Terzi kendi söküğünü dikemez misali..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kusura bakmayın sadece konuyu okudum ama ilk evliliğim de olsa 2. De olsa benimle aynı düşünüyor diye sevinirdim. Adam dese ki ben ilk evliliğimde hicbirsey yapamadım hersey içimde kaldı şimdi süper bir kına düğün istiyorum siz istemedikten sonra baskı olmayacak mıydı? Bu sefer de beni zorluyor ama ben istemiyorum demeyecek miydiniz?

Ciddi ilişki deyince her zaman aklıma gelen ilk şey " o zaman siz hiç gülmüyor musunuz?" esprisi oluyor.

Yuh yani. Eskiden böyle seyler üstü kapalı söylenirdi şimdi dan dan konuşuluyor mu. Bence ilk evlilikte de gerek yok yatta kına nasıl bir zevk veriyor ki insanlara. Aile fertlerinizin ilk kurulan üniversitelerden mezun olması detayını konuyla bağdaştıramadım.
Çok verici bir kadınsınız ama ben de verdikçe arttığına inanıyorum. Değersizlik hissetmeniz yersiz değil aslında ama ben de gerek yok modunda olurdum sanırım eğer duygusal olarak tatmin oluyorsam. Bir de, bana çok hızlı geldi ikinci evlilik kararınız. Tekrar bir hayal kırıklığı yaşamayın dilerim.
Sanaldan tanıştığınız kadına para verdiğinizi yazmışsınız mesaj kutusunuz birazdan dolar

Açık ve net olmaz. Parası pulu statüsü hiç önemli değil. Çünkü size değer vermiyor. 40000 lira gelirinden biriktirip size uygun fiyatlı düğün yeri sunsa şu durumdan 40 kat daha iyi olurdu. Adam olanı size harcamaya değer görmüyor. Zaten 1 kez diliniz yandı, artık yoğurdu üfleyerek yeme dönemindesiniz.

28 Ekim 2024 konunuz

Yaklaşık 6 ay önce bir arkadaşınız için açtığınız konuyla, şu anki konunuz temelde aynı konu değil mi ?

Önceki konu arkadaşınızın konusu olsa da olmasa da siz o konuda arkadaşınıza "ayrıl" demişsiniz; bu konunuzda aynı tavsiyeyi sizin de uygulamanız gerekmez mi ?

Gerek yok denildiğinde ben istiyorum bu bir başlangıçsa güzel başlasın vs gibi isteklerini belirt sade ama şık bir başlangıç yapın.

Bu arada konudan bağımsız evlenmek için çok kısa zaman geçirmişsiniz biraz daha tanımanız iyi olabilir.

Müthiş tespit, müthiş yorum.
Bi şeyleri istersin istemezsin, yapılır yapılmaz, o ayrı ama buradaki mesele zihniyet.

2. evlilik diye en başından önemsemezlik, senin neyi isteyip neyi istemediğini, ne isteyebileceğini hiç hesaba katmadan "aman ne gerek var canım, böyle böyle olur, bu bu yapılır/ bu bu yapılmaz." tavrı çok bencilce, hadsiz ve çirkin.

Kıskançlığa doğru mu gitti yoksa ben gerçekten kötü bir insan mıyım bilmiyorum.
Sizi hatalı görmedim,düşüncelerinizi kirli de bulmadım,kıskanç hiç bulmadım. Sadece şans işte diyebiliyorum. Hayatınızdaki adamı da Allahın davarı olarak etiketledim kusura bakmayın ama. İnsan bir teneke yüzükle de evlenebilir ama aşkla evlenir,güzel cümleler kurarak evlenir. “Seni çok seviyorum,gel böyle yapalım ister misin,sen ne düşünürsün,hayallerin nedir?” Denilir. Asla bu şekilde “eski karıma bunlar yapıldı ama sana yok” tarzında cümleler kurulmaz. Ne bu “herkese benden çay ama Şakir’e çay yok” tavırları? Terbiyesizlik.

Ben sınırları keskin olan, zor bir insanım. Çevreme kafamda ki sorunları anlattığım zaman genelde haksız çıkarım.

Evet geçimsiz, huysuz olabilirim ama değer verdiğim insanları korurum,

Kendimi suçluyorum bazen, sende kibir var, o kadının suçu ne, ayrıca sana ne diyorum.

Sizi gecimsiz,huysuz,kibirli ve zor biri oldugunuza kim inandirdi? Uyku sersemi ben mi anlamiyorum diye konuyu 2 defa okudum. Konunun ayrintilarina bakiyorum fazlasiyla vicdanli,merhametli ve alcak gonullu birini okudum ama siz neredeyse kendinizi supurgeli cadi ilan edeceksiniz. Kimin cikarlarina uymadiniz ya da isine gelmediniz ki sizi boyle biri oldugunuza inandirdi?

2.evlilik meselesine gelirsek karsinizdaki insanin sizi yeterince sevdigini dusunmuyorum. Cevremde 2.evliligini yapan 3 kisi var ve hepsi cok ozenerek evlendiler. Sevgiliniz ve ailesi ayni kafada. Bu suna benziyor bekarken sevgilimizden ayrilip yeni biri ile sevgili oluruz o zaman nasilsa ilk sevgili degil diye hicbirimiz evlenmeseydik madem.

Son düzenleme:
Hayır aynı konu değil.
Hayır aynı konu değil maalesef. Arkadaşımın ayrılmasını sağladığım için kimseye bu konuyu açamadım. Özel ilişkilerimle ilgili konu açmam buraya 2014 senesinden beri buradayım. Terzi kendi söküğünü dikemez derken bunu söylemek istemiştim. O konuda aslında çok farklı detaylar var arkadaşım yazmamı istemedi, çocuk olması, arada yaş farkının çok daha fazla olması, hatta eski eşle görüşme.. eski eşin evini evim diye söyleme bir sürü detay var.

İnsan 50 kere doğursa da aynı hisle anneliği yaşar bu en basit tekrarlanabilirliği yüksek bişey mesela .

Eee yenı biri girince hayatımıza neden onunla yaşamayalım hislerimizi yine yine yeniden

Sen İstemişsin istememişsin değil mesele eski karısı olayına hıc takılmadım zaten ona yapılanları biliyor olmanız bile doğru değil ne gerek varmış kendını şişirmek için bunları anlatmış şimdi size gelınce de batak mı çekmişler hıc bıseye gerek yok sıkışığız moduna girmişler .. yersen ..

Adamın sizin hisslerinizi anlayacak hissiyatı yok dümdüz resmen afedersiniz dul kadın alıyoruz bi nıkah yapar eve indiririz modunda
Artık bu hareketi yaşlılar yapıyor die biliyordum 60-70 yaşındakiler yanına nefes arkadaşı ararken gider nıkahı yapar sessizce gelir eve çevreye evlendım die duyurur falan ya o hesap .

bu adamdan size yol arkadaşı olmaz anca nefes arkadaşı modunda takılır Hersey eksiz hisssizzzz . Akşama ne yiyeecceeeğğzz modunda .
günaydın bu arada

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…