[[sıze="2"]font="comic sans ms"][sıze="1"]kızlar 11 mayısda tvde bi programda bir kadın argesi 2 yıl süren vücuda sürülen ve sağlik baknlığı onaylı zayıflama için bişeyden bahsetti..ancak programı sadece sonuna doğru izledim...adını verip reklam yapmak yasak olduğu için isim vermedi kadın sadece termoaktif yağ kompleksi diyodu.
Inceltici ve sağlık bakanlığı onaylı olduğunu çok vurguladı..kadın çok övdü ama ne dediğini bilen biri gibiydi ki programda kanal da dandik değil..ayrıca hap değil dıştan sürülen bişeymiş tuz gibi..
Mucize beklemiyorum tabi ama en azından tam adını alsaydım araştırırdım...
Sizdende duyan bilen varsa haber versin araştıralım internette yazınca sadece çıktığı pogram yazıyo..-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile[/sıze][/font][/sıze]
dediğiniz kadını ben de izledim
iki yıl sürmüş ürünün çalışmaları
ürünün adı biominera
(ürün adı paylaşmak yasak mı ? diğer forumda herşey paylaşılıyor )
ayrıca KK da başka bir forumda ürünü kullanan arkadaşlar paylaşımlarını yazmışlar;
http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-destegi-urunler/273148-biominera-biyolojik-zayiflama-sistemleri.html
bu linkte detaylı bilgi bulabilirsiniz,ben de takip ediyorum arkadaşları,yakın zamanda almak istiyorum ben de bu üründen,oldukça merak ettim çünkü
arkadasım mutlaka yazz beklıorz seniii heycanla ve ümitleee:)
benim akılıma şöyle bişey geldi sitede içindekiler yazıyor biz aktardan alsak zaten çoğumuzun evinde şort da vardır malzemeleri karıştırıp sürsek nasıl olur acabakaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?