Çıkar ya da çıkmaz çok basit geliyor kulağüa ama bunu yaşyan biliyor.Allah'ım bebeklerimizi de kucağımıza almayı nasip etsin
allah'a şükür bugün tesa ile kısa bir işlem sonucu eşimde çok sayıda sperm bulundu.sanki hamile