Terli ve kokuyor

benim aşırı akıntım olur ve kokulu maalesef. Bazen ben bile rahatsız oluyorum. Mantar olduğunu söylemişti doktor. Krem kullanıyorum bıraktığım an yine aynısı.
Ter dediği o konudur bence.

sen fake olabilirsin olmaya da bilirsin bel olmama ihtimaline karşık bir cevap vereyim ... artik bir sürü jeller ve temizleme mendilleri var al kullan özellikle mendilleri çantan dan çıkarma

İlk.isi orayi koklamak mi olmus bu kış ayinda orasi terleyen ki terlediğini sanmiyorum ilk kisi sizsiniz galiba.. Bence hazinenizi onunla paylasmayin

Mantar,idrar yolları enfeksiyonun varsa bu kötü bir koku yapar.Erkek arkadaşında bunu kibarlaştırmaya(!) çalışıp ter demiş olabilir.

Kadın doğum doktoruna gitmelisin, ilaçlarını düzenli kullanırsan ve hijyenine dikkat edersen geçecektir diye umuyorum.

Tövbe tövbe teride ilk defa duyuyorum. Zaten vajina yapısı gereği hep nemli yani kupkuru mu ki allahım neler diyorum gece gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…