- 29 Haziran 2015
- 668
- 1.268
- 113
- 45
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Evi dış cephe yaptırmak için idare ediyor demek
O ne ki ayak tırnaklarını askere gidene kadar annesi kesmiş
Malesef eşim söylemişti...Bu gerçek mi yainanılmaz ötesi hemdeee askere gidene kadar vay arkadaş yaaa
ya bu kız var ya tam bir sinsi ya
ya bu kız var ya tam bir sinsi ya
bunu mu yazdın
Seni şikayet edeceğim hakaretin için. Kib by
Tereliyeymis konu sahibi valla oda olur mu olurdu))Başlığı okuyunca kocanızla kavga ettiniz o da sadece terliklerini alıp annesine kaçtı sandım, nasıl bir hayalgücüm var yarabbim.
Şimdi sorun kim ben anlamadım?
Önü kapalı plastik mavi terlikle gezen kocamı yoksa ağzını bile henüz!!açmamış kayınvalide mi?
Yoksa konu sahibi kendisi mi sorun?))
Yok benim eşim artık farkında aldığı gömlekler terletince bunlar pamuklu değil dandik almış diyorBenimkinin de terliği var gitmiş kötü terlikle annesine anası terlik vermiş.Halbuki benim aldıgım daha kaliteli ama şimdi annesinin terliğini giyior işe giderken giyiyorum rahatım diyor
Ay hiç bunu düşünmemiştim var ya sen bir dahisin!!Kutluyorum şekerimSorun plastik terlik hanımefendi!
Mavi tuvalet terliği deyince aklıma nedense geçenlerde bi embesil öyle bir terliği bir tarafına giyip ayağım çok büyük mü demesi geldiO terlik mi?Parmak arası değil, sandalet değil,crocs değil bildiğin 45 numara önü kapalı mavi tuvalet terliği bu yaaa
O terlik mi?Parmak arası değil, sandalet değil,crocs değil bildiğin 45 numara önü kapalı mavi tuvalet terliği bu yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?