Terlikle annesine giden kocam...

Bugün ayakkabısı tamamen yırtılmış çorabı pislenmiş çıplak ayak bulduğu önü kapalı mavi bir terlikle hastaneye hasta ziyaretine gitmiş

surayi okurken yemin ederim kalbim skisti gerildim sanki ben ciktim oyle
ya esiniz bunun bilincinde mi acabaa

Hayır değil... Hastanede ki insanlar benim dostum ayağıma mı bakacaklar diyor annem birşey demedi diyor...

Hayır değil... Hastanede ki insanlar benim dostum ayağıma mı bakacaklar diyor annem birşey demedi diyor...
amaan cok takma kafana madem hazir alinana alismis sende esinin zevkini biliyosun al 2 3 tane yedekte yirtildikca alir giyer dert etme

Maddi durumdan dolayı mı? Yapı gereği mi böyle? Yapı gereği ise çok zor Allah sabır versin. Yırtılıncaya kadar eskidiğini anlamamış mı. Tamam israf günah ama en azından günlük olarak 2 çift ayakkabı alır değişerek giyerse hem daha az yıpranır hem de ayak sağlığı için ayakkabı hava alır

amaan cok takma kafana madem hazir alinana alismis sende esinin zevkini biliyosun al 2 3 tane yedekte yirtildikca alir giyer dert etme
Hayır maddiyatla ilgisi yok ama eşimin duruşu bu bizi ihtiyaç sahibi sanıp erzak bile vereceklerdi neden bu kadar paspal anlamıyorum...

Ayakkabı bir günde yırtılmadı herhalde değil mi? Çorabı dahi kirlenecek kadar?
Yahu bu adam işe güce gitmiyor mu, ne diyor etrafındakiler? Böyle iş arkadaşım olsa erzak yardımı falan yaparım durumu yok diye. Sizin adınıza üzüldüm açıkçası.

Zaten erzak yardımı yapacaklardı şükür ihtiyacımız yok demiş... Ayakkabısı gidiciydi zaten ben sürekli diyordum al diye beni dinlemedi sonuç bu...

Erzak yardımı mı gece gece çok güldüm ilahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…