• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ters dubleks

Teyzem gilin evi o sekil.
Ilk basta hic hos bi koku yok. Rutubet koyuyor ev.
Ust katlarin borulari tikana tikana tumu alt katta birikiyormus.
Hatta bi bag varmi emin degilim ama bi kac sene once teyzem gil ölumden dondu.
Gaz zehirlemesi yasadilar kanoluver borusunda sorun yasanmisti.
Egerki enistem namaza kalkmasaymis su an kimbilir belkide ailecek kaybetmistik hepsini Allah korusun.
Diger bi yani ise soyle:
Teyzem gilde giris kapisindan girdiginde 2 adim sonra asagi inen merdivenler var.
Evde asagi inmek istersen kesinlikle giristeki ayakkablik bolumunden gecmen lazim.
Buda demek oluyoki ayakkabilarn bulundugu yerin tum pisligini asagi tssiyosun.
Ama tabi bu her ters dublexte boyle degildir.
Temizlik en onemlisi bana gore evde, ve o evlerde diyebilirmki temizlik cok zor oluyor.
Dahasida var, eve kac kere hirsiz girdi.
Neyseki sadece aldiklari para oldu.
Evlenmeden once 5 kiz kuzenim hepsi alt katta kaliyordular.
Allah korudu.

canım teşekkür ederim fikirlerin için :)

Ben oturuyorum toprağa gömülü oda yok hepsi toprak üstü buna rağmen nem var , bütün camları demir yaptırdım ama yinede hep bi hırsız korkusu var , karınca problemi yaşadım çözmem zor oldu , binanın yalıtımı olduğu halde yatak odamda küf oluyor , kanalizasyon problemi yaşamadım ama herkes yaşayacağımı söylüyor.

Ben oturuyorum toprağa gömülü oda yok hepsi toprak üstü buna rağmen nem var , bütün camları demir yaptırdım ama yinede hep bi hırsız korkusu var , karınca problemi yaşadım çözmem zor oldu , binanın yalıtımı olduğu halde yatak odamda küf oluyor , kanalizasyon problemi yaşamadım ama herkes yaşayacağımı söylüyor.

Bina yenimi canım cephesi hangi taraf ??

ben oturdum 1 sene cnm satın almıstım sonra ne ogrendım meger alt kat apartmanın otoparkı olarak gorunuyormus nasıl agladım uzuldum elden cıkardım evı ben bılmıyordum resmen kakaladılar ama ben evı satarken soyledım de sattım ıyıkı kurtulmusum cok buyuk cezaları var

Benim evimde ters dublex.
Alt katta 2 yatak odası banyo ve çamaşır odası,üst katta 2 oda ,salon,açık mutfak ve bir banyo var.
7 senedir bu evde oturuyoruz .Kendi evimiz.
Biz çok rahat kullanıyoruz.
Misafirimiz çok olur bizim ,ama evin konumu itibari ile hiç etkilenmiyoruz.
Alt kat sadece bize özel.
Üst kattaki odalarada ben yatak koydum.
Gelen misafirin yatağı her daim hazır.

Evin kullanışlı olması önemli .Eğer palnı rahatsa içiniz ferah olsun

Benim evimde ters dublex.
Alt katta 2 yatak odası banyo ve çamaşır odası,üst katta 2 oda ,salon,açık mutfak ve bir banyo var.
7 senedir bu evde oturuyoruz .Kendi evimiz.
Biz çok rahat kullanıyoruz.
Misafirimiz çok olur bizim ,ama evin konumu itibari ile hiç etkilenmiyoruz.
Alt kat sadece bize özel.
Üst kattaki odalarada ben yatak koydum.
Gelen misafirin yatağı her daim hazır.

Evin kullanışlı olması önemli .Eğer palnı rahatsa içiniz ferah olsun

Ayy canım teşekkür ederim 2 kişi dışında iyi yorum yapan olmadı karamsara bağlamıştım artık :( hemen hemen senin gibi beğendiğimiz ev sizin bina kaç daire ? koku nem sıkıntın varmı bahçe katımı toprakta kısım varmı ?

canım merhaba, benım evım ters dubleks, apartman toplamda 5 katlı yukarda duz dubleks ortada bız, alt kat normal daıre.

giriş amerıkan mutfak ve kocaman salon,balkon.wc. tam ortadan merdıven aşağıya balkon kapatılmış korıdor.2 oda ve banyo.

ev kendımızın. her gelen mısafır ne ılgınc ne sıradısı evımız olduğunu soyluyor:) bayılıyor. yaşaması harıka.
merdıvenlerımız ahşap.
bende cok sewıyorum evımı.kullanışlı buluyorum. mısafır gelcek yukarıyı temızle tamm:)
amerıkan mutfak olduğu için bazen yemk kokusu oluyo:)bu kadar
sızede hayırlı olsun sımdıden.

