- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi quantumkizi
-
Kesinlikle ama kesinlikle BAHANESİNİ BULMUŞ GİTMİŞ. O yüzden üzülme. Çünkü onun niyeti zaten bitirmekmiş. Buda güzel bir bahane olmuş..merhaba bayanlar yine ben. ilişkim artık bir kördüğüm olmuştu. belli başlı kavgalarımızı bileniniz biliyor ama iyi özellikleri daha ağır bastığı için ayrılmak isteyip defalarca yapamamıştım, üstelik kavgalarımız oldukça hergün daha da güzel şeylerinide beraberinde görüyodum. Dün terketti beni sonunda.
Konu benim kilom. yada ben abarttım bilmiyorum. herşey iyiydi o gün her zamanki gibi sevgisini belli ediyordu sürekli sarılır öper,yanağımı sıkar normalde ama ben kompleks yapmıştım bir kere beni beğenmediğini düşünüp. beni beğendiğini duymaz olmuştum ondan.
170 boyunda 43 kilo olduğumuda biliyosunuz artık. bilmeyenlerde ayyy çok zayıfsın falan lütfen demesin artık.
Sevgilimin pardon eski sevgilimin dersinin bitmesini bekliyordum o gün. yanıma bir çift oturdu kız şişman sevgilisi normal kiloda. Sevgilisine kilo almanı istiyorum dedi. Sinirlendim çünkü şişmanlara kırıcı olunmak istenmiyor ama zayıf olunca her istenilen deniliyor. kilo almak isteyip alamayan çok kişi var bu forumda da .Aynı inceliği etine dolgun bayanlardan bana karşı hiç görmedim. sürekli ay iskelet ay bu ne böyle kopucaksın, sen kendini böyle beğeniyor musun demeler.
Sevgilim dersten çıktı anlattım kız kendine yorum yaptırıyor mu acaba böyle dedim. sevgilim sustu hak vermedi. bana arada derdi sağlığın için kilo al diye ama zamanla bana batmaya başladı. seni böyle beğeniyorum bir kere bile demedi. bana farketmez kilon demiştir ama beni böyle beğendiğini ima bile etmedi. beni beğenmiyor musun böyle dediğimde hep kaçamak cevaplar verdi ben dış görünüşe bakmıyorum biliyosun nasıl olsan severim falan demeler.
yolda yürürken bende bunları hatırladım laf soktum . bak kızda sevgilisini beğenmiyor sende beni beğenmiyosun dedim. ne alaka ya sürekli aynı şeyler ne ara dedim onu dedi. yolda bana göre fazla kilolu bi kız gösterdim sen böyle mi seviyosun dedim. ne var normal kızın kilosu zayıf dedi. o zayıfsa ben noluyorum dedim kızı görmüyo musun gayet kilolu dedim.sen aşırı zayıfsın o kız normal dedi. sen beni beğenme zaten diye devam ettim ne alakası var dedi başka bişey demedi. beni anlamıyosun artık sevemiyorum sayende kendimi dedim. ben ne yapıyorum sana dedi. anlamıyosun kırıcısın dedim.
o zaman sende 10 kilo ver dedim. ben normalim böyle dedi. olabilir bende böyle beğenmiyorum dedim. hiç bişey demeden ben ne olduğunu almadan ilk geçen otobüsü durdurdu bindi gitti.
eve gelene kadar dediğime pişman oldum. ne de olsa geldiğinde yazar özür dilerim beni yanlış anlamaması için dedim çünkü önceden çok kiloluymuş şuan kilosu normal ama biraz kilo alsın hemen morali bozuluyor kırk şey yapıyodum kendini sevsin takmasın diye ama zamanla ben özgüvensiz oldum ondan güzel şeyler duymadıkça.
Sonuç beni her yerden engellemiş,silmiş. bir ayrılalım bile demeden. aradım açmadı. msj yazdım bugun. ondan istediğimin anormalliği belirtmesi değil beni motive etmesini istemem olduğunu ve o sözü beni anlaması için söylediğimi. hala ses soluk yok. bir buçuk senemiz geçti beraber. bir ayrılalım bile demedi, belki bu kadar üzmezdi veda etseydi...
Fizigin konusunda ki takintini sevgilini darlayarak halledemezsin ki. Duran adaminbuzerine niye gidiyosun. Kimbilir ne zamandir boyle son gunde artik canina tak etmis.merhaba bayanlar yine ben. ilişkim artık bir kördüğüm olmuştu. belli başlı kavgalarımızı bileniniz biliyor ama iyi özellikleri daha ağır bastığı için ayrılmak isteyip defalarca yapamamıştım, üstelik kavgalarımız oldukça hergün daha da güzel şeylerinide beraberinde görüyodum. Dün terketti beni sonunda.
Konu benim kilom. yada ben abarttım bilmiyorum. herşey iyiydi o gün her zamanki gibi sevgisini belli ediyordu sürekli sarılır öper,yanağımı sıkar normalde ama ben kompleks yapmıştım bir kere beni beğenmediğini düşünüp. beni beğendiğini duymaz olmuştum ondan.
170 boyunda 43 kilo olduğumuda biliyosunuz artık. bilmeyenlerde ayyy çok zayıfsın falan lütfen demesin artık.
