Ters dubleks

damlasarikaya

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
70
11
39
Arkadaşlarım merhaba,
Ters dubleks ev almak üzereyiz böyle bir evde oturan arkadaşlarımın ne gibi sıkıntıları var ? Ev benim hoşuma gitti ama tek sorunu apartmanın giriş kısmına bakması ama istediğim fiyatada arakat yok malesef olanlarda istediğim muhitte değil ev tam ters dublekste değil toprak üstü bahçe katı ve üst giriş diyelim.. Fikirlerinizi bekliyorum canlar :)

Arkadaşlarım merhaba,
Ters dubleks ev almak üzereyiz böyle bir evde oturan arkadaşlarımın ne gibi sıkıntıları var ? Ev benim hoşuma gitti ama tek sorunu apartmanın giriş kısmına bakması ama istediğim fiyatada arakat yok malesef olanlarda istediğim muhitte değil ev tam ters dublekste değil toprak üstü bahçe katı ve üst giriş diyelim.. Fikirlerinizi bekliyorum canlar :)

Alt kattaki cam küçük mü? Yani kot daire gibi mi duruyor? Basıksa eğer odayı değerlendirme imkanın sınırlı olabilir. Bir de rutubet sorunu yaşayanları duymuştum ters dublekslerde.

annemler oturuyor ters dublekste..
oda hep ısıtamam korkusu yaşıyordu ama normal bir daire gibi ısınıyor..
ben çok beğeniyorum o tip evleri..
en alt olmasından ve giderlerden kaynaklı bazen lavabolardan koku vurabiliyor yalnızca, onuda sprey parfüm tarzı şeylerle çözdü..
alt katın camları ufak ama dğeerlendirmede hiç skıntı yaşamadı,
aksine fransız cam gibi tül diktirip, iki yanına fon bağladı :KK51:.. hiçte öyle kot görüntüsü olmuyor..

ben ters dubleks severım hanı almak ıstesem ev mutlaka ters dubleks olmalı derım bahcesı varsa tabıkı
ama sanırım guvenlı bulmuyorum
ozellıkle bahce kapısı pımapen uzerıne demır kapı yetmez dıye dusunuyorum
bırde ara ara su baslarını duyuyorum

Evin ruhsatini mutlaka inceleyin eger alt katlar bodrum depo gozukuyorsa sorun yasayabilirsiniz birde bizim alt kat rutubet ve isinma problemi yasiyor ama evin konumu yonu de onemlidir.

Benplekcim camlar büyük normal oda gibi toprakta gömülü kısım yok bahçe üstünde bir yanı bahçeye bakıyor diğer yanına adam çatı dubleksi gibi kalebodur döşemiş tam oturmalık :KK70: o yönden rahatım şuanlık düşündürücü kısım giderlerde sıkıntı olurmu apatmandan yani ?? su basma olayı olacağını sanmıyorum çünkü ev muhit olarak yüksek kesimde..

annemler oturuyor ters dublekste..
oda hep ısıtamam korkusu yaşıyordu ama normal bir daire gibi ısınıyor..
ben çok beğeniyorum o tip evleri..
en alt olmasından ve giderlerden kaynaklı bazen lavabolardan koku vurabiliyor yalnızca, onuda sprey parfüm tarzı şeylerle çözdü..
alt katın camları ufak ama dğeerlendirmede hiç skıntı yaşamadı,
aksine fransız cam gibi tül diktirip, iki yanına fon bağladı :KK51:.. hiçte öyle kot görüntüsü olmuyor..

Topraktamı sizinde toprak üstümü ?

Sizindemi ters dubleks
giderlerden kesin emin olamazsınız rögar girişine kadar tesisatı kontrol etmek gerek ki bunu da siz anlayamazsınız ustasını bulmak lazım misal s borusu yoksa rögara giden kanalda işte giderde o zaman sıkıntı yaşarsınız yani bunun garantisi yok sıfırdan girmiyorsanız orada oturmuş olanlara bir danışın derim

giderlerden kesin emin olamazsınız rögar girişine kadar tesisatı kontrol etmek gerek ki bunu da siz anlayamazsınız ustasını bulmak lazım misal s borusu yoksa rögara giden kanalda işte giderde o zaman sıkıntı yaşarsınız yani bunun garantisi yok sıfırdan girmiyorsanız orada oturmuş olanlara bir danışın derim
Sıfır bina canım.. Şuan sıvası yapılıyor o kadar inceleme şansımız olmadı malesef..

Sıfır bina canım.. Şuan sıvası yapılıyor o kadar inceleme şansımız olmadı malesef..
o zaman kumar gibi girmeden anlayamazsınız malesef inşallah sıkıntı yoktur tesisatta müteahhitin yaptığı diğer işlere de bakın mülk sahipleriyle konuşun diğer projelerden belli eder zaten kendini

Ben dublekste oturmadim ama zemin katta oturdum lavabolardan çok kötü koku geliyordu hırsız korkusu üst katta kiler hali,sofra bezi cirpiyorlardi uyarmamiza rağmen dinlemiyorlardi dah bir sürü sorun o yüzden giriş katını hiç bir zaman tavsiye etmem

Ben kullanışlı olduğunu düşünmüyorum kendi adıma.
Büyük ihtimalle alt katı yatak odası yapacaksınız öyle olur çünkü.
Beni basar sanırım.
Bir de rutubet olayı var tabiki.
Ben almazdım.

Hayir ama oturan tanidiklarim var. Ve rogar midir nedir butin pis koku evindeydi. Hamam bocekleri falan cok sikıntıydı yani. Allahtan kiraydi da kurtuldular. Kira olsa dene dersim ama satin almak cok riskli.

hiç tavsiye etmiyorum, oturan arkadaşlarım var ve hepsinde de rögar taşma, wc taşma lavabolardan pis su taşması mutlaka oldu. eğer rögarı binanın açığına değilde binanın altına yapmışlarsa zaten başlıbaşına sorun. mutlaka taşma oluyor.
nem, rutubet koku zaten kaçınılmaz. iyi düşünün derim.

X