden vazgecmesıne tahammul edemıyorum ayrılık seklıne tahammul edemıyorum.
bu durumu şahsına bir hakaret olarak görüp kendini suçlamaktan ve kendi değerini onun tavırlarına bağlamaktan vazgeçersen eğer unutman daha kolay olur. 20 yıllık evlilikler bitiyor, nikaha 1-2 gün kala nişan atılıyor, uzaktan en mutlu görünen çiftlerde ihanet oluyor, dünyada bin bir türlü kötülük oluyor her an, bazen çok değer verdiklerimizden en büyük darbeleri alıyoruz, yüzümüze gülenler arkamızdan konuşuyor vs. hiçbirinin cevabı yok, neden böyle oldu demenin anlamı yok. elbette senin bir hatan varsa sorgulamalı ve sonraki ilişkilerine bu hataları taşımamalısın ama ondan hala beklentin olduğu müddetçe ( pişmanlık, araması vs) bu sağlıklı sorgulamaları yapman da güçleşir. naçizane fikrim gördüğüm kadarıyla; bir insan yalan söylüyorsa eğer kişiliğinde bir problem vardır ve değişmez. yalan hata değildir bana göre ruhsal bozukluktur ve sana çok da büyük yalanlar söylemiş birinin düzeleceği ümidiyle devam etmende bugün çektiğin acıda senin de payın olduğunu gösterir. ilk yalanda gitmeliydin... bir süre yazmadı/ aramadı uzak durdu demişsin... adam henüz baştan dengesiz tavırlarını göstermiş, sinyallerini vermiş böyle bir isteksizlikle üstelemenin manası ne? elbette hepimiz bu hataları tecrübesizliğimizden yapıyoruz ya da birşeylerin yoluna gireceği umuduna sarılıyoruz ama gerçekler maalesef bizim hayal dünyamız karşısında her zaman daha belirleyici oluyor ve hakikat duvarına günün birinde toslayıp o güzel rüyamızdan uyanıyoruz.
duyguların her ne kadar denetlenemediğini iddia etsek de birini tanımak için insan kendine bir sınır da çizmeli 1 ay birine bağlanmak, tüm ümidini geleceğini ona endekslemek için çok kısa bir süre değil mi? yaşın da verdiği etkiyle acaba insan en ufak bir duygu kıpırtısında karşısındaki insanı çok iyi tahlil etmeden onunla olsun da nasıl olursa olsun zaten zaman da geçiyor yaşım da kaça geldi düşüncesine mi saplanıyor da bu kadar göz önündeki gerçeklerden kaçıyor? bu da olabilir insanca bir düşünce ama sonunda bize zarar veren bir bakış açısı maalesef. önemli olan evlenmek ya da illa ki biriyle bir ilişki içinde olmak değil, huzur bulmak, bir sevgiyi paylaşmak, can yoldaşı olabilmek o insanda bunları bulabildin mi ki ardından bunca acı çekiyorsun? belki yıllar geçseydi çok daha yıpranmış olacaktın ve şimdiden bu kadar sarstı ise o zaman hiç toparlanamayacaktın baştan onun gitmiş olması şükretmeni, böyle bir insanı iraden dışında da olsa hayatından çıkarmış olmanı gerektirmez mi?
son olarak şunu söylemek isterim; zaman hiçbir şeye iyi gelmez, zaman yaraları kapamaz, zamanla acılar azalmaz zamanı yöneten de bizizdir çünkü. dışımızdaki hayat akıp giderken ister geçmişin bir noktasında kalır bugünümüzü ve yarınımızı karanlığa gömeriz istersek de hayatla birlikte biz de akışa kapılıp hayatın karşımıza yeni fırsatlar güzellikler çıkarmasına olanak tanırız. sen eğer bu acıyı sürdürmek istersen yıllarca da sürebilir, ama sen eğer ki mantıklı düşünüp onunla neden olmaması gerektiğini kavrar ve kısa sürede kurtulmuş olmanın şükrünü içinde yaşamayı başarırsan 1 haftada da geçmişin tortuları silinir gider ve yeniden güneş doğar hayatına. belki olacakları, olayları ya da yaşanmışlıklar üzerinde çok fazla söz hakkımız yok ama olaylara karşı verdiğimiz tepkilerde işte biz özgürüz, acı çekmek ya da o acıyı yenmek... burada bizim irademiz devreye giriyor. akıntıya karşı kürek çekmek ya da akışa kapılıp hayatın kontrolümüzde olmadığını anlayıp zor olanı zorlamadan, olanı olduğu gibi kabullenip yolumuza devam etmek...
