Terketti ama...

quantumkizi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2012
1.778
891
83
merhaba bayanlar yine ben. ilişkim artık bir kördüğüm olmuştu. belli başlı kavgalarımızı bileniniz biliyor ama iyi özellikleri daha ağır bastığı için ayrılmak isteyip defalarca yapamamıştım, üstelik kavgalarımız oldukça hergün daha da güzel şeylerinide beraberinde görüyodum. Dün terketti beni sonunda.
Konu benim kilom. yada ben abarttım bilmiyorum. herşey iyiydi o gün her zamanki gibi sevgisini belli ediyordu sürekli sarılır öper,yanağımı sıkar normalde ama ben kompleks yapmıştım bir kere beni beğenmediğini düşünüp. beni beğendiğini duymaz olmuştum ondan.

170 boyunda 43 kilo olduğumuda biliyosunuz artık. bilmeyenlerde ayyy çok zayıfsın falan lütfen demesin artık.

Sevgilimin pardon eski sevgilimin dersinin bitmesini bekliyordum o gün. yanıma bir çift oturdu kız şişman sevgilisi normal kiloda. Sevgilisine kilo almanı istiyorum dedi. Sinirlendim çünkü şişmanlara kırıcı olunmak istenmiyor ama zayıf olunca her istenilen deniliyor. kilo almak isteyip alamayan çok kişi var bu forumda da .Aynı inceliği etine dolgun bayanlardan bana karşı hiç görmedim. sürekli ay iskelet ay bu ne böyle kopucaksın, sen kendini böyle beğeniyor musun demeler.

Sevgilim dersten çıktı anlattım kız kendine yorum yaptırıyor mu acaba böyle dedim. sevgilim sustu hak vermedi. bana arada derdi sağlığın için kilo al diye ama zamanla bana batmaya başladı. seni böyle beğeniyorum bir kere bile demedi. bana farketmez kilon demiştir ama beni böyle beğendiğini ima bile etmedi. beni beğenmiyor musun böyle dediğimde hep kaçamak cevaplar verdi ben dış görünüşe bakmıyorum biliyosun nasıl olsan severim falan demeler.

yolda yürürken bende bunları hatırladım laf soktum . bak kızda sevgilisini beğenmiyor sende beni beğenmiyosun dedim. ne alaka ya sürekli aynı şeyler ne ara dedim onu dedi. yolda bana göre fazla kilolu bi kız gösterdim sen böyle mi seviyosun dedim. ne var normal kızın kilosu zayıf dedi. o zayıfsa ben noluyorum dedim kızı görmüyo musun gayet kilolu dedim.sen aşırı zayıfsın o kız normal dedi. sen beni beğenme zaten diye devam ettim ne alakası var dedi başka bişey demedi. beni anlamıyosun artık sevemiyorum sayende kendimi dedim. ben ne yapıyorum sana dedi. anlamıyosun kırıcısın dedim.

o zaman sende 10 kilo ver dedim. ben normalim böyle dedi. olabilir bende böyle beğenmiyorum dedim. hiç bişey demeden ben ne olduğunu almadan ilk geçen otobüsü durdurdu bindi gitti.

eve gelene kadar dediğime pişman oldum. ne de olsa geldiğinde yazar özür dilerim beni yanlış anlamaması için dedim çünkü önceden çok kiloluymuş şuan kilosu normal ama biraz kilo alsın hemen morali bozuluyor kırk şey yapıyodum kendini sevsin takmasın diye ama zamanla ben özgüvensiz oldum ondan güzel şeyler duymadıkça.

Sonuç beni her yerden engellemiş,silmiş. bir ayrılalım bile demeden. aradım açmadı. msj yazdım bugun. ondan istediğimin anormalliği belirtmesi değil beni motive etmesini istemem olduğunu ve o sözü beni anlaması için söylediğimi. hala ses soluk yok. bir buçuk senemiz geçti beraber. bir ayrılalım bile demedi, belki bu kadar üzmezdi veda etseydi...

