- 22 Kasım 2014
- 70
- 11
- 13
- 40
- Konu Sahibi damlasarikaya
Bu evin fiyatı ne kadar peki istanbulda mı?
kocaeli - darıca = 150 bin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu evin fiyatı ne kadar peki istanbulda mı?
Fiyatı uygunmuş alacak mısınız peki?kocaeli - darıca = 150 bin
Fiyatı uygunmuş alacak mısınız peki?
haklısın canımda arakat fiyatları 30 binle 40 bin arası daha fazla birde ben toplam miktarın yarısı kadar kredi kullanacağım. Kredi çekince fiyat dahada şişiyor öyle olunca ödeme gücüde yok ödeyebileceğim oranda ev bulamadım bekledikçede riske giriyorum. Fiyatlar sürekli çıkıyor ve yaz sezonu geliyor
Canım yine de iyi düşün.
Alıp sonra pişman olacağına biraz bekleyip daha iyisini al derim.
Bak görümcem zemin katta ev aldı.
Karıncalardan, böcek saçaktan kurtulamadı.
Şuan satmaya çalışıyor ama satamıyor.
Son katlarda yok mu böyle bir ev.Dur bakalım ay sonu ola hayır ola![]()
Son katlarda yok mu böyle bir ev.
canım yok başka sorunum olmadı evde. sevıyorum ben.
sana önerim maddi durumun yettiği kadarını al.
sonra zaten satar daha ıyısını alırsın.
cok çokta kendını sıkıntıya sokma. alt tarafı ev yanı...
150 ıyı fıyat.
Ayy canım teşekkür ederim 2 kişi dışında iyi yorum yapan olmadı karamsara bağlamıştım artıkhemen hemen senin gibi beğendiğimiz ev sizin bina kaç daire ? koku nem sıkıntın varmı bahçe katımı toprakta kısım varmı ?
Ne gibi bakım yapıyorsunuz ?Rica ederim :)
Bizim binamız 5 daire .Bizim evimiz ilk 2 kat.Yatak odalarımız bahçe katında.
Ne nem ,ne koku sorunumuz yok.Zaten koku ve nem gibi sıkıntılar binannın inşaası halinde kullanılan malzeme ve evin iyi bakılması ile alakalı birazda.İyi havalandırıp,bakımını yapmazsan eğer her evde bu tarz problemler olabilir.
Bence kullanım açısından çok rahat.
Bizimki güney cephede canım, bekledikçe daha kötü yerlerle karşılaşıyorum inancanım bizim şirket ters dubleks dairede duruyor ben beğenmiyorum açıkçası alt kat buz gibi oluyor güneş gören bir odası var bekle biraz daha iyi daire alırsın derim..
Ne gibi bakım yapıyorsunuz ?
Teşekkür ederim canım ev için karar verip almış bulunmaktayız artık hayırlısı ne ise o olacak hepinize teşekkür ediyorum..Bakımdan kasıtım ; Evin yeterince havalandırlması ve izalasyonun kontrollü,belirli periyotlarla boyası gibi.
Benimde evim güneye bakıyor ve her iki katda yetirince güneş gördüğü için problemle karşılaşmıyoruz
Hayırlı olsun, güzel günler yaşayın içinde inşallah.Teşekkür ederim canım ev için karar verip almış bulunmaktayız artık hayırlısı ne ise o olacak hepinize teşekkür ediyorum..