• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ters dubleks

haklısın canımda arakat fiyatları 30 binle 40 bin arası daha fazla birde ben toplam miktarın yarısı kadar kredi kullanacağım. Kredi çekince fiyat dahada şişiyor öyle olunca ödeme gücüde yok ödeyebileceğim oranda ev bulamadım bekledikçede riske giriyorum. Fiyatlar sürekli çıkıyor ve yaz sezonu geliyor

Canım yine de iyi düşün.
Alıp sonra pişman olacağına biraz bekleyip daha iyisini al derim.

Bak görümcem zemin katta ev aldı.
Karıncalardan, böcek saçaktan kurtulamadı.
Şuan satmaya çalışıyor ama satamıyor.

canım yok başka sorunum olmadı evde. sevıyorum ben.
sana önerim maddi durumun yettiği kadarını al.
sonra zaten satar daha ıyısını alırsın.
cok çokta kendını sıkıntıya sokma. alt tarafı ev yanı...
150 ıyı fıyat.

BENDE ÖYLE DÜŞÜNÜYORUM TEŞEKKÜR EDERİM. şİMDİLİK YAPABİLECEM BU KADARI O FİYATA EV VAR AMA HEM KÜÇÜK HEM MUHİT BAKIMINDANN DAHA KÖTÜ YERDE TEŞEKKÜRLER HEPİNİZİ DİNLEYECEĞİM :)
canım yok başka sorunum olmadı evde. sevıyorum ben.
sana önerim maddi durumun yettiği kadarını al.
sonra zaten satar daha ıyısını alırsın.
cok çokta kendını sıkıntıya sokma. alt tarafı ev yanı...
150 ıyı fıyat.

benimde ters dubleks 10 yıldır oturuyorum.öyle hevesle almıştımki sıfırdı.alt katta yatak odasında çok basık oldu çok bunaldım sonra rutubeti o duvarlar simsiyat oldu gider kokuları karıncalar sonra ust katta oturuyosunuz bütün gün alt kat gündüz sürekli cam açık koku oluyor açmasan basık oluyo .alt katta yat üsten bi ses duysan balkondan hırsız mı girdi panikle.bi aşağı bi yukarı koştur dur aşağı yukarı çamaşır taşı makina alt katta balkon ust katta tozu bitmez çok zahmetli

Ayy canım teşekkür ederim 2 kişi dışında iyi yorum yapan olmadı karamsara bağlamıştım artık :KK43: hemen hemen senin gibi beğendiğimiz ev sizin bina kaç daire ? koku nem sıkıntın varmı bahçe katımı toprakta kısım varmı ?

Rica ederim :)

Bizim binamız 5 daire .Bizim evimiz ilk 2 kat.Yatak odalarımız bahçe katında.
Ne nem ,ne koku sorunumuz yok.Zaten koku ve nem gibi sıkıntılar binannın inşaası halinde kullanılan malzeme ve evin iyi bakılması ile alakalı birazda.İyi havalandırıp,bakımını yapmazsan eğer her evde bu tarz problemler olabilir.
Bence kullanım açısından çok rahat.

Biz de kira icin ev boyle ters dublexs bakmistik. Eve girer girmez bi koku aman allah

Alt katta da ciddi nem vardi. Bina cok eski degildi yanlis hatirlamiyosam

Ama tip olarak begeniyorum tersleri.

Bina sifirsa akari kokari hic bilmeden giriyosun icine , bence riskli.

150bine daha kucuk bi ev alin ara kat olsun bence

Bahce filan iyi ama

Rica ederim :)

Bizim binamız 5 daire .Bizim evimiz ilk 2 kat.Yatak odalarımız bahçe katında.
Ne nem ,ne koku sorunumuz yok.Zaten koku ve nem gibi sıkıntılar binannın inşaası halinde kullanılan malzeme ve evin iyi bakılması ile alakalı birazda.İyi havalandırıp,bakımını yapmazsan eğer her evde bu tarz problemler olabilir.
Bence kullanım açısından çok rahat.
Ne gibi bakım yapıyorsunuz ?

canım bizim şirket ters dubleks dairede duruyor ben beğenmiyorum açıkçası alt kat buz gibi oluyor güneş gören bir odası var bekle biraz daha iyi daire alırsın derim..

Bakımdan kasıtım ; Evin yeterince havalandırlması ve izalasyonun kontrollü,belirli periyotlarla boyası gibi.
Benimde evim güneye bakıyor ve her iki katda yetirince güneş gördüğü için problemle karşılaşmıyoruz
Teşekkür ederim canım ev için karar verip almış bulunmaktayız artık hayırlısı ne ise o olacak hepinize teşekkür ediyorum..

Back
X