- 10 Aralık 2012
- 1.778
- 891
- 83
- Konu Sahibi quantumkizi
-
Duramadi. Ben mesaj attim yanlis anladigini soylemistim o donus yapmamistim. Iki gun sonra aradi barismak istedigini soyledi . Ben kabul etmedim hatalarini saydim yuzune kapattim.bi kac gun gecti okulda gorustum bana aldiklarini verdim agladi , sonra hegun mesaj atmaya devam etti barisalim ,hatalarimi biliyorum diye. Bende affettim. Artik kilo al demiyor.surekli benim fizigime iltifatlar soyluyor,cok sansliyim,senden guzelini bulamam falan demelere basladi. Tabi kizicam diye diyosun diyorum diye trip atiyorumAradi mi senin kalas, manken vucutlu tatli kiz? Merak ettim vala yaptigi atarin arkasinda durabildi mi.
Benim bozuldugum nokta zayifligima taktigimi bilip sureklikilo al demesiydi.ona gore kilolu olmak uzucuydu. O ayri sekilde bkiyordu ,kendi penceresinden.ben ona bi kere bile kilo ver demedim demezdimde aslaaa siz bunu anlamamissiniz 1. 2.si ben asla kimsenin kilosuna laf soylemem asagilamamda burda kilolu bayanlara bircok kez destek olmusumdur.hic bir sisman arkadasima kilo ver Yyycok sismansin demeyen bana sismanlar surekli ayyy cok zayifsin iskelet gibi bu ne sen insan misin dendi. Bence konuyu anladiniz saptirmayinSen zayif olmani kompleks haline getirmissin. Konu senin zayif olup olmaman degil. Karsi tarafinda kilo sorunu varsa bunu en iyi sen anlaman gerekirken, sirf komplekslerin yüzünden kirmissin.
Tamam karsi tarafda hemen heryerden silmesine gerek yoktu ama kesin bu hikayenin birde gizli tarafi vardir ve bardagi tasiran son damla bu olmustur.
Düsünüyorumda, her gün hergün kompleksini sana yansitip, üstüne birde seninde sorunlarina saygi duymadan kilo alsana diyip iyice kirip parcalayan biri...
Anlamiyorum, senin zayiflik sorunun var, karsinin kilolu olma sorunu. Ikiside bana göre ayni, niye farkli gibi üstüne gittin?
birde Normal kilolulari bu sisman diye asagilamanda ayri bir sorun...
Gitmedim, dahiliyeye gittim sordum tahliller yapti, gerek yok degerlerin normal vitaminlerde iyi dedi istahimi acsin diye surup verdi.kilo almak için dietisyene gittin mi?
Duramadi. Ben mesaj attim yanlis anladigini soylemistim o donus yapmamistim. Iki gun sonra aradi barismak istedigini soyledi . Ben kabul etmedim hatalarini saydim yuzune kapattim.bi kac gun gecti okulda gorustum bana aldiklarini verdim agladi , sonra hegun mesaj atmaya devam etti barisalim ,hatalarimi biliyorum diye. Bende affettim. Artik kilo al demiyor.surekli benim fizigime iltifatlar soyluyor,cok sansliyim,senden guzelini bulamam falan demelere basladi. Tabi kizicam diye diyosun diyorum diye trip atiyorumalakasi yok utaniyodum soylemeye artik utanmiycam diyor. Bakalim ne kadar devam edicek.
Cok tesekkur ederim yorumlariniz ve ilginiz icin. Manken vucutlu tatli kiz demeniz bile o kadar dusunceli bir hareket ki gercek olmasa bile moral veriyor. O sizin tatliliginiz,icinizin guzelligi
Aksiligini at üstünden bakiim :) ben senin sevgilin degilim ki yaranmak icin soyleyeyim. Pantolondan firlayan yan yaglarima bakıyorum bi de senin attigin gomlekli pantolonlu resme, ee manken gibisin iste manken başka nasil olur.
Stres etme kendini öv sev herkes senden cok begenir seni o zaman. O rahatlikla da istersen obez bile olabilirsin :)
Zayıflığı kafasına takan bi insan kilo almak için uğraşır. Diğer konuda az yediğini vs yazmıştın bi diyetisyen hatta öğrenciydi sanırım ekmek ye dediği için kızmıştında.
Bişey yemeden kilo alamazsın, almaya uğraşmıyosan bunu kompleks halinede getiremezsin.
Baştan hoşuna gitmişsindir sonradan batmıştır olabilir .
Bence kilo işini rafa kaldır başkalarınada kulak asma.
çokça beyaz ekmek ye demiş ki herkes biliyor zararlılığını .sağlıklı kilo almak değil bu ,kilo alıcam diye başka sağlık sorunlarıyla uğraşamam. kaldı ki kronik karaciğer rahatsızlığım var bu yüzden ilaç bile kullanamazken her şunu ye diyeni kaale alamam.kilo almaya tabiki çalıştım. ama yağlı ve hamur işleri ve abur cubur bana yasak olduğu için geriye yiyebiliceğim hiç birşey kalmıyor kilo aldıracak. üstelik metabolizmamda oldukça düzenli ve hızlı çalışıyor yaşımdan dolayı. az yemek derken bunları kasteddim herkes gibi abur cuburlar tatlılar , unlu ve yağlı gıdalar tüketmiyorum evet. az yiyorum bunları. kilo almak için pekmez , bal şuruplar, balık yağları birçok şeyde denedim. kilo almaya uğraşmıyorum demedim.
Sakin ol tatlım :)
Sebze ağırlıklı mı besleniyosun ? Ne yiyosan günlük olarak yediğini bir 2 kaşık arttırsan zamanla yavaş yavaş sağlıklı bi şekilde kilo alırsın.
Aldığın kalori hatcadığından çok olucak ki alasın.
Bende çok zayıfım xs dolduramıyorum bigün mağazada densizin biri Çizgili bişey gösterdi beğenmedim olur mu ama zayıf gösterir dedi çok uzun süre kendimi kilolu hissettim .
Şimdi zayıfsın aa yine zatıflamışsın diyenlere aslında ben yokum diyorum.
Sen aynada nasıl mutlu olucaksan öyle ol.
Sen kendini beğenmezsen kimse beğenmez sen beğen ki herkes beğensin
bende ona kızdım. ayrılsın , tutmayacağımı biliyorSağlık açısından da olsa bir kaç kere konu tekrarlanırsa insan yanlış anlayıp sinirlenebilir.Sende de hata var fakat ben karşı tarafın birden engellemesini anlamadım,saçma.Ayrılmak istersen ayrılırsın engele ne gerek var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?