Sanki biraz uzerine gitmissin gibi.icinde yasadigin problemi sanki o sana yasatiyomus gibi hissettirmissin cocuga sıkılmıs o da hakli olarak.gayet normal kilo al demesi bence.gonlunu almaya ve kilo almaya calis :)

Yani bir garipsiniz.
Adam açıkca fiziğinizi beğenmiyor
Sizde sürekli konuyu açıp ağzından duymak istiyorsunuz .
Sağlığın için iyi değil demiş daha ne desin?..
Kusura bakmayın ama sürekli bu konuyu ısıtıp ısıtıp beni beğeniyomusun hiç beğenmiyosun dimi falan demeniz çok çok itici...

Canım sen çok takıntılı birisisin yani bana şunu demeye çalıştı o da bu gibi kızları begeniyor onun yerine karar verip ona kendini inandırıyorsun bu tür kişilerle inan hayat çok zor çünkü bende öyleyim
Ayrıca kilolulara hiç de öyle sert çıkışmıyorlar vs demişsin nereden biliyorsun bence onlara daha çok çıkışıyorlar ama sen kendini öyle inandırıyorsun seni anlıyorum bende 1.62 boy 65 kilo iken kendimi aşırı kilolu hissediyordum ve sevgilim ne dese alınganlık yapıyor yanımızda biri geçse kesin bakar bunu begenir vs derdim ama zayıfladım yine aynı yani sen kilo alsan da başka şeylere alınırsın ben şu an 56 ya düştüm yine öyleydim şimdi aştım sorun bizde aşırı takıntı ve kişilik bozukluğuna kadar gidiyor bu durum bence sende bir psikoloğa danış durum düzeldikçe kendini begeneceksin. seni anlayorum sadce sevdiği için deği begendiği için de benimle olsun diyorsun ama begenmese yanında işi olmaz tonla kız dolu her türden var sevmese neden seni seçsin sana bir zorunluluğu mu var ayrıca obez bir sevgilim olacagına zayıflıktan ölen birini tercih eder erkekler
Bence seni zayıf bulmasa da sen sürekli bu konuyu açtıgın için aklına getiriyorsun ve özgüvensiz göründüğün zaman çekiciliğin kalmıyor

Canım daha önceki konunuda biliyorum. Çocuk sonunda patlamış madem çok zayıf olup seni begenmedigini düşünüyorsun bu konunun acilmamasi için elinden geleni yapman lazım. Sen aksine bi fırsat bulsam da beni begenmiyomusun çok zayıfim diye konuşmayı fırsat kolluyosun. Açıkçası adam bikmis begenmedigini zaten dolaylı yollardan söylemiş açık açık bunu duyup napcaksin ki. Sonunda kilonla değil ama konusmanla heryerden engelletmissin kendini..

Kilolulara da kabalık Yapılıyor emin ol.

Bizim millet çok seviyor kilo konuşmanın her türlüsünü .. Şişmana zayıfla, zayıfa kilo al demek çok moda

Sen çok kompleks yapmışsın kendine adam baymış artık

bende zayıfım, bi aralar çok takıyordum, herkesin kopacaksın, biraz ye, kibrit çöpü gibisin laflarından... ama sonra anladım ki bunları bana söyleyenlerin çoğu kilolu ve kompleksi olan bayanlardı.. yanlış anlaşılmasın kilolu bayanları genellemiyorum, herkes olduğu gibi bir güzellik taşır... ama bana edilen laflar genelde kilolu bayanlardan çıktığı için artık kompleks yaptıklarının bilincine vardım.. artık takmıyorum, eşime de sorarım sık sık benim kilo almamı istermiydin diye, evet almalısın demedi sağolsun, ben takıntı yaptığımla kaldım kendimi üzdüm uzunca bir süre.. şükür bilincine vardım, artık sallamıyorum.. bilakis birçok bayanın giyemediği kıyafetleri rahatca giyiyorum, yiymediği yemekleri gönlümce yiyorum.. kendini telkin et.. kompleks yapma..
bu arada ilişkiniz konusunda pek olumlu konuşamayacağım, seni tek lafında silip engelleyen terkeden birine emin ol hiç çaba harcamazdım.. yeterince sevmemiş ve tek çatlakta kırılmış ilişkiniz... üstelik onca zamanın hatırı bile yokmuş...bi açıklama bile yapmamış.. bence bitir, bittiği gibi kalsın...

