Geçen yılki arkadaşa başka sınıf verildi.Kendi sınıfınıza alamıyor musunuz ? Mecburen ya sınıf değiştireceksiniz ya da okulu, öğretmeni şikayet etseniz işe yarar mı emin değilim.
Geçen seneki öğretmenini bulun tekrar.
bu öğretmen ücretli alan dışı mı ?Merhabalar, ben ilkokul öğretmeniyim, oğlum da benimle aynı okulda,aynı kademede ,farklı sınıfta okuyor. Geçen yıl kura ile bir sınıfa verildi, her şey yolundaydı. Oğlum öğretmeninden her şeyi gayet iyi öğrenip uyguluyordu. Fakat o sınıf kapatıldı ve tekrar kura ile diğer sınıflara dağıtıldı.
Oğlumun şu anki öğretmeninden hiç memnun değilim.Sınıf dağınık, güvenlik tedbiri yok, ödevler az ve uyduruk,sınıf gürültülüymüş(Oğlum okuduğunu anlamadığını söylüyor), öğretmeni hem alçak ses tonuyla konuşuyor, hem hızlı konuşuyo hem de konuşurken ağzını kapatıyor, oğlum dediğini anlamıyor hâliyle.. Geçen yıl her gün okulda öğrendiğini bana öğretmek için anlatan çocuk yok artık.. Bugün ne yaptınız? Hiçbir şey.. Deftere özet yazdırmayıp eve ödev olarak göndermeler, anlatmadığı konudan fotokopi çıkarıp derste çocuklara dağıtmalar, bişey anlatmadan eve ödev yollamalar...Matematik dersi doğru düzgün işlenmiyor,defter bomboş..Gecen hafta zor uyandırdım, yine mi okul var dedi çok üzüldüm..Of çok mutsuzum.Değişiklik istiyorum ama bunun için de kuraya tabi olacak. Al birini vur ötekine biri olursa okul değişmeye kadar düşünüyorum. Sizce ne yapsam
Veli olsanız daha kolay olurdu şimdi şikayet edin diyeceğim ama bu sefer okulda size cephe alabilirler , değişiklik isterseniz tabii ki kura olacak benim zamanımda da öğretmenlerin çocuklarının öğretmeni olması yasak gibi bir şeydi ki kura olmadığı halde gidip öğretmen seçilen bir sistemde bile böyleydi ve bence en iyi olanı bu bizim sınıfta gökhan diye bir çocuk vardı bak geçti aradan 25 yıl hala o çocuğu unutmadım o da öğretmen çocuğuydu çocuk kendi çabasıyla bile iyi not alsa kendi içimizde zorbalardık daha 7-8 yaşında he tabii tabii annen öğretmenin arkadaşı ya ondan diye ve bizim zamanımızda o kadar da zorbalık yoktu ona rağmen düşünün çocuğu başka okula vermek en mantıklısıMerhabalar, ben ilkokul öğretmeniyim, oğlum da benimle aynı okulda,aynı kademede ,farklı sınıfta okuyor. Geçen yıl kura ile bir sınıfa verildi, her şey yolundaydı. Oğlum öğretmeninden her şeyi gayet iyi öğrenip uyguluyordu. Fakat o sınıf kapatıldı ve tekrar kura ile diğer sınıflara dağıtıldı.
Oğlumun şu anki öğretmeninden hiç memnun değilim.Sınıf dağınık, güvenlik tedbiri yok, ödevler az ve uyduruk,sınıf gürültülüymüş(Oğlum okuduğunu anlamadığını söylüyor), öğretmeni hem alçak ses tonuyla konuşuyor, hem hızlı konuşuyo hem de konuşurken ağzını kapatıyor, oğlum dediğini anlamıyor hâliyle.. Geçen yıl her gün okulda öğrendiğini bana öğretmek için anlatan çocuk yok artık.. Bugün ne yaptınız? Hiçbir şey.. Deftere özet yazdırmayıp eve ödev olarak göndermeler, anlatmadığı konudan fotokopi çıkarıp derste çocuklara dağıtmalar, bişey anlatmadan eve ödev yollamalar...Matematik dersi doğru düzgün işlenmiyor,defter bomboş..Gecen hafta zor uyandırdım, yine mi okul var dedi çok üzüldüm..Of çok mutsuzum.Değişiklik istiyorum ama bunun için de kuraya tabi olacak. Al birini vur ötekine biri olursa okul değişmeye kadar düşünüyorum. Sizce ne yapsam
Ben de karşıyım bu duruma, müdür biraz höt höt. Olursa kendi sınıfın diye şart koşarsa belki o aşamada düşünürüm dedim ama aklıma yatmıyorÇocuğunuzun öğretmeni olmayın annesi olarak kalın başka bir sınıfa yada okula gönderin en doğrusu bu
Ben de karşıyım bu duruma, müdür biraz höt höt. Olursa kendi sınıfın diye şart koşarsa belki o aşamada düşünürüm dedim ama aklıma yatmıuoÇocuğunuzun öğretmeni olmayın annesi olarak kalın başka bir sınıfa yada okula gönderin en doğrusu bu
İdareden benim içime sinecek bir sınıfa verilmesini isteyeceğim ama biraz huysuz biri, yapar mı bilmem. Pazartesi şansımı denemeyi düşünüyorumİdareyle konuşup sınıf değişikliği talep edemiyor musunuz? Eğer olmuyorsa ben başka bir okulda herşeye sıfırdan başlasın isterdim.
Evet ilkokul bir binanın zemini gibi bir şey.Sizdeki de çok kötü olmuş. Bir sınıf bir kez, öğretmen değişince o sınıfta değişim üzerine değişim yaşanıyor, ücretli veriyorlar çünkü.Ilkokul bütün hayatin temeli ilkokulda degistirdigim 7 8 (gercekten gelen durmuyordu) öğretmen yüzünden matematik temelim asla yok tam adapte oluyordum gidiyordu ve bu beni ygs kpss ve türevi sınavlarda hep geriye attı.Şube,gerekirse okul degistirin derim cocuk bildiklerini de unutmasin.
Şikayet ile çözülmez gibi bizim sorunumuz. Kendimi toparlayayım demeyecek, kendine bir yol tutturmuş öyle gidiyor.Değil şikayet etmek,kendine bile bişey diyemiyorum işime karışıyor derse diye. Veli olarak bakınca bu işler ne zormuş daha iyi anladımVeli olsanız daha kolay olurdu şimdi şikayet edin diyeceğim ama bu sefer okulda size cephe alabilirler , değişiklik isterseniz tabii ki kura olacak benim zamanımda da öğretmenlerin çocuklarının öğretmeni olması yasak gibi bir şeydi ki kura olmadığı halde gidip öğretmen seçilen bir sistemde bile böyleydi ve bence en iyi olanı bu bizim sınıfta gökhan diye bir çocuk vardı bak geçti aradan 25 yıl hala o çocuğu unutmadım o da öğretmen çocuğuydu çocuk kendi çabasıyla bile iyi not alsa kendi içimizde zorbalardık daha 7-8 yaşında he tabii tabii annen öğretmenin arkadaşı ya ondan diye ve bizim zamanımızda o kadar da zorbalık yoktu ona rağmen düşünün çocuğu başka okula vermek en mantıklısı
Hayır, neyazıkki 20 yıl üzeri bir öğretmenbu öğretmen ücretli alan dışı mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?