Sevgilimin pardon eski sevgilimin dersinin bitmesini bekliyordum o gün. yanıma bir çift oturdu kız şişman sevgilisi normal kiloda. Sevgilisine kilo almanı istiyorum dedi. Sinirlendim çünkü şişmanlara kırıcı olunmak istenmiyor ama zayıf olunca her istenilen deniliyor. kilo almak isteyip alamayan çok kişi var bu forumda da .Aynı inceliği etine dolgun bayanlardan bana karşı hiç görmedim. sürekli ay iskelet ay bu ne böyle kopucaksın, sen kendini böyle beğeniyor musun demeler.
Sevgilim dersten çıktı anlattım kız kendine yorum yaptırıyor mu acaba böyle dedim. sevgilim sustu hak vermedi. bana arada derdi sağlığın için kilo al diye ama zamanla bana batmaya başladı. seni böyle beğeniyorum bir kere bile demedi. bana farketmez kilon demiştir ama beni böyle beğendiğini ima bile etmedi. beni beğenmiyor musun böyle dediğimde hep kaçamak cevaplar verdi ben dış görünüşe bakmıyorum biliyosun nasıl olsan severim falan demeler.
yolda yürürken bende bunları hatırladım laf soktum . bak kızda sevgilisini beğenmiyor sende beni beğenmiyosun dedim. ne alaka ya sürekli aynı şeyler ne ara dedim onu dedi. yolda bana göre fazla kilolu bi kız gösterdim sen böyle mi seviyosun dedim. ne var normal kızın kilosu zayıf dedi. o zayıfsa ben noluyorum dedim kızı görmüyo musun gayet kilolu dedim.sen aşırı zayıfsın o kız normal dedi. sen beni beğenme zaten diye devam ettim ne alakası var dedi başka bişey demedi. beni anlamıyosun artık sevemiyorum sayende kendimi dedim. ben ne yapıyorum sana dedi. anlamıyosun kırıcısın dedim.
o zaman sende 10 kilo ver dedim. ben normalim böyle dedi. olabilir bende böyle beğenmiyorum dedim. hiç bişey demeden ben ne olduğunu almadan ilk geçen otobüsü durdurdu bindi gitti.
eve gelene kadar dediğime pişman oldum. ne de olsa geldiğinde yazar özür dilerim beni yanlış anlamaması için dedim çünkü önceden çok kiloluymuş şuan kilosu normal ama biraz kilo alsın hemen morali bozuluyor kırk şey yapıyodum kendini sevsin takmasın diye ama zamanla ben özgüvensiz oldum ondan güzel şeyler duymadıkça.
Sonuç beni her yerden engellemiş,silmiş. bir ayrılalım bile demeden. aradım açmadı. msj yazdım bugun. ondan istediğimin anormalliği belirtmesi değil beni motive etmesini istemem olduğunu ve o sözü beni anlaması için söylediğimi. hala ses soluk yok. bir buçuk senemiz geçti beraber. bir ayrılalım bile demedi, belki bu kadar üzmezdi veda etseydi...
merhaba bayanlar yine ben. ilişkim artık bir kördüğüm olmuştu. belli başlı kavgalarımızı bileniniz biliyor ama iyi özellikleri daha ağır bastığı için ayrılmak isteyip defalarca yapamamıştım, üstelik kavgalarımız oldukça hergün daha da güzel şeylerinide beraberinde görüyodum. Dün terketti beni sonunda.
Canım sen çok kafana takmışsın bu kilo sorununu. Bunu aşmanın bir yolunu bulman lazım. Ya kafana takmayacaksın ya doktor kapısı aşındırıp sorunu öğreneceksin ve sağlıklı kilo almaya çalışacaksın 3. bir çözüm yolu yok ne yazık ki. Erkek arkadaşını da boşver kendisi geçmişinde çok kiloluymuş, nasıl hissettirdiğini bilmesi gerek ona göre temkinli yaklaşmalıydı. 1,5 senedir aklı nerdeymişte ben dış görünüşe bakmam iç güzelliği bilmem ne diyerek kendini kötü hissettiriyor. İnsan pembe yalan söyler güzel güzel sağlıklı kilo almana yardımcı olur, çok güzelsin ama biraz daha kilo alsan muhteşem olursun demek mesela çok mu zor? Kendini iyi hissettirecek insanlarla olmanı tavsiye ederim öncelikle sonrasında ise bu kilo sorununa bir çözüm bul ya beyninde ya vücudunda.
Eski erkek arkadaş büyük ayıp etmiş. O ne öyle her yerden silmek?
Neyse.
Sevgili konu sahibesi, lütfen kendinizi sevin. Sonra başkalarıyla ilişki kurun.
Siz takıntı yaptığınız için bu konu bu kadar gündemde...
Partneriniz sizi seviyor. Ama sürekli sen beni beğenmiyorsun denseydi size de siz de bıkardınız.
Siz sorun etmeseydiniz, ne etrafın söyledikleri umrunuzda olurdu ne de sevgilinizi bıktırırdınız.
Sizi anlamıyor değiliz. Kimimizin kilo alma kimimizin kilo alamama sorunu var. Mesela benim de sivilce sorunum var. Toplumda bize yedirilen güzellik normlarına göre bildiğiniz çirkin bir kadınım. İlkokuldan bu zamana kadar sivilcelerimle ilgili o kadar laf o kadar alay duydum ki anlatamam. Ben ne zaman sorun etmeyi bırakıp kendimi sevdim, o zaman o lafları da duymamaya başladım. Ve anca o zaman sağlıklı ilişkiler kurmaya başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?