Bugün arkadaşımla yürürken yolun karşısında bir kız gördük. Arkadaşım bana dedi ki "karşıdaki kürdanı görüyor musun?" İlk başta ne dediğini anlamadım. Gerçekten ne demek istediğini falan hiç anlamadım. Sordum falan derken meğer kız çok zayıfmış, kızın zayıflığına atıfta bulunmuş daha doğrusu alay etmiş kendince. Bi an benim asfalyalar attı, niye dalga geçiyorsun elalemle? dedim. Bunu diyen arkadaşım da kilolu biri, ben de eskiden çok zayıftım, şu an kilom son bir iki yıldır normale girdi. Ama öncesinde ben de zayıftım, iskelet gibi değildim ama zayıftım yani, her neyse. Dalga geçmiyorum falan dedi. Arkadaşım da balık etinin de ötesinde kilosu olan biri yani, bayağı göbeği falan var, popo almış başını gitmiş, göğüsler ayrı bi dünya, bacaklar falan çok kalın zaten ama o da onun fiziği, bana ne. Ama kıza kalkıp öyle aşağılayıcı bişey demesi hoşuma gitmedi, ne biliyorsun belki kızın bi hastalığı var, kilo alamıyor? Olamaz mı? dedim. Hayır çok zayıf, o ne öyle, üflesen uçacak, kilo alması lazım, kürdan gibi falan dedi. Biri çıksa senin için sokağın karşısındaki fıçıyı görüyor musun? dese ne hissedersin? Unutma ki senin de kilo sorunun var, o kızın da var, ne dalga geçiyorsun? dedim. Orada kapandı konu. Arkadaşım alınan birisi değildir ama umarım bir daha biriyle kilosu yüzünden dalga geçmez. Bizim milletimizde var bu, yok çok zayıfsın, yok çok şişmansın falan. Size ne milletin kilosundan? Konu sahibi, sen çocuğun çok üzerine gitmişsin.

Bir çocuk annesiyim ve zayıfım. Eşimde sık sık der biraz kilo alsan, pantolonların tam otursa falan filan. Sizin mantıkla benim de kocamı boşamam lazım. Ne var bunda bana fikrini söyleyebilir ben de ona söyleyebilirim. Bu birbirimizi sevdiğimiz gerçeğini değiştirmez ki. Çok takıntı yapmışsın ve çok üzerine gitmişsin ama onun davranışı da normal değil. Ne o ergenler gb hç bişey demeden engellemeler filan, bir buçuk yıllık bir ilişki bir açıklamayı hak eder.

Ben de sıkıntılardan dolayı baya zayıfladım gelen giden yüzün gözlerin çökmüş diyor çok sinirleniyorum sanki benim elimde olan bir şey Önceden de zaten çok kilolu değildim bu kez de kilolu arkadaşlarım çok zayıfsın deyip moralimi bozuyordu ve ben bunu o aralar fark etmemiştim.Beni bunalıma sokmaya çalışarak kendileriyle barışmaya çalışıyorlardı.Sağlığa zararlı olmadığı sürece kilolu ya da zayıf olup çok bakımlı güzel olan insanlar da var ve takıntı yaptıkça kendine küsüyorsun.Sen biraz fazla takıntı yapmışsın sevgilini bunaltmış gibisin ama sevgilin de birden silmeye tamamen irtibatı koparmaya ne meraklıymış.

Yani adam Zayıf sevmiyor ki sana iltifat etmiyor kırmamak için kaçamak cevaplar vermis sen Israrla böyle olsun istemişsin he tabi onun verdiği tepki biraz fazla olmus ama tak etmiş demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…