- 26 Ocak 2019
- 24
- 14
- 3
- 28
- Konu Sahibi Missdepresif
-
Aynı kişi olduklarını sanmıyorum. O üye uğruna terk edildiği kızla olan yazışmaları deşifre etmemiş miydi?Bu gun uye olmussunuz ve tesadufe bakin ki az once buna benzer bir konu okudum..konu kapanmis konu sahibinin hesabi pasif olmus..
Ben ilk kez yazdimBu gun uye olmussunuz ve tesadufe bakin ki az once buna benzer bir konu okudum..konu kapanmis konu sahibinin hesabi pasif olmus..
Evet ama biz sevgili olunca geçmişte olanları konustuk ikimizde biseyler yaşamıştık .biraz sorun etti tabi ama ben yalan söylemeden ilk sorduğunda doğruları söylemiştim. Zaten sonrasında da kapandı konu ve çok şükür gerçekten çok güzel bi ilişki yaşadık hala devam ediyor ama ben garip oldum iste okuyunca. Kıza bile üzüldüm saçma amaBaşlık sanki aldatılıyor gb..
Bu aşk o kızın falan degil
Zaten geçmişini deşmiş yüzüne vurmuş üstüne yaymış birini sevmek biraz cesaret ister..
Dikkat edin huyları degilmedi hala birliktelerse sizinde akıbetiniz aynı olabilir
Çok haklısınız zaten bu durum yuzunden kıza o kadar üzüldüm ki.sanirsam durum soyle kız 3 sene önce biseyler yaşamış o zamanlar da yaklaşık 8.sınıfta falan oluyor.sevgilimde biseyler yaşamamış ve o yaşta yaşadığı için kızın üzerine çok gitmiş dertlesmek icin de başka bi kıza açmış bu konuyu ama çok yanlış tabiki. Bana karşı bi yanlışını gormedim ama bu durum beni kötü etkiledi.ben o kıza çok üzüldüm ya.Siz niye kızı düşünüyorsunuz ki?
İyi de olmuş kız ayrılmış kurtulmuş.Bu olayı da unutmuştur.
Asıl mesele sevgilinizin bu sırrı başka bir kıza anlatması.
Evet kesinlikle ama çok unutkan biri sanırsam unuttu zaten 4 sene öncesi.O dosyayı kaldırması gerekirdi aslında. Hele böylesi bir gönül meselesi durumuna dair kayıtların hala elde tutulmasını beğenmedim ben.
Kesinlikle haklısınız ben de katlanamam böyle insanlara. Lâkin soyle bi durum var. Biz birbirimize anlattık geçmişte ne yaşadığımızı ve bana o kıza gösterdiği gibi bi tepki göstermedi eğer böyle bi tepkiyle karşılaşsaydım ilişkimi devam eğirmezdim zaten mesajları okurken çok şaşırdım düşünün kıza çok üzüldüm.sanirim çoğunlukla öyle düşündü ve kendisi yaşamadığı için kızın üzerine gitti. Ama cidden bu durum beni etkilediben bu bakış açısında olan birinden soğurdum. ondan önce ne yaşadıysam yaşadım. istemiyorsa çeker gider,başkasına anlatmak falan ne çirkin şeyler. ergenlik dönemi falan diye bahane bulmaya çalışsak yine olmuyor. insan 7sinde neyse 70inde de o.
Haklisiniz takıntılı bi insan olduğum için taktım.ama takılacak bisey degil aslında.21 yaşında gözüküyorsunuz da sevgilinizin lise 2'deki sevgilisiyle konuşmalarına mı takıldınız.anaokulu aşkına kadar inseydiniz dert etmek için.ergenlik diye bir şey duydunuz mu?ayrıca oturup bütün ilişkinin wp konuşması vardı da tek tek mi okudunuz.pfffff
Çok teşekkür ederim yorumun için.4 sene önceki bi olay aslında takmamalıyım zaten o kızdan sonra da ilişkisi olmus. Kızı da unutmuştur yoksa benim için bu kadar fedakarlık yapmazdı diye dusunuyorum.keske görmeseydim mesajları ama gördük bi kere.Buraya bende yeni üye oldum fakat hata yapmış gibi hissediyorum gerçekten buradaki insanların bazıları klavye delikanlısı gibi sallamaya ve önyargılı davranmaya bayılıyor. Neyse konuya gelecek olursak sevgilinin mesajları hala tutması çok yanlış fakat o zamanlar yapmış oldugu birşey şuanda yapacağı anlamına gelmediği gibi yapmayacağı anlamınada gelmez. Senin ne hissettiğin önemli sevgiline karşı. O aşk kızın hakkı değil ve sevgilin kızı isteseydi zaten ayrılmazdı. Bu konuyu sevgilinle konuş istersen canım.
Çok teşekkür ederim yorumun için.4 sene önceki bi olay aslında takmamalıyım zaten o kızdan sonra da ilişkisi olmus. Kızı da unutmuştur yoksa benim için bu kadar fedakarlık yapmazdı diye dusunuyorum.keske görmeseydim mesajları ama gördük bi kere.
Evet ama o kıza nedense hala Uzuluyorum böyle hissetmem normal mi sizceRica ederim.Bencede 4 senelik olaydan dolayı böyle hissetmenize gerek yok ama bir yandan haklısınızda. Fedakarlık yapan birisi gerçekten seviyordur. Herkesin sorunu farklı işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?