• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Terketsem yeri mi?

Cok yalniz kaliyordum abartti tembellesti hayalperest oldu bir aksamda baktim elinde telefon bisiler yaziyor birine hadi ben gidiyorum dedim gittim.

Evet canım aynı şekilde ilerliyoruz bizde bir ara işsiz kaldı iş aramak yerine daha çok define arası. Hayalperestte bulacağına inanıyor bir yaazışma yakalamadım.Evet bende çok yalnızım..

Evet canım aynı şekilde ilerliyoruz bizde bir ara işsiz kaldı iş aramak yerine daha çok define arası. Hayalperestte bulacağına inanıyor bir yaazışma yakalamadım.Evet bende çok yalnızım..
Esini seviyorsan acil cozum bul.
Benim sevgimde bitmisti o yuzden ugrasmadim.
Adam is aramak ole dursun yan gelip yatiyordu baban var ya diyip.
Ben tabi o zaman 23 24 yasindayim kizim ufak.gezmeyi eglenmeyi cok severim.ama ilgi yok alaka yok simartilmaya alismisim o yok.
Parayi bulcam bulcam ole yapcam bole yapcam.
Bir erkek hayatinda ki kadini o derece yalniz birakamaz bence.

Esini seviyorsan acil cozum bul.
Benim sevgimde bitmisti o yuzden ugrasmadim.
Adam is aramak ole dursun yan gelip yatiyordu baban var ya diyip.
Ben tabi o zaman 23 24 yasindayim kizim ufak.gezmeyi eglenmeyi cok severim.ama ilgi yok alaka yok simartilmaya alismisim o yok.
Parayi bulcam bulcam ole yapcam bole yapcam.
Bir erkek hayatinda ki kadini o derece yalniz birakamaz bence.

4 12 idi bir haftadır sonra izin günü gezmeyegitti gece geldi onbir onikide uyumuşum, bir akşam annene git dedi ,bu akşam erken yat diye mesaj atmış 10 gündür toplasan 4 5 saat anca görmüşümdür oda yemekte..

4 12 idi bir haftadır sonra izin günü gezmeyegitti gece geldi onbir onikide uyumuşum, bir akşam annene git dedi ,bu akşam erken yat diye mesaj atmış 10 gündür toplasan 4 5 saat anca görmüşümdür oda yemekte..
Üzüldüm.
Allah yardimcin olsun
Nasil hissettigin az cok anliyorum.zamanla o yemeklerdr bile gelmese diyorsun yalnizliga alisiyorsun.
Dedigim gibi esini seviyorsan acil bir seyler yap.yoksa ole evlilik surmuyor.
Kadin ilgi ister odun degil define hic istemez : )))

Ona cesaret edemem beni döver sen nasıl erkeklerle konuşursun deyip o zaman o boşar zaten beni
Kendi aklı yok mu diğerlerinin ne suçu gitmesin
Ayrı iki grup zaten birbirilerini tanımıyor diğerleri kısacası benimki her etkinliğe katılıyor

Ailesine söyle o zaman onlar görüşsün arkadaşlarıyla

O da mı olmaz o zaman yapacak bir şey
Dava kağıdı yolla diyor arkadaş o da olmaz diyorsun, boşuna boşarım seni falanda deme sadece sıradanlaştırırsın
Bir gün boşa da göriyim der

Bu cok bagimlilik yapan bir is bnm bir yakin tanidigim var ordan biliyorum adam 20 senesini falan vermis dusun.

Bu isin heyecanini seviyorlar heyecan macera bildigin sigara alkol gibi bagimlilik yapiyor. Sizin on yil olmus epey de bu konu da arkadas cevresi edinmistir . Bilmiyorum ama birakmasi cok cok zor.

Benim esim de bi ara sarmisti buna .
9 bucuk milyara makina bile almisti!
Allah tan ki hevesi bitti makinayi zor bela sattirdim. Simdi adini bile anmiyor.

adam yok ortada
sen kendi kendine evcilik oynuyorsun.

kocan defineye, sen kocana bağımlı olmuşsun. bu bağlamdan hayır çıkmaz.

Bu hazine peşindekiler hiç bıkmadan usanmadan ararlar. Daha geçen adamın birinin göğüs kafesini yardılar ellerini kestiler, sırf onlardan bilgi sakladığını düşündükleri için Tevrat hakkında.

Haydan gelen huya gidiyo bu hazine meselesinde. Ama olan sana oluyo, bence evi terket biraz ciddiyetini anlasın.

Erkek kuzenin falan varsa arayıp biz emniyetten arıyoruz, hakkınızda ihbar var geceleri define aradığıniza dair, takip ediliyorsunuz yakalınarsınız hakkınızda dava acılacak, 5 yıl yatacaksınız falan desin. Bu uyarıydı, sonraki ihbarda direk evine gelir alirız diye de korkutsun.

Ayrıca define aramak değil o içki ve muhabbetin bağımlısı olmuş. Ne saçma iş ya, evinde otursun, iki lokma ekmek, huzur, saglık yeter şu hayatta. Senin huzurun yokken neyin altını, parası ya.

Önerilen her çözüme yok,olmaz,yapamam demissiniz.O halde toplanalım iki el okey atalım napalim ya bosanacaksiniz,ya tedavi olacak,ya bu düzen böyle surecek ses etmeyeceksiniz.

Gozunu korkutmaktan baska care yok. Bagimli olmus dediginiz her neyse cok zor bir durum. Ama esiniz durumun ciddiyetini anlamamis. Farkina varmasi icin bir tık daha ileriye gidin.

10 yillik evlilik.
Bagimlilik olmus siz de.
Esiniz size deger verseydi sozunuzu kulagina kupe yapardi.
Ya da bu kadin benim icin endiseleniyor demek ki seviyor derdi.
Ailesi de siz de konusmussunuz olmamis. Mayista bosanirim demissiniz yine olmamis.
Insan bagimliliktan bir anda vazgecemez ama bir adim atar en azindan. Her etkinlige ! Gitmez. Kendini dener. Sizin icin dener ...
Evliligi icin. Esinizin evliligi size degeri onemsemesi kalmamis ki. Aliskanlik olmus tamamen.

Ben ortada bir evlilik goremedim.

Hazine pesinde kosanlarin sonu iyi olmaz.

Bence cocugunuz da yokken ve ortada bir koca da yokken bosanin.

Kendinize yeni bir sayfa acin

Ya da evcilik oynamaya devam edin

Yok yok çocuk olur düzelir kafasında değilim neyseki
Az öncede mesaj attı planım var sen ne yapacaksın diye çıldırıyorum artık sıkıldım bunaldım
Sen ne ıse yarıyorsun acaba
Ilgılenme dursun oyle
Bu mantıkta hareket eden adam cocuguyla ılgılenmez, sanmıyrm
Ne yapmalı onu bılemedım ancak
Hanı ayrıl demek de kolay bırsey degıl

Erkek kuzenin falan varsa arayıp biz emniyetten arıyoruz, hakkınızda ihbar var geceleri define aradığıniza dair, takip ediliyorsunuz yakalınarsınız hakkınızda dava acılacak, 5 yıl yatacaksınız falan desin. Bu uyarıydı, sonraki ihbarda direk evine gelir alirız diye de korkutsun.

Ayrıca define aramak değil o içki ve muhabbetin bağımlısı olmuş. Ne saçma iş ya, evinde otursun, iki lokma ekmek, huzur, saglık yeter şu hayatta. Senin huzurun yokken neyin altını, parası ya.

İkimizde çalışıyoruz paramız var zaten. Evet içkide cezbediyor onu ilk 2 yıl hiç böyle biri değildi .
Şu an evde oturuyor ihmal etmiyor ama izin günü hafta içi yapacağını yapmış yine

Back
X