Terketti ama...

Ne kadar abarttın bu konuyu, evet zayıfsın bana göre de ama sen kendini böyle iyi hissediyosan sağlıklıysan sana laf edenlere işinize bakın der geçerdin, sen konuyu çok taktığın için herkese et olarak bakmaya başlamışsın

Canım sen çok kafana takmışsın bu kilo sorununu. Bunu aşmanın bir yolunu bulman lazım. Ya kafana takmayacaksın ya doktor kapısı aşındırıp sorunu öğreneceksin ve sağlıklı kilo almaya çalışacaksın 3. bir çözüm yolu yok ne yazık ki. Erkek arkadaşını da boşver kendisi geçmişinde çok kiloluymuş, nasıl hissettirdiğini bilmesi gerek ona göre temkinli yaklaşmalıydı. 1,5 senedir aklı nerdeymişte ben dış görünüşe bakmam iç güzelliği bilmem ne diyerek kendini kötü hissettiriyor. İnsan pembe yalan söyler güzel güzel sağlıklı kilo almana yardımcı olur, çok güzelsin ama biraz daha kilo alsan muhteşem olursun demek mesela çok mu zor? Kendini iyi hissettirecek insanlarla olmanı tavsiye ederim öncelikle sonrasında ise bu kilo sorununa bir çözüm bul ya beyninde ya vücudunda.

Onceki konunuda okudum burda biraz cozutmussun..ksr bakma hata sende burda..zorlamissin..

Sarkici gulsenin tipini gormuyormusun bildigin iskelet yigini,ama bi sac modeli bi tarz kiyafet sanirsin klopatra..

Hak etmişsin kusura bakma. Ben olsam geri dahi dönmem çekilir mi bu sürekli

Bence beğenmeyen sevgiliniz değil sizsiniz. Sizin görüntünüzü bu kadar problem etse zaten sizinle sevgili olmazdı. Sizin takıntınız soğutmuş bence. Bir zaman geçince karşındakine bakınca yüzünü değil sana hissettirdiklerini, huyunun güzelliğini görüyorsun. Bir de rahatlaman için söyleyeyim. Evlenene kadar kemik torbasıydım. Resmen kat kat tayt giyerdim biraz popom giydiğimi doldursun diye. Evlendikten sonra biraz aldım normal oldum. Şimdi 32 yaşındayım ama girdiğim ortamlarda yaşımı göstermediğim söylenir. Bence zayıf olmak kilolu olmaktan iyidir.

Kesinlikle ama kesinlikle BAHANESİNİ BULMUŞ GİTMİŞ. O yüzden üzülme. Çünkü onun niyeti zaten bitirmekmiş. Buda güzel bir bahane olmuş..
Tamam sen kendi kilonu kafaya takıp bunu ona sıkça sorarak bu konuda onu biraz bunaltmış olabilirsin. Hatta kim bilir, adamın aklında hiç böyle bi şey yokken onu kötü gözüktüğüne ikna etmişsindir ve adam artık farklı bi gözle süzmeye başlamıştır seni.
Çünkü birine bi şeyi milyon kez söylersen aklında olmasa bile yavaş yavaş aklına sokmaya başlarsın.
Muhtemelen sevgilinde de bu durum oluşmaya başladı. Ayrıca bence çok çok çok iğrenç derecede zayıfta değilsin. Zayıfsın işte. Benim gibi 1.75 boyunda olup danacıktan hallice 68 kilo mu olmak isterdin. İstesen kilo alabilirsin. Hatta git doktor kontrolünde biraz kilo al bu kadar kafaya takıyorsan.
Sevinsene kızım hamilelikte sorun yaşamayacaksın.
Dediğim gibi moralini yüksek tut. Çünkü gerçekten sevseydi seni yanında olurdu. Ve kafana bu kadar taktığın bu şey konusunda sana destek olur hatta seninle beraber bi doktora giderdi.
Ama o bi bahane bekleyip terketmiş. Sence üzülmeye değer biri mi ?
Ben senin yerinde olsam bi güzel oturup alırdım 10 kilo. hatta 15 20 bile alırdım habire alıyorum çünkü
Sonuç olarak varacağım nokta adam bi yolunu bulup vınn turizm. Güven olmaz böyle tiplere takma kafaya. Ortada bi şey yokken böyle bi sebepten terkedilmez çünkü. Hele ki yolun ortasında. Öyle şey mi olur ya ?
Hangi adamlığa sığar yolun ortasında sevdiği kadını bırakıp gitmek? Sakın ne ara ne sor nede kafaya tak hemen git kilo al hatta pazartesi doktora gidip buraya yazıyorsun görcem
Ay çok uzattım.
Uzun lafın kısası U.L. deyip bitiriyorum..

Guzelim guzelsin iyisin hoşsun adam da begeniyo seni begenmese niye sevgili olsun ama biraz daha dolgun olsa daha iyi olur diye her erkek düşünür zaten bu sana özel bir sey degil onu bir kafana sok. Cok goruyorum baliketli olup memesi poposu düz olan kadinlari. Mesele kilo degil. Mesele dolgum gogus ve popo erkeklerin derdi bu yoksa göbeği kalin bacagi kim napsin. O yuzden avantajlisin. Gereken yerlerini büyüt :) adamin yoklugunda. Geri gelir oooo.

sanirim yeni moda erkekler ayrilalim demeye gerak kalmadan iliskiyi bitiriyor.

Siz acilen bi diyetisyene gidip Boy-kilo endeksine ve ideal kilonuza baktırın.. Bu durum sizi psikolojik olarak etkilemiş sanırım.. Sakin olun.. Çevrenizden sürekli size bu yönde bi baskı varsa anormal olan bir durum olabilir.. Siz yine de emin olmak için gidin diyetisyene.. Cok rica ediyorum..

aynı şekilde yıllarca bu kilo sorununu bende yaşadım hep xs tişörtler ve üstüme büyük gelen pantolonlar sonunda doktora gittim ilk başta kulağımda ki delikler çokluğundan sandı ama bi kaç kilo dahi aldığım için sorun araştırıldı değerler hep normal çıktı (bu arada 39 kiloydum ilk üniversite yıllarımda boyum ufak olunca cok abartı durmuyordu ) diyetisyene yönlendirdi psikolojik olabilir dedi diyetisyen sayesinde 48 kilo oldum kadın artık gelme böyle iyi dedi ama şu an 52 kilodayım. kusma problemim vardı o halloldu birde afedersiniz en ufak birsey yesem tuvalete koşardım bağırsaklarım çok hızlı çalışıyormuş onuda hallettik şimdi normalim bence kafaya takma ve de bi diyetisyene görün.

Fizigin konusunda ki takintini sevgilini darlayarak halledemezsin ki. Duran adaminbuzerine niye gidiyosun. Kimbilir ne zamandir boyle son gunde artik canina tak etmis.
Ya erkekler kadinlar bir degil ki bi konuyu bigun boyunca isitip isitip sunamazsin onune hem de kilo konusunu. Hem madem o kadar gozune hos gorunmek istiyordun kilo alsaydin soylemis ima da etmis yani.
Bi de sevgiline atmissin kendi takintini b kiloluydu verdi simdi kiloya cok takiyo gibi.

Bence 1.5 senedir aynı knoular etrafında dönmekten yorulmuş olabilir. Çok tartışır mıydınız bu konuyu?

Eski erkek arkadaş büyük ayıp etmiş. O ne öyle her yerden silmek?

Neyse.

Sevgili konu sahibesi, lütfen kendinizi sevin. Sonra başkalarıyla ilişki kurun.

Siz takıntı yaptığınız için bu konu bu kadar gündemde...

Partneriniz sizi seviyor. Ama sürekli sen beni beğenmiyorsun denseydi size de siz de bıkardınız.

Siz sorun etmeseydiniz, ne etrafın söyledikleri umrunuzda olurdu ne de sevgilinizi bıktırırdınız.

Sizi anlamıyor değiliz. Kimimizin kilo alma kimimizin kilo alamama sorunu var. Mesela benim de sivilce sorunum var. Toplumda bize yedirilen güzellik normlarına göre bildiğiniz çirkin bir kadınım. İlkokuldan bu zamana kadar sivilcelerimle ilgili o kadar laf o kadar alay duydum ki anlatamam. Ben ne zaman sorun etmeyi bırakıp kendimi sevdim, o zaman o lafları da duymamaya başladım. Ve anca o zaman sağlıklı ilişkiler kurmaya başladım.

beni çok iyi anlamışsınız teşekkür ederim. yani demek var birde demek var. ben daha önce kırk kere dedim ona tek şişmanlar üzülmüyor aşırı zayıflarda zayıflık olunca konu üzülüyor diye yok şişman diyemezmizşin biline ama zayıf demek hakaret değilmiş. anlamıyor adam

sivilce sorunu bendede var konularımda var o konular hakkında. fotoğraflarımda vardı hatta. onca tedavi ve sonucu fiyasko roaccutane rağmen. sonuç yıpranan özgüven tam toparladım sivilcelerimle kabullendim kendimi kiloma kırk şey dendi toplumda. haklısınızz

Çocuğun yerinde ben olsam ben de aynısını yapardım bu ne arkadaş ikide bir kendi kompleksi yüzünden beni suçlayan birini çekemezdim kimse kusura bakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…