merhaba kızlar bugün merkette koleston terracotayı gördüm ilk kez dikkat ettim bu renge çok beğendim. uzun zamandır saç rengime karar veremiyordum ama tereddütüm kalmadı be renge bayıldım. şu an saçım koyu sarı gibi oldu baya aktı boya bu renk tutar mı sizce ya nasıl olur:tomato:
inşallah güzel olur evet resimlerdeki renk çok hoş çıkmış. ben kendim boyayacağım ama 5 6 cm dipten saçım çıktı oralar koyu kestane alt taraf açık renk nasıl olcak bilmiyorumbilmiyorumkismile
ben çok boyadım kendim de kutunun üzerindeki renk turuncumsu bişeydi.katalogta güzel bi kahve gibi duruyodu.resimde de katalogtaki gibi duruyor.inşallah resimdeki gibi olur.
ya ben kuaförlere hiç güvenmiyorum.annemin de kuaföre gitmesine izin vermiyorum.evde kendim boyuyorum yıllardır annemin saçını.en son kuaför dalga dalga bırakmıştı nasıl kuaför olmuşlar anlamıyorum bi boyayı bile beceremiceklerse.
bayrama boyatmayı düşünüyodum ama kararsızlıklarım yüzünden bayramdan sonraki hafta mecbur boyatcam artık okul açılıo çünkü tamam resim koyarım bayanssulusmile
işte ben de tam olarak bu sebepten boyucam. :))
ayın 20sinde okul açılıyo ben de 15i gibi okula gidicem ders seçmeye.en geç 13ü gibi boyamış olmalıyım.