Cesaretden cok çaresizlik oldu eşi için. Sonuçta o kızıp mesela ailesinin yanına gitse adam kadını yine misafir ederdi. Onun icin yalnız birakmakdansa kendi misafir eder diye düşünmüş
Halbuki irade yönünden kadınların daha zayıf olduğu söylenir. Kadında 9 erkekte 1 nefs vardır diye bir laf var ya hani, kadın ayartılmaya daha müsait o zaman. Yani demem o ki karakterle alakalı bu işler sadıksan sadıksındır.Bazi kadinlar nedense erkek iradesini tamamen yok sayiyorlar ve iradesiz varliklarmis gibi dusunuyorlar. ERRRKEK ya sonuçta, kadin ayartabilir erkegin hiiiiic aklinda yokken masum masum dururken ayartilabilir...
Evvvet kadinlarin da kotu niyetlisi, evli adamlara bakanlari, sacma sapan davrananlari var bunu inkar etmem AMA bu durum erkekleri avlanmayi bekleyen masumcuk yapmiyor, ayartilmaya niyeti olan ayartilir eşine guvenmeyen de ugraşir boyle
Yuh yani sizin evli olduğunuzu bile bile mi mesaj attı? Ayyy vallahi doğrarımHalbuki irade yönünden kadınların daha zayıf olduğu söylenir. Kadında 9 erkekte 1 nefs vardır diye bir laf var ya hani, kadın ayartılmaya daha müsait o zaman. Yani demem o ki karakterle alakalı bu işler sadıksan sadıksındır.
Bir de karşıdakinden rahatsız olmak yerine hayatımızdaki insanı sorgulamak gerekiyor bu durumlarda, adamın fingirdeyesi varsa bulur bi yolunu her türlü yer o haltı.
Eşimi bi dönem mesajlarıyla taciz eden bir kadın vardı, komşu üstelik. Ama ne mesajlar terbiyem elvermez yazmaya. Artık işin cıvığını çıkarınca eşim bana anlattı durumu, bak haberin olsun böyle bir durum var diye. Zaten ben anlamıştım fakat iş nereye gidecek onu bekliyordum. O pislik burdan taşındı da gudubet yüzünden kurtulduk şükür.
bilmez mi komşumuzdu. Allah a havale ettim ben, eminim benden çok daha iyi bakar icabına. Kavga etsem nolucaktı ki, hiç hanımefendiliğimi bozmadan öyle ağır laflar yedirdim di ona ölse çıkmaz içinden. Zaten kaldıramadı defolup gitti. 2 tane kızı var onlara kıyamadım yoksa bi dal yolardım bende kepaze ederdimYuhh yani sizin evli olduğunuzu bile bile mi mesaj attı? Ayy kocama mesaj atacak vallahi doğrarım
Yani ne tarz mesajlar atıyodu? aklım almıyor yabilmez mi komşumuzdu. Allah a havale ettim ben, eminim benden çok daha iyi bakar icabına. Kavga etsem nolucaktı ki, hiç hanımefendiliğimi bozmadan öyle ağır laflar yedirdim di ona ölse çıkmaz içinden. Zaten kaldıramadı defolup gitti. 2 tane kızı var onlara kıyamadım yoksa bi dal yolardım bende kepaze ederdim
kibarca yazayım eşimi çok beğendiğini onunla yatmak istediğini ve fantazilerini yazmış. Ama ne hayaller aklınız durur. Ne cesaret di mi? Ama işte insan fütursuz olunca böyle oluyor, bir eşime de değil görüp beğendiği genç erkeklere bu tarz yaklaşımı oluyormuş ruhu bozuğun.Yani ne tarz mesajlar atıyodu? aklım almıyor ya
Aman Allahım olamazkibarca yazayım eşimi çok beğendiğini onunla yatmak istediğini ve fantazilerini yazmış. Ama ne hayaller aklınız durur. Ne cesaret di mi? Ama işte insan fütursuz olunca böyle oluyor, bir eşime de değil görüp beğendiği genç erkeklere bu tarz yaklaşımı oluyormuş ruhu bozuğun.
