TESE yöntemi ile sperm bulunup çocuk sahibi olan varmı?

biz günde 1 kere proxeed kullandık bir ay oldu şimdi 10-15 gün içinde tese olacak sanırım yarın iğneleri alıyorum ama gecikti bu ay adetim nedense, son süredede proxeed alıp günde 2 ye çıkartmayı düşünüyoruz.sumakim hocam siz nerede tedavi görüyordunuz?bazı ilaçları devlet karşılamıyormuş.hakkımızda hayırlısı umarım sağlıklı evlatlarımızı kucaklamak hepimize nasip olur...

çok sevindim rabbim bizede nasip etsin eşinizden genetik rahatsızlık varmıydı?bide hangi merkezde olucaksınız?

Selam kızlar transferim dün gerçekleşti.Yani bugün ilk günüm heyecanla bekliyoruz sonucu.Biz bulunduğumuz yerde Telek Tüp bebek merkezinde yaptırıyoruz.Baştan anlatayım en iyisi opu iyiydi benim hiç ağrım olmadı adet ağrısı gibi br ağrı sekiz yumurta toplandı.Beşi döllendi iyi kalitede olan yerleştirildi.Ama dondurulmuşum olamadı ne yazık ki.Transfer bana daha zor geldi sıkışık giriyorsun zaten sıkyorsun kendini ama sıkmamak gerekiyormuş ama çok sıkışmıştım.Neyse acıdı ama bitti.Doktorum güzel oldu tam yerine yerleşti dedi.Bende sorun olmadığı için doktor umutluydu.Hyırlısı iyi sonuçlar alırız hepimiz.ınşallah.Rabbim ol derse olur sonuçta.

haydi hayırlısı Allah'ım inşallah evladını sağlık ve mutlulukla kucağına almayı nasip etsin canım.

merhaba arkadaşlar mikrotese dahil tüp bebek ne kadara mal oluyor yazarsanız sevinirim

merhaba arkadaşlar mikrotese dahil tüp bebek ne kadara mal oluyor yazarsanız sevinirim

merhaba biz ankara anatoliada yaptırdık toplam 5.5 milyara mal oldu devlet bir milyarını geri ödedi dondurlumuş embiryolarımızın maliyetiyle toplam beşi buldu diğer masraflarıda hiç saymıyorum allah yardımcınız olsun

pazar günü gonal-f 450 ye başladık 3 kutu (yarım yarım kullanılıyor) cuma kontrol var cuma kontrolüm var ve cuma akşamıda son gonal-f 450 ve cetrodite kullanıp cetrodite ye geçeceğim 3 adette cetroditem var sizce tahminen ne zamana opuya girerim????çünkü bu aralar mesleki karışıklıkta gözükmeye başladı....

Benim sonucum negatif oldu.

canım benim çok üzüldüm.bilirim o duyguları, bizde yıkılmıştık,şuan senin sonucunu öğrenince 5 ay öncesine gittim, negatif sonucu aldığımızda kaç gün kendimize gelememiştik ama daha yeni başladık,unutma ilk denemede tutan çok az insan var.çokk geçmiş olsun,ikinciye inşallah ikimizde bebişlerimizi alırız kucağımıza.Bende temmuzda 2. yi deniyecem,Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah

sumakim hocamın sonuç benide hem üzdü hemde tedirgin etti....
ultrasonda 7 yumurta vardı iyi görülen bugün çatlatmayı yaptım.cumaya tese ve opu var ama zaman yaklaştıkça umudum azalıyor...

tese sonucu sperm bulundu artan doku donduruldu eşim savaştan çıkmış gibi zor yürüyor..ama değdi.crinoneye başladım. 7 yumurtadan 4ü döllenebilmiş bekliyoruz şimdi...dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…