- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Valla durumu iyi anlamış aynı şekilde düşünülmüş erzak yardımı eşim şükür kabul etmemiş...Erzak yardımı mıgece gece çok güldüm ilahi
canim o zaman sen el atcanKonuştum tabi önem vermiyor ki alışmış temiz kullanır ama dikkat etmez hemen buruşur önem vermez uyumlu giymez...
Abooo ben esprisine gülmüştüm durum ciddi yani.Valla durumu iyi anlamış aynı şekilde düşünülmüş erzak yardımı eşim şükür kabul etmemiş...
Ama öyle değil mi? Ben yırtık ayakkabıyla işe gelen arkadaşımı görsem demek ki çpk kötü durumu derim. Üstte kendi de yazmış zaten yardım edeceklerdi kabul etmedik diye.Erzak yardımı mıgece gece çok güldüm ilahi
Çocuk gibi müdahale etmek istemiyorum öneride bulunuyorum kafasına edeni yapıyor ben ne yapayım al bunu bunu giy demekte garip geliyor 33 yaşında...canim o zaman sen el atcan
Maşallah kocanda hiç sorun yok hep sorunlu kvden valla hala merak ediyorum bu kadın seni hakedecek ne hata işledi morcuğumAnnesi iyi niyetli biri olsa bende bunu düşünmezdim ama değil biliyorum onu oğlundan daha iyi tanıyorum.
mor derkenMaşallah kocanda hiç sorun yok hep sorunlu kvden valla hala merak ediyorum bu kadın seni hakedecek ne hata işledi morcuğum
Maşallah kocanda hiç sorun yok hep sorunlu kvden valla hala merak ediyorum bu kadın seni hakedecek ne hata işledi morcuğum
Tabi ki aslında konunun alt metni kvdeciğimAy bizm tereliyeymiş bu vay arkadaş aylarca gelmedim değişen bir şey yok
Tabi ki aslında konunun alt teması kvdeciğim
Ay bizm tereliyeymiş bu vay arkadaş aylarca gelmedim değişen bir şey yok
Tabi ki aslında konunun alt metni kvdeciğim
eski konulara fıyyyAy neler oluyor, biz fanileri de bilgilendirin
Aaaaa tereliyemiymis bu üye vallahi çatı tamirli konulardan bir kv ile olan ekşinli konulardan konu teee tuvalet terligine gelmis iyi miTabi ki aslında konunun alt metni kvdeciğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?