Boşver canımKızlar merhabalar. Tesadüfün böylesi ki eşimin eski sevgilisi olan kızla aynı şehirde denk geldikBuraya memur olarak atanmış. Eşimde görev sebebiyle bu şehirde ve şehir küçük olduğu için sokakta, çarşıda, pazarda vs. karşılaşma ihtimalimiz her daim yüksek ve de karşılaşıyoruz. Eşim üniversitede bu kızı çok sevmiş ve ileri derecede birliktelik yaşamış Nişan aşamasından dönmüşler. Şimdi ben bu derdimi yakın arkadaşlarlarımla paylaştığımda bana “çok abartıyorsun geçmiş nihayetinde sünger çekmek lazım” diyorlar. Tamam geçmişe takıntılı bir insan değilim ve eşimin bana karşı sevgisinden de eminim ama ne bileyim... Aklıma geldikçe kıskançlık, üzüntü, kızgınlık gibi farklı duygulara bürünüyorum Düşünsenize eşinizin bir zamanlar çok sevdiği evlilik hayalleri kurduğu ve hatta ileri derecede birliktelik yaşadığı kız sizinle aynı şehirde ve sürekli denk geliyorsunuz. Kuruntu mu yapıyorum acaba? Aynı durum başına gelen var mı? Bişeyler söyleyin beni rahatlatın lütfen
Sakın eşine onu kıskandığını belli edip aklına karpuz kabuğu sokma sakın bak konusunu bile açma o açarsa da aynen tesadüf işte olabilir de geç bu senin için çok önemsiz bir konuymuş gibi davranKızlar merhabalar. Tesadüfün böylesi ki eşimin eski sevgilisi olan kızla aynı şehirde denk geldikBuraya memur olarak atanmış. Eşimde görev sebebiyle bu şehirde ve şehir küçük olduğu için sokakta, çarşıda, pazarda vs. karşılaşma ihtimalimiz her daim yüksek ve de karşılaşıyoruz. Eşim üniversitede bu kızı çok sevmiş ve ileri derecede birliktelik yaşamış Nişan aşamasından dönmüşler. Şimdi ben bu derdimi yakın arkadaşlarlarımla paylaştığımda bana “çok abartıyorsun geçmiş nihayetinde sünger çekmek lazım” diyorlar. Tamam geçmişe takıntılı bir insan değilim ve eşimin bana karşı sevgisinden de eminim ama ne bileyim... Aklıma geldikçe kıskançlık, üzüntü, kızgınlık gibi farklı duygulara bürünüyorum Düşünsenize eşinizin bir zamanlar çok sevdiği evlilik hayalleri kurduğu ve hatta ileri derecede birliktelik yaşadığı kız sizinle aynı şehirde ve sürekli denk geliyorsunuz. Kuruntu mu yapıyorum acaba? Aynı durum başına gelen var mı? Bişeyler söyleyin beni rahatlatın lütfen
Ilk cumlelerde katiliyorum. Ancak son cumleye katilamadim. Iliskide cinsellik herkes icin normal degil. Kultur,inanc geregi bu herkese normal gelmez. Sizin kulturunuze inanciniza gore normaldir ancak kimine gore degildir. Dolayisiyla bunu dogru bulmayan biri kabul etmek zorunda degil bu dusunceyi bence.Seks deyince başimiza taşmi yağacak.
Hepimiz yetişkiniz, bazelerimiz evli ve halen seks kelimesini nette bile yazamiyoruz.
Ki bu konuda önemi olmamasi lazim. Seks yaşadilar diye şimdi kesin tekrar birleşirler diye birşey tabiki yok. Konu sahibi acilen öz güvenini yükseltmesi lazim.
Ve ilişkilerde cinselliğin yaşanmasinin gayet normal olduğunu ögrenmeli.
Aynen katılıyorumIlk cumlelerde katiliyorum. Ancak son cumleye katilamadim. Iliskide cinsellik herkes icin normal degil. Kultur,inanc geregi bu herkese normal gelmez. Sizin kulturunuze inanciniza gore normaldir ancak kimine gore degildir. Dolayisiyla bunu dogru bulmayan biri kabul etmek zorunda degil bu dusunceyi bence.
Allahaşkına eşinizin ileri derecede birliktelik yaşadığını siz nerden biliyorsunuz? Şaşırıp kalıyorum bazı şeylere ya konudaki tek tuhaflık bu bana göre.
ileri derecede bir şeyler yaşamış olmaları tehlikeli tabi illa bi akla gelir özlem duyulur mu diye düşündürürdü beni de umarım öyle olmazKızlar merhabalar. Tesadüfün böylesi ki eşimin eski sevgilisi olan kızla aynı şehirde denk geldikBuraya memur olarak atanmış. Eşimde görev sebebiyle bu şehirde ve şehir küçük olduğu için sokakta, çarşıda, pazarda vs. karşılaşma ihtimalimiz her daim yüksek ve de karşılaşıyoruz. Eşim üniversitede bu kızı çok sevmiş ve ileri derecede birliktelik yaşamış Nişan aşamasından dönmüşler. Şimdi ben bu derdimi yakın arkadaşlarlarımla paylaştığımda bana “çok abartıyorsun geçmiş nihayetinde sünger çekmek lazım” diyorlar. Tamam geçmişe takıntılı bir insan değilim ve eşimin bana karşı sevgisinden de eminim ama ne bileyim... Aklıma geldikçe kıskançlık, üzüntü, kızgınlık gibi farklı duygulara bürünüyorum Düşünsenize eşinizin bir zamanlar çok sevdiği evlilik hayalleri kurduğu ve hatta ileri derecede birliktelik yaşadığı kız sizinle aynı şehirde ve sürekli denk geliyorsunuz. Kuruntu mu yapıyorum acaba? Aynı durum başına gelen var mı? Bişeyler söyleyin beni rahatlatın lütfen
Türklerde bu kadar geniş insan olduğunu bilmiyordumCesaretden cok çaresizlik oldu eşi için. Sonuçta o kızıp mesela ailesinin yanına gitse adam kadını yine misafir ederdi. Onun icin yalnız birakmakdansa kendi misafir eder diye düşünmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?