Tesadüfün Böylesi :(

Ben de küçük bir şehirdeyim ve eşimin a-z sevgili fihristi burda
Hiçbirini tanımam etmem ama çok olduğunu biliyorum
Aldığımda bakir de değildi demek ki ileri derece sevişmişler
Ablan star bebeğim modunda geziyorum valla

Bu sizin için değil de karşı taraf için sorun. Sallayın gitsin. Bir şey olacaksa olurdu zaten.

Halbuki irade yönünden kadınların daha zayıf olduğu söylenir. Kadında 9 erkekte 1 nefs vardır diye bir laf var ya hani, kadın ayartılmaya daha müsait o zaman. Yani demem o ki karakterle alakalı bu işler sadıksan sadıksındır.
Bir de karşıdakinden rahatsız olmak yerine hayatımızdaki insanı sorgulamak gerekiyor bu durumlarda, adamın fingirdeyesi varsa bulur bi yolunu her türlü yer o haltı.

Eşimi bi dönem mesajlarıyla taciz eden bir kadın vardı, komşu üstelik. Ama ne mesajlar terbiyem elvermez yazmaya. Artık işin cıvığını çıkarınca eşim bana anlattı durumu, bak haberin olsun böyle bir durum var diye. Zaten ben anlamıştım fakat iş nereye gidecek onu bekliyordum. O pislik burdan taşındı da gudubet yüzünden kurtulduk şükür.

Yuh yani sizin evli olduğunuzu bile bile mi mesaj attı? Ayyy vallahi doğrarım

Yuhh yani sizin evli olduğunuzu bile bile mi mesaj attı? Ayy kocama mesaj atacak vallahi doğrarım
bilmez mi komşumuzdu. Allah a havale ettim ben, eminim benden çok daha iyi bakar icabına. Kavga etsem nolucaktı ki, hiç hanımefendiliğimi bozmadan öyle ağır laflar yedirdim di ona ölse çıkmaz içinden. Zaten kaldıramadı defolup gitti. 2 tane kızı var onlara kıyamadım yoksa bi dal yolardım bende kepaze ederdim

Yani ne tarz mesajlar atıyodu? aklım almıyor ya

Yani ne tarz mesajlar atıyodu? aklım almıyor ya
kibarca yazayım eşimi çok beğendiğini onunla yatmak istediğini ve fantazilerini yazmış. Ama ne hayaller aklınız durur. Ne cesaret di mi? Ama işte insan fütursuz olunca böyle oluyor, bir eşime de değil görüp beğendiği genç erkeklere bu tarz yaklaşımı oluyormuş ruhu bozuğun.

Aman Allahım olamaz vallahi tebrik ediyorum sizin hanımefendiliğinizi ve özellikle eşinizi. Allah şeytana uydurmamış

Boşver canım

Sakın eşine onu kıskandığını belli edip aklına karpuz kabuğu sokma sakın bak konusunu bile açma o açarsa da aynen tesadüf işte olabilir de geç bu senin için çok önemsiz bir konuymuş gibi davran

Ilk cumlelerde katiliyorum. Ancak son cumleye katilamadim. Iliskide cinsellik herkes icin normal degil. Kultur,inanc geregi bu herkese normal gelmez. Sizin kulturunuze inanciniza gore normaldir ancak kimine gore degildir. Dolayisiyla bunu dogru bulmayan biri kabul etmek zorunda degil bu dusunceyi bence.

Aynen katılıyorum

Eşlerinizin eski ilişkilerine nasıl bu kadar hakimsiniz ya? Ben sormadım ki zaten kıskanç birisiyim, kendimi yerdim.
Garip bir durum ama yapacak birşey yok malesef. Evlilik aşamasına kadar gelmiş bir eski ilişki kiskanilir tabiki ama siz evlenmişsiniz pozitif düşünün ve bu garip durumundan rahatsızlığınızı, sözlü şekilde dile getirmeyin hiç kimsenin yanında hemde. Kimin dost kimin düşman olduğu hiç belli olmuyor.
Eminim o kadın için de hiç kolay bir durum değildir ama zamanla alışacaksınız.

Rahatsız olmakta haklısınız, ama eşinize şimdilik bir şey demeyin. Kız kendi mi tercih yaparak gelmiş? Küçük bir yer diyorsunuz , memleketi falan orası olmalı ki gelmek istesin . Hiç bir bağı yoksa niye gelsin küçük bir ilçeye. Sizin haberiniz nasıl oldu ? Cok soru sordum ama durum sinir bozucu.

Hani büyük bir şehir olur, siz de eski sevgililer de başından beri oradadır sorun olmaz. Ama durduk yere küçük bir ilçeye bağlantısı olmayan eski sevgili kendi tercihiyle geliyorsa tek bağlantısı eşiniz oluyor ki bu da sıkıntı olur. Umarım kızın o ilçeyle eşiniz dışında bir bağlantısı vardır, öyleyse zamanla alışırsınız.

ileri derecede bir şeyler yaşamış olmaları tehlikeli tabi illa bi akla gelir özlem duyulur mu diye düşündürürdü beni de umarım öyle olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…