terkeldılme sebebim ve terk etme seklı acı cekıyorum..lutfen fıkır verın

Arkadasim o zaten bitirmis bu yaptiklarida isin bahanesi daha dogrusu kisilik sahibi olmayanlarin,bosver kafandan silmeye calis .zaman gecince iyiki ayrilmisim diyeceksin hic arama bence birak o seni merak etsin.

o benı merak etmez zaten unutmam lazım 30 yasıma geldım hala böyle seylerle uğraşıyorum allah ısteyen herkezın karsısına dugun birı cıkarsın

o benı merak etmez zaten unutmam lazım 30 yasıma geldım hala böyle seylerle uğraşıyorum allah ısteyen herkezın karsısına dugun birı cıkarsın

Bak şimdi beni merak etmez diyorsun ya, bu tetikliyor senin merakını ... Kendini değersiz görüyorsun çünkü... Bak 30 yaşındaymışsın... Benim sana fikir vermem söz konusu olamaz ben senin yaşadığını 19umda yaşadım 24 yaşındayım şimdi... Şuanki aklım olsaymış 3 gün üzüldüysem o dönemde bi gün bile üzülmezdim... Çünkü ben kendi değerimi farkettim.. Sen de kendini üzmeyi bırak artık hadi...

teşekkürler canım kısmette olmuyan olmuyor sanırım arasa bıle ılgısız bı ınsanla anlaşamam ben bastan numara yapmış demekkı

şimdi ki aklım olsa eski sevgilime bittikten sonra asla mesaj atmazdım diye düşünüyorum. ben de aptallık yaptım aradım durdum ben öyle yaptıkça uzaklaştı. gözümde değerinin olmadığını gösterseydim o benim peşimde koşacaktı. çünkü daha önceleri hep öyle oldu. benm değer vermediklerim ittiklerim bana doğru geldi hep. ama bu son sevdiğimin peşinde ayrıldıktan sonra çok koştum o da kaçtı. çok geç olmadan sen de bu imajı çiz emin ol pişman olmayacaksın. aşk acısı geçer. deler geçer belki ama geçer.

msj benı hıc bısey söylemeden bıraktığı gun attım cumartesı yanı.. sonra bıdahada atmadım zaten oda ulaşmamı ıstemıyor faceden sılıp engel koymus bıde

Böyle adamlar ne kadar çoğaldı yahu.Gerçi adam demeye dilim bile varmıyor ama.İşlerim yoğun falan bunların hepsi bahane arkadaşım.Açık söyleyeceğim sana muhakkak başka birisi vardır.Yol yakınken Allah kurtarmış seni böyle birinden.Yakın zamanda aynı şekilde terkedildim bende aynı bahanelerle o yüzden hissettiklerini çok iyi anlayabiliyorum.Ben hala kafamda olayın ne olduğunu çözmeye çalışırken bir baktım ki atı alan Üsküdar'ı çoktan geçmiş.Ben ağlayıp zırlarken adam başkasının kollarına atmış kendini.Sana tavsiyem kesinlikle ona ulaşmaya çalışma.Evet terkediş şekli çok saygısızca.Ama en başından sana yalan söyleyen adamdan da başka bir şey beklenemezdi zaten.Kendini de üzme sakın 30 yaşındasın ama hiç birşey için geç değil.

msj benı hıc bısey söylemeden bıraktığı gun attım cumartesı yanı.. sonra bıdahada atmadım zaten oda ulaşmamı ıstemıyor faceden sılıp engel koymus bıde

yaptığıyla baş başa bırak. her giden mutlaka bir gün dönmeye çalışır. mutlaka hem de. sıkma o güzel canını. rabbim en iyisini karşına çıkarsın

ıstedıgı olsun dıye hayatından cekıldım ne halı varsa gorsun ama canımı cok yaktı yanına kar kalsın ıstemıyorum bı kıza umut verıp güven aşılayıp yarıyolda bıraktı

canım malesef hayatında baskası var bence ama bunu sana ızah bile etmeyerek ne kadar asagılık bırı oldugunu gostermiş .. üzülme..değmezzzz...................

Aşağılık herifin tekiymiş.Onun için canını sıktığına içinin yandığına değmez.Gün gelecek ahh ben ne aptalmışım(teşbihte hata olmaz canım kusuruma bakma)diyeceksin.
Yalnız birşey sormak istiyorum tüm yorumları okumadım kaçırmış olabilirim.İkinizde eşlerinizden ayrıymışsınız.Bu adam sana insel anlamda yaklaştımı yada böyle beklenti içinde olduğunu hissettirdimi.
Eğer birliktelik yaşamışsan alacağını almış hevesi kalmamıştır diye düşünüyorum.Ve içinden benimle evlenmeden birlikte oldu yarın evlensek beni aldatırmı düşüncesi içine girmiş olabilir.
Yada bu öküz adam senden beklentilerinin karşılığını alamayınca kendi çirkef çöplüğüne dönmeyi tercih etmiştir.
Boşver gerçekten ayrılık ne şekilde olursa olsun insanı üzer.Ama bu hıyarın sana yaptığına karşılık başını bile eğmemeli moralini bozmamalısın.

