- 18 Şubat 2022
- 735
- 997
- 33
- Konu Sahibi Nazlican333
-
Hocam merhaba gecmis olsun.Cocuk psikiyatrine de götürdüm test falan da yaptılar hiçbir şeyi olmadığını soylediler.
telefona oyuna düşkünlüğü var mı?Doktora gönüllü olarak gitti.Hicbir sıkıntısı yok.Terapi de aldırdım sorun olmadığını soylediler.Yeni bir çevreye girmektede direnç gösteriyor. Eve konu komşu çocukları ı falan davet ediyorum.Kedi aldim onun için.Doktorlar biraz zamana bırakmami söylüyorlar
Cocuk psikiyatrine de götürdüm test falan da yaptılar hiçbir şeyi olmadığını soylediler.
Elini jiletledikten sonra götürdünüz mü terapiste yine normal mi dediler tam anlayamadım jiletle elini napmış nasıl hiçbir sıkıntısı yok diyorlar ilginç sıkıntısı yok ise niye elini jiletliyorDoktora gönüllü olarak gitti.Hicbir sıkıntısı yok.Terapi de aldırdım sorun olmadığını soylediler.Yeni bir çevreye girmektede direnç gösteriyor. Eve konu komşu çocukları ı falan davet ediyorum.Kedi aldim onun için.Doktorlar biraz zamana bırakmami söylüyorlar
Babayla arasi iyi çok şükür.Babasi yurt disina gitti yüz yüze gorusemeselerde görüntülü görüşüyorlar.Babasi elinden geleni yapiyorBabasiyla arasi, iletişimi nasil?
+++Ben bir derdim bile olmasa biri bana devamlı öğüt verse fenalık geçiririm ki biri birkaç kere benzer öğüdü verince dinlemiyorum bile. Baş ağrısından başka bir şey değil. Ne yalan söyleyeyim, moralim de yerle bir oluyor ve depresif oluyorum. Bence ilkin bunu bırakın. Gelecek, gelecek, gelecek...
Kızınızın yapacağı bir şey varsa direktif vermeniz yüzünden de yapmıyor olabilir. Annem bir şeyi ikinci kez söyleyince inadına yapmazdım. Hala da biri bu şekilde konuşunca tepki gösteriyorum.
Devamlı konuşanlar ve direktif verenler de artık kuru gürültü benim için. Rock müzik dinlemişim gibi kafam şişiyor. Bazen dinleyemiyorum bile hatta başkalarını da duymadım. Konuşmalara karşı duyarsızlaşma oldu resmen.
Kızınızın huyunu öğrenin, ona göre yaklaşın. Küçükken de böyleyse o zaman iyi örnek alacağı ve iyi şey yapmaya teşvik edeceği ortamlarda bulundurun.
Bende de hala devam+++
Ben de bunu söyleyecektim.
İnatlaşma içerisine girmiştir, çünkü kendimi hatırlıyorum da ergenken annem bir şeyi ne zaman tekrar etse bana ters gelirdi ve kavga kıyamet yaşanırdı. Bilerek dediğini yapmazdım, aksine şeylere yönelirdim.
hatta bir konudaki diretmesi yüzünden şu yaşıma geldim (28) hala o dediği şeyi yapmıyorum. Öyle soğuttu ki beni.
Travmatik etkiye dönüşüyor herhaldeBende de hala devam
Bir de ısrarla ve doz arttırarak devam ediyorTravmatik etkiye dönüşüyor herhalde
Ya bu çocuklara da o kadar yazık ki. Zaten 6 saat okula gitmiyor mu? 2.5 saatte 3 gün için 8.5 saat yapar. Daha ne yapabilir ki? Bir insanın günlük çalışma süresi bile 8 saat. Bu konuda kızınız haklı, ben de olsam istemezdim.Kurstan almamın sebebi evde hiç ders calismamasiydi.Kurs hafta içi 3 gün 17.00 da başlayıp 19.30 da bitiyordu.Dolayisiyla çok yoruluyorum.Evde de ders çalışmayınca çok catisma yaşadık.Bu nedenle kurstan aldim.Alacagimin bilgisini de önceden söyledim zaten.Gayret etmedi hiç.
Çok merak ettim neydi acaba tabi haddim değil sormak bende ergen annesiyim gerçekten zorlaniyorum+++
Ben de bunu söyleyecektim.
İnatlaşma içerisine girmiştir, çünkü kendimi hatırlıyorum da ergenken annem bir şeyi ne zaman tekrar etse bana ters gelirdi ve kavga kıyamet yaşanırdı. Bilerek dediğini yapmazdım, aksine şeylere yönelirdim.
hatta bir konudaki diretmesi yüzünden şu yaşıma geldim (28) hala o dediği şeyi yapmıyorum. Öyle soğuttu ki beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?