- 1 Nisan 2025
- 49
- 35
- 3
- 30
- Konu Sahibi hatirambenim93
Ten uyumu sanirim ekstra bisey yok canim fantezileri sıklaştıriyoruz ne bileyim boyle daha eğlenceli daha sehvetli hale geliyor gün icinde isteysem boyle wc ye giderim er'otik fotolar atarim evdeysem daha s'ksi seyler atarim eve kosa kosa gelirYakında bana da bir evlilik gözüküyor o yüzden biraz cinsellik konularını okuyorum. Coğu konu azlığından ve erkek ilgisizliğinden yakınırken sizin konu tam tersi olmuş. Aslında arkadşlarınızın nazar etmesi ve şaşırması normal çünkü muhtemelen coğunda bu sıklık ve 45 dakika gibi uzun süre yoktur cinsel hayatlarında. 45 dakika dediğiniz git-gel/penetrasyon süresi mi? İkiden fazla ilişki de zor, her gün her gün de zor (Kendi arkadaşlarımdan biliyorum.) Bunun için özel bi şeyler yapıyor muydunuz? Yani tek başına libido yüksekliği ile açıklayamayız gibime geliyor. Sorununuz bir aylıkmış bence geçici bir sorundur, eşinizin kafası meşguldür, kısa sürede geri dönecektir diye düşünüyorum. Böyle bir cinsel hayat için önerileriniz var mı? Maşallah da diyeyim bu arada.