30 yaşındasınız...
1 aylık bir ilişki için 5 farklı konu açmışsınız...
acı çekiyorsunuz öyle mi?
eşlerinin ihanetine uğrayan kadınlardan daha mı çoktur acaba...
ya da eşinden şiddet gören ve ya çocukları için türlü eziyete katlanan,
ya da yakınlarını kaybeden insanlardan...

yapmayın lütfen...

evet öyle allaha sukur acım bu fakat bunu saptırmayın ben sadece bu sıkıntımdan bahsettım

bende bir zamanlar aşk acısı çektim terk edilmenin ne olduğunu çok iyi bilirim, o dönem çok zayıflamıştım hatta,iki lokma bişey yesem mideme zor inerdi,boğazımda takılır kalırdı,ama inan ki bu yaşadıklarımın hepsini zamanla unuttum,zaman her acının en büyük ilacıdır,Allah dermansız dert vermesin,yeni biriyle tanış,farklı ortamlara girmeye çalış,hobi olarak bişeyler yap (ahşap boyama,resim,cam boyama vs)kendini oyala çok düşünme en önemlisi dua et,namaz kıl ALLAH'a sığın her şey düzelir emin ol şunu da unutma SIKINTI SIKINTIYI GETİRİR pozitif olmaya çalış

allah bır an once sıkıntılarımızı alsın 1 aylık bısey ve buna cok uzuluyorum resmen kandırıldım

Bence artık düşünmeyin onu. Size bunu yapabilecek kadar karaktersiz bir insanmış işte. Bu insan için neden üzülüyorsunuz ki? Geçti gitti artık ve muhtemelen başka biriyle görüşmeye başladı, o yüzden sizi face den silip engelledi. Allah a dua edin karşınıza sizin için hayırlı olan insanı çıkarsın. Kimse böyle bir terkedilmeyi haketmez bu konuda size katılıyorum ama olmuş bir kere geçmiş gitmiş. Üzülmeyin artık.

yaw seni sevmemis değer vermemis işte daha terk etti falan diyorsun 1 ay diyorsun adam denemis bakmıs senin tavrın edan hosuna gitmemis bırakmıs erkeklerde bir seye açıklama yapmazlar niye kadın uzatıcağı için laf anlamazlar kadınlar neden gitme seviyorum evlencektik mobilya demistin falan diycen adam konusmaz tabisi böle gidince kafası rahatlar

istenmiyorsun neden hala ısrar ediyorsun kii yok aramıs msj atmıs face bakmıs engellemis bos ver sende koy dötüne bir tekme rahat gitsin

sankı hep ılıskılerım böyle hüsran olacak gıbı geliyor cok uzulecegım gıbı kendımde sorun buluyorum varsada düzeltmek ıstesemde bunu yapmayacağım yenı bırı olacakmı dıye kendıme hayret ettım kadar ıyıyım allah sukur daha kotu olurum dıye bekliyordum yorumlarınız sayesınde akıl fıkır edınıyorum

Bak canım en yoğun adam bile eğer yolunda gitmeyen bir şeyler varsa gerekirse toplantıdan çıkar yine de seni arar yani. Hatta konuşmanızda "Senin yüzünden toplantıdan çıktım" bile diyebilir ama bu tavrından geri kalmaz. Çünkü ortada çözümlenmesi beklenen bir sorun vardır. Aynı şekilde kendi görmek istemediği tavrı bir başkasına yapmaz. Işi bahane eden adamdan bir halt olmaz, söyleyeyim sana. Hem 1 ay çok uzun bir süre değil, o kendi kafasında denedik olmadı diye düşünüyordur.

haklısınız 1 oncesınde 4 ay netten konuştuk hatta onda bıle bana bana yalan soyledı yasını sehrını evlenip boşandığını sakladı bı kayboldu ben yazdım yazdım ona gerı konuşmaya başladık sonra bı gene gıttı senı üzmek ıstemıyorum dedı.. sonra konuşmaya başladık bı gun buluşmaya geldı herseyı ıtıraf ettıı gıtmek ıcın gelmedim dedı bıdaha asla yalan yok dedı senı bırakmıyacagım dedı.. calıstıgı yerı gosterdı aılesınden bahsettı faceden abısını kardesını gordum kendınden ısınden bahsettı sonra gene hıc bısey demden gıttı nefret etmek ıstıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…