- 3 Mayıs 2021
- 1.339
- 1.401
- 83
- 39
- Konu Sahibi rosaline16
-
şırınga ile testisten sperm alınıyor aynı şekilde olmaz mı? Transfer oldunuz mu ben hiç olmadım 2. Denememiz Allah inşallah hayırlı bir evlat nasip eder ikimize de5 kez tüp bebek tedavisi olduk ama hep olumsuz oldu. Bir kez bile tutmadı.sorun esimdeki Sperm eksikliği ve hareketsizligi. Bu noktada İst. Bahcecide Bülent Erol şırınga ile sperm aldı ama sonuç hüsran ben de dedim aceba testis açılıp sperm bulunsa daha mı iyi olurdu diye. Aynı ücreti verdiğimiz halde tese yapılmamış. Şu an iyi bir tese yapacak Dr. Arıyoruz. Size de geçmiş olsun.
Tıkanıklığa bağlı azospermi misiniz? Vitamin vs kullanmadan direk tesa mı yapıldı size ?şırınga ile testisten sperm alınıyor aynı şekilde olmaz mı? Transfer oldunuz mu ben hiç olmadım 2. Denememiz Allah inşallah hayırlı bir evlat nasip eder ikimize de
Bizim hormonlarımız çok düşüktü. Hormon iğnesi kullandı tesa olmasına yakın vitaminde aldıTıkanıklığa bağlı azospermi misiniz? Vitamin vs kullanmadan direk tesa mı yapıldı size ?
Ahmet hakan Haliloğlu var araştır bence. en azından bizim gibi hastalar çok öneriyor onu. Bilgin olsun. İmadder grubu var azospermi için onuda takip etBizim hormonlarımız çok düşüktü. Hormon iğnesi kullandı tesa olmasına yakın vitaminde aldı
Teşekkür ederimAhmet hakan Haliloğlu var araştır bence. en azından bizim gibi hastalar çok öneriyor onu. Bilgin olsun. İmadder grubu var azospermi için onuda takip et
Doktorunuz kim acaba sizin volüm hacminiz nasıldı acaba birde inşallah tutarTeşekkür ederimmemnunuz doktorumuzdan transfer bekliyorum inşallah tutar
Yani o kadar ayrıntılı bilmiyoruz. Volüm hacmini ilk burda duydum. Sperm sayımız sıfırdı hormonları çok düşüktü. İğnelerle sprem çıkışı oldu. O spermler başarılı olmadı. Yine sayı sıfırlandı yine iğne kullandık.Doktor testisten alırsak daha kaliteli buluruz dedi. İğne ile testisten sperm aldı. Onlarla embriyomuz oluştu. Kalanları da dondurdukDoktorunuz kim acaba sizin volüm hacminiz nasıldı acaba birde inşallah tutar
Doktorumuz çağdaş gökhun özmerdivenDoktorunuz kim acaba sizin volüm hacminiz nasıldı acaba birde inşallah tutar
Anladım hayırlısı olsun inşallah çocuğunuzu sağ Salim kucağınıza alırsınız dualarımız sizinleDoktorumuz çağdaş gökhun özmerdiven
Amin Allah hepimize nasip etsinAnladım hayırlısı olsun inşallah çocuğunuzu sağ Salim kucağınıza alırsınız dualarımız sizinlevolüm hacmi derken bu sperm testinde oluyor ya volüm semen hacmi onu sormuştum
Sperm DNA hasarına bakıldı mı acaba sizinYani o kadar ayrıntılı bilmiyoruz. Volüm hacmini ilk burda duydum. Sperm sayımız sıfırdı hormonları çok düşüktü. İğnelerle sprem çıkışı oldu. O spermler başarılı olmadı. Yine sayı sıfırlandı yine iğne kullandık.Doktor testisten alırsak daha kaliteli buluruz dedi. İğne ile testisten sperm aldı. Onlarla embriyomuz oluştu. Kalanları da dondurduk
Yok bakılmadı.Sperm DNA hasarına bakıldı mı acaba sizin
Neden bakmadınız ki en önemli sebeplerden birisiYok bakılmadı.
Normal yolla çıkış oldu zaten embriyo da oluştuNeden bakmadınız ki en önemli sebeplerden birisi
Bölüm 5.5 diyor sen sorunca baktım sonucaDoktorunuz kim acaba sizin volüm hacminiz nasıldı acaba birde inşallah tutar
Sorun şu ki çok az embriyo oluştuğuNormal yolla çıkış oldu zaten embriyo da oluştuİğne kullanınca en son 2 milyon sperm çıktı.
Anladım sizin o zaman tıkanıklığa bağlı azospermi değil bunu anlamış olduk. Hastalık geçirmiş olabilir vs vs Celalettin Peru’ya gitmeniz gerek. Eğer kaliteli sağlam sperm arıyorsanız. Çünkü sizin gibi cok hastayı tedavi etti araştırın derim. Telegramda grupları var erkek interfilite dayanışma olması laızmBölüm 5.5 diyor sen sorunca baktım sonuca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?