canım merhaba, benım evım ters dubleks, apartman toplamda 5 katlı yukarda duz dubleks ortada bız, alt kat normal daıre.

giriş amerıkan mutfak ve kocaman salon,balkon.wc. tam ortadan merdıven aşağıya balkon kapatılmış korıdor.2 oda ve banyo.

ev kendımızın. her gelen mısafır ne ılgınc ne sıradısı evımız olduğunu soyluyor:) bayılıyor. yaşaması harıka.
merdıvenlerımız ahşap.
bende cok sewıyorum evımı.kullanışlı buluyorum. mısafır gelcek yukarıyı temızle tamm:)
amerıkan mutfak olduğu için bazen yemk kokusu oluyo:)bu kadar
sızede hayırlı olsun sımdıden.
Merhaba canım amerikan mutfak değil mutfak ayrı bizim..
Odalar şu şekil girişte küçük tuvalet salon mutfak ve bir oda var alt katta banyo yatak odası ve 2 oda daha var. çok teşekkürler hepimiz güle güle oturalım seninde sıkıntıların oldumu ?

Bizim öyle sıkıntımız yok bahçe katı görünüyor bayılan bayılana canım :KK70:
Sanırım sizinki apArtman dublex diye geçiyor değil mi? Üst katlarınızda farklı evlerde var,yıllarca birinci katta oturduk birinci kat diyorum ama yüksekti,üst katlardan silkelemeler,çöp atmalar,içki şişesi,kola şişesi atmalar,ped,orkid atmalar,gider borusu tıkanmaları atılanlardan ötürü bunların hepsini çektik,orayı sattık anca öyle kurtulduk,bahçede tek size ait galiba,yukarı katlar hak iddia eder mi mangal yakmak istiyorum vs diye,yada bizimki gibi çöp atmalar halı silkelemeler olursa bütün gün bahçe temizliği yaparak geçer ömrün,ayrıca börtü böcek olayı da olabilir.

Sanırım sizinki apArtman dublex diye geçiyor değil mi? Üst katlarınızda farklı evlerde var,yıllarca birinci katta oturduk birinci kat diyorum ama yüksekti,üst katlardan silkelemeler,çöp atmalar,içki şişesi,kola şişesi atmalar,ped,orkid atmalar,gider borusu tıkanmaları atılanlardan ötürü bunların hepsini çektik,orayı sattık anca öyle kurtulduk,bahçede tek size ait galiba,yukarı katlar hak iddia eder mi mangal yakmak istiyorum vs diye,yada bizimki gibi çöp atmalar halı silkelemeler olursa bütün gün bahçe temizliği yaparak geçer ömrün,ayrıca börtü böcek olayı da olabilir.
apartman evet canım yukarı katların bahçeye inişleri yok malesef alt katta 4 dubleks var 4 ümüze ait oluyor onlarında hakları var ama iniş yok

apartman evet canım yukarı katların bahçeye inişleri yok malesef alt katta 4 dubleks var 4 ümüze ait oluyor onlarında hakları var ama iniş yok
Bahçe 4 kişiye aitsee hiç alma derdim benim bildiğim tek kişiye ait olur,ileriki yıllarda aranızda anlaşmazlık bile çıkabilir bahçe için.

Ben yine de tercih etmezdim.
Bütün dışarının tozu, üst katların pisliği evin içinde olacak.
Karanlık olacak.
Bahçenin börtü böceği içeri girecek falan.
Bir de İstanbul gibi bir yerde yaşıyorsan hırsızlık vs sorunu var.
Bilmiyorum her yönden negatif düşünüyorum.

haklısın canımda arakat fiyatları 30 binle 40 bin arası daha fazla birde ben toplam miktarın yarısı kadar kredi kullanacağım. Kredi çekince fiyat dahada şişiyor öyle olunca ödeme gücüde yok ödeyebileceğim oranda ev bulamadım bekledikçede riske giriyorum. Fiyatlar sürekli çıkıyor ve yaz sezonu geliyor

haklısın canımda arakat fiyatları 30 binle 40 bin arası daha fazla birde ben toplam miktarın yarısı kadar kredi kullanacağım. Kredi çekince fiyat dahada şişiyor öyle olunca ödeme gücüde yok ödeyebileceğim oranda ev bulamadım bekledikçede riske giriyorum. Fiyatlar sürekli çıkıyor ve yaz sezonu geliyor
Bu evin fiyatı ne kadar peki istanbulda mı?

Back
X