sımdı acaba terk ettım gıttım mutluyum mu dıyrdur
ya şu siteye katıldığımdan beri hangi topic i görsem ya aynı olayı bende yaşamıştım diyorum ... ne kadar çok olay yaşamışım ...nası bi sıkandal haytım varmış bea.... bacım senin durumunun aynısının tıpkısının klonunu ben yaşadım... internetten tanıştım... üstelik farklı şehirlerdeydik... beni görmek için geldi yanıma... gezdik eğlendik çok güzel iki gün geçirdik sonra döndü .... böle daha bi bağlı olduk birbirimize ... 2 haftada bir bu gelip 3 gün felan kalıyodu .... 5 aylık bi ilişkimiz oldu ... sonra bi gün netten kavga ettik saçma bi nedendi yazmayayım ... sonra ertesi sabah ana bi baktım beni silmiş! ben tabi mala bağladım o an... sonra telefon açtım cevap yok.. netten ulaşmaya çalışıorm cevap yok ve tabi benim jeton TRİNK! ve o anladığım saniye benim için öldü o... aradan 1 hafta geçti kendisi aradı ve üstüne sıçtım götümüde yüzüyle silip büyük bir gazla hayatıma devam ettim.. bekle bacım bekle sen ses etme ağzına zıçtığında bak bakam sende acı hüzün kalıyomu... sen sadece hıncını alamdın aslında ona üzülüyosun farkında deilsin ... sakin ol onunda sırası gelir...
Yaşadığın sıkıntı o kadar üzmüş ki seni derdini anlatırken bile herşeyi karıştırmışsın canım.Ben senin bu konuna daha öncede yorum yazdım,kaba oldu belki ama yazmıştım yani.Tekrar yorum yapacak olursam.
*Bu kişi çocuk değil yaşı 35 ama aklı 5 yaşındaki çocuğunki kadar bile değil.
*Senden ayrılmak için bahane bulamayınca bir başka telefonu bahane etmiş.
*Sen aradığında sesini alınca kapatması artık seni umursamadığı anlamına geliyor ki.Sende onu umursama lütfen.
*Adam başka telefondan aranınca beni denedin sen demesi ise,kendinin bir haltlar karıştırması ki..Ben birşeyler karıştırıyorsam ve başka telefondan aranırsam acaba benim ne yaptığımı hissetmiş olabilirmi diye düşünürüm.
*Biz kadınlar ve erkeklerin doğasında umursanma beğenilme gibi eylemler olunca kendimizi birşey sanırız.
*İşin varmış aklı başında bir insansın,bırak bakalım o adam müsveddesini arama sorma kendini birşey sanmasın.
*Ölüm acısını unutan nice anneler varken,senin böyle bir şahsı unutmak için aşırı çaba sarfetmen sadece kendine eziyet olur.
*O şahıs sen böyle davrandıkça kendini birşey sanıp iyice kibirlenmesin.Bu hayatta senden değerli kim varki.
*Adamın hayatında seninle beraberkende bir başkası olabilir veya son zamanlarda yeni birilerini bulmuş olabilir.
*Yaşın 30 artık çocuk değilsin ve karşında böyle ilgisiz umarsız çocukça şeyler yapan kişilerle uğraşmak için vaktin yok.Mutlu bir yuva kurmak isteğin elbette vardır,bunun için doğru insanlarla bir araya gelmek için kendini karşındaki insana hemen teslim etmeyeceksin.Bedenen değil ben evlilik dışı ilişkilere asla olumlu bakmıyorum zaten.Kalbini, sevgini samimiyetini hemen belli etmeyeceksin.Sen kadınsın ve ulaşılmaz olmalısın.O kişi seni her aradığında sen ayrılık acısı ile kıvranırken kendine döneceğini bilmesin ki sende asla böyle olmamalısın.
Bu hayat bir defa geliyorsun.Bir daha gelme şansın olsaydı üzül,ağla,hani derler ya dibine kadar vur bu ayrılığın,terk edildim deyip bunu kendine yedirme salaya sümük kendine acı derdim.Oysa zaman kavramı göz açıp kapayıncaya kadardır.
bak güzelim o adam iyi bir halt olsaydı, sen bu yaşadıklarını yaşar üzülür müydün ? sen hiçbir şey kaybetmedin. bi şey kaybetmediğini düşündüğünde veya karşındaki insan, seni -aslında- ne yerine koyduğunu gözüne soka soka gösterdiyse, üzülemezsin. Bi kaybın olmaz çünkü, kazançtan başka. o kadar da değersiz değiliz be. değilsin! bunları yaşayacak kadar önemsiz değilsin. kendine bunu yapma, onu daha da mutlu etme mutsuz olarak.. neden daha iyi bir aşk, daha iyi bir ilişki yaşamayasın ki? sen böyle mesaj atılmamaya, aranmamaya, geçiştirilmeye mi razısın? terkedilmen daha iyi olmamış mı sence öyle bir ilişki yaşamaktansa? sen böyle eski ilişkinin yasını tutarsan yeni aşklar geçer gider yanından göremezsin.. mutlu olmaya bak hep, seni mutsuz edenleri uzaklaştır hayatından, o sana sinyalleri vermiş zaten, sen bu sinyalleri alıp o tekmeyi bassaydın ona şimdi çok daha mutlu olurdun emin ol. şunu da unutma: bi insan seni mutsuz ediyorsa mutlu ettiği başka birisi vardır mutlaka![/Q
aptal zaten gorusmemıze ragmen son ıkı haftasonu ıcın arkadaslarıyla plan yapmıstı gecen hafta balık bu hafta kamp yanı benı gorup gormemek umrunda degıldı ben salak gıbı anlayıs lı olayım dıye bısey dememıstım hos desem ne fayda gene bı tekme yerdım. ozgur ruhlu bır ınsanmıs canı ıstermıs kımseyle konusmazmıs yanlızlıgı severmıs oyle derdı ya bipişmanlıgını gorsem soyle bı gelse affet dese ben bakmasam suratına
yoo demiyordur, aklına bile gelmiyorsundur
üzgünüm ama gerçek bu
ilgilendiği başkası olduğu çok açık
ben senin ayrılma şekline takıldığını düşünmüyorum
bence sen bekar olma durumuna öylesine takılmışsın ki
adamın net tavırlarından ne anlam çıkarman gerektiğini anlayamamışsın
hiç bir erkek karşılık vermediği durumlarda üst üste mesaj almaktan aranmaktan sorgulanmaktan hoşlanmaz
sen artık 30 yaşındasın 18 yaşındaki kızlar gibi sevgilinin üzerine düşme
elinden telefonu bırak
serbest takıl biraz kaçan kovalanır sözü bir klişe ama gerçek
sen her 1 aylık ilişkine bu kadar ağlarsan mutlu olamazsın ki
doğru adamı aramaktan vazgeç, kendinle ilgilen
kimseyi hayatının merkezine koyma
sen belli ki çok hassas birisin
kolay ikna oluyorsun
mutlu olmayı hakediyorum böyle yalancı bir adamla işim olmaz lafını bir kere de
ve bir daha ardına bakma
biraz sert oldu kusura bakma ama durum bu
Aşağılık herifin tekiymiş.Onun için canını sıktığına içinin yandığına değmez.Gün gelecek ahh ben ne aptalmışım(teşbihte hata olmaz canım kusuruma bakma)diyeceksin.
Yalnız birşey sormak istiyorum tüm yorumları okumadım kaçırmış olabilirim.İkinizde eşlerinizden ayrıymışsınız.Bu adam sana insel anlamda yaklaştımı yada böyle beklenti içinde olduğunu hissettirdimi.
Eğer birliktelik yaşamışsan alacağını almış hevesi kalmamıştır diye düşünüyorum.Ve içinden benimle evlenmeden birlikte oldu yarın evlensek beni aldatırmı düşüncesi içine girmiş olabilir.
Yada bu öküz adam senden beklentilerinin karşılığını alamayınca kendi çirkef çöplüğüne dönmeyi tercih etmiştir.
Boşver gerçekten ayrılık ne şekilde olursa olsun insanı üzer.Ama bu hıyarın sana yaptığına karşılık başını bile eğmemeli moralini bozmamalısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?