Terzi kendi söküğünü dikemezmiş..

Çok üzüldüm.Öğrenme aşkı olan bir çocuk gözümün önünde boşvermiş bir çocuğa dönüşüyor. İşini düzgün yapmayan insanlardan nefret ediyorum. Kendi çocukları da var, empati yapmalı.
Siz değişiklik teklif ettiniz mi hiç? Kaça gidiyor çocuğunuz?

Kendi sinifiniza alamazsınız yada sınıf degistirirseniz diğer veliler tepki gösterir.direk okulunu degistirin başka güzel bı okula gitsin

5 sınıfa gidiyor devlet okulu
Rehberlikle ilk önce konuşmak istiyorum fakat alacağım cevap daha düzen oturtmadık olacak müdür yardımcısıyla konuştum tekrar havuza düşer ordanda hangi sınıfa gider bilmiyorum dedi
Şuan bi iki okul bakıyorum açıkçası
Ortalaması çok iyi oğlumun düşsün istemiyorum ilerde bir puanın değeri oluyo neden iyi bi liseye gitmesi gerekirken bir puan yüzünden başka lise olsun diye düşünüyorum yanlış mı doğru mu bilmiyorum
Ama şuan sadece tek derdim okuldan sogumaması sırf çok gürültü var diye gitmek istemiyorum diyo hergün zaten bi iki arkadaşıda var ilkokuldan o çoçuklarda ailelerine söylemiş böyle böyle diye onlarda sınıf değişikliği olacakmış

Okul değiştirme dahil her yolu deneyin. Hayatımdaki tüm eğitimsel başarıyı ilkokul ve ortaokul öğretmenlerine borçluyum. Aynı şekilde başarısızlığı da. Mesela tarih ve İngilizce hocalarım berbattı. Sonucunda hala İngilizce öğrenemedim mesela. Matematik geometri Türkçe edebiyat hocalarım mükemmeldi. Resmen onların derste öğrettiği bilgilerle üniversite sınavını kazandım. Yüksek puanla.

Sınıf değiştirmek dikkat ve tepki çeker. Okul değiştirin.
Sınıf veli grubunda hiçbir şey yazmıyorum, toplantı olunca(ki hala toplantı emaresi yok) katılmayacağım çünkü okulda öğrt olduğumu bilen vardır, çıkışımız dikkat çekmesin. Şu an sınıftan gitsek farketmezler veliler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…