Saç Rengi ve Saç Boyama terracota nasıl bi renk?

ilay00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2009
277
0
96
37
Ankara
merhaba kızlar bugün merkette koleston terracotayı gördüm ilk kez dikkat ettim bu renge çok beğendim. uzun zamandır saç rengime karar veremiyordum ama tereddütüm kalmadı be renge bayıldım. şu an saçım koyu sarı gibi oldu baya aktı boya bu renk tutar mı sizce ya nasıl olur:tomato:

böyle bişeymiş.ben de aldım iki tüp terrakota bi hafta sonra boyamayı düşünüyorum.inşallah güzel bişey çıkar.

inşallah güzel olur evet resimlerdeki renk çok hoş çıkmış. ben kendim boyayacağım ama 5 6 cm dipten saçım çıktı oralar koyu kestane alt taraf açık renk nasıl olcak bilmiyorumbilmiyorumkismile

kendi saçını hemen alıyor boya o yüzden endişelenme.her yer aynı renk olur.ama inşallah turuncu bişey olmaz.ben çok korkuyorum turuncu olcam diye.

turuncu mu eyvahedigeldismile ben hiç kendim saç boyamadım çok korktum şimdibilmiyorumkismile

ben çok boyadım kendim de kutunun üzerindeki renk turuncumsu bişeydi.katalogta güzel bi kahve gibi duruyodu.resimde de katalogtaki gibi duruyor.inşallah resimdeki gibi olur.

ya ben kuaförlere hiç güvenmiyorum.annemin de kuaföre gitmesine izin vermiyorum.evde kendim boyuyorum yıllardır annemin saçını.en son kuaför dalga dalga bırakmıştı nasıl kuaför olmuşlar anlamıyorum bi boyayı bile beceremiceklerse.

bayrama boyatmayı düşünüyodum ama kararsızlıklarım yüzünden bayramdan sonraki hafta mecbur boyatcam artık okul açılıo çünkü tamam resim koyarım bayanssulusmile

işte ben de tam olarak bu sebepten boyucam. :))
ayın 20sinde okul açılıyo ben de 15i gibi okula gidicem ders seçmeye.en geç 13ü gibi boyamış olmalıyım.

vaktin azalmışmafoldumben benim 20sine kadar zamanım varkaydirigubbakcemile3

boyadım terrakota ile.bakalım beğenicek misin rengi.bakır yansımalı bi kahve oldu tam olarak.

Eklentiler

• $Picture0100.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 189
evet çok hoş bi renk olmuş güle güle kullan bayramdan sonra bende denicemkaydirigubbakcemile5

ben de boyadım ama bu kadar koyu olmadı ben de
alt zemin çok açıktıbelki ondandır ama bi boyadan sonra
daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…