Ben hiçbir şey söyleyemedim gerçekten canım acıdıilk o iş o okuzden ayril bence.ayrica orasi nasi terli oluyor o ter degil de akinti olmasin sakin
ilk o iş o okuzden ayril bence.ayrica orasi nasi terli oluyor o ter degil de akinti olmasin sakin
yaptigi buyu ayip hadi oyle terliydi diyelim onun soylemesi ne derece dogru.bide ilk defa ilerlemissiniz biraz cenesini tutsaymisBen hiçbir şey söyleyemedim gerçekten canım acıdı
Haydi ablacım, canın sıkılmış herhalde senin.
Ne teri ya???
inanın böyle utanç verici bir konuda yapmazdım bunuBi kere genıtal bölge terlemez ilk defa duydum bunu.. Muhtemelen ergenussun ve cok merak ettıgın bi konuyu hikayeye çevirdin
Ben bir koku duydugu icin boyle soyledigini dusunuyorum.belki vajinal koku sikintin vardir .akintin olur mu sikca
Sizce ter, akıntı koku vs oluyor mu peki? Koku varsa mantar gibi hastalıklar bulunuyor olabilir. Yumurtlama döneminde akıntı oluyor belki onu ter olarak algılamış olabilirsiniz. Akıntınız olduğu günlerde günlük ped kullanın. Ancak sürekli kullanılması önerilmiyor. Genital bölgedeki kıllar da enfeksiyon riskini azaltıyor. Sürekli ağdalı geziyorsanız belki enfeksiyon olabilir. Benim gittiğim doktorlar en sağlıklı olanının kılların düzeltilip kısaltılması olduğunu söylemişlerdi. Bunun için eminim herkes karşı çıkacaktır ama kıl demek kirli anlamına gelmiyor, insan ırkı olarak görünse de görünmese de bütün vücudumuz kıllarla kaplı. Düzgün bakıldığında sağlıklı olabiliyorlar.Merhaba hanımlar. Ben 22 yaşında genç bir kızım. Daha önce ilişkilerim oldu ama hiç bu kadar ciddi bir ilişkim olmamıştı. Ve birkaç gün önce yalnız kaldık cinsel manada ilerledik. Daha önce yaşamadığım için, yine de yakınlaşma ihtimalini göz önünde bulundurarak duşumu alıp gittim. Temizlendiğimi umuyordum. Zaten hep ağdalı gezerim. Neyse sadede geleyim. Bana dedi ki sevgilim, “lyl genital bölge temizliğini dikkat etmek gerekiyor terliydin.” Yerin dibine girdim. Nasıl temizlenir duş dışında napmalıydım bilmiyorum. Masum masum önüme döndüm. Evli olanların eminim bir şeyi vardır. Sır ya da taktik. Kalbim kırık, kendimi yetersiz hissediyorum. Nasıl temizleyebilirim napacağım ben
ya bir de suna takildim .ilk kez bişey yasamissiniz.bu cok ozel olmali.size diye diye bunu mu dedi.gercekten uzucuBeni ciddiye aldığınız için teşekkür ederim olmaz genelde olsa da beyaz renkli kokusuz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?