Bugün arkadaşımla yürürken yolun karşısında bir kız gördük. Arkadaşım bana dedi ki "karşıdaki kürdanı görüyor musun?" İlk başta ne dediğini anlamadım. Gerçekten ne demek istediğini falan hiç anlamadım. Sordum falan derken meğer kız çok zayıfmış, kızın zayıflığına atıfta bulunmuş daha doğrusu alay etmiş kendince. Bi an benim asfalyalar attı, niye dalga geçiyorsun elalemle? dedim. Bunu diyen arkadaşım da kilolu biri, ben de eskiden çok zayıftım, şu an kilom son bir iki yıldır normale girdi. Ama öncesinde ben de zayıftım, iskelet gibi değildim ama zayıftım yani, her neyse. Dalga geçmiyorum falan dedi. Arkadaşım da balık etinin de ötesinde kilosu olan biri yani, bayağı göbeği falan var, popo almış başını gitmiş, göğüsler ayrı bi dünya, bacaklar falan çok kalın zaten ama o da onun fiziği, bana ne. Ama kıza kalkıp öyle aşağılayıcı bişey demesi hoşuma gitmedi, ne biliyorsun belki kızın bi hastalığı var, kilo alamıyor? Olamaz mı? dedim. Hayır çok zayıf, o ne öyle, üflesen uçacak, kilo alması lazım, kürdan gibi falan dedi. Biri çıksa senin için sokağın karşısındaki fıçıyı görüyor musun? dese ne hissedersin? Unutma ki senin de kilo sorunun var, o kızın da var, ne dalga geçiyorsun? dedim. Orada kapandı konu. Arkadaşım alınan birisi değildir ama umarım bir daha biriyle kilosu yüzünden dalga geçmez. Bizim milletimizde var bu, yok çok zayıfsın, yok çok şişmansın falan. Size ne milletin kilosundan? Konu sahibi, sen çocuğun çok üzerine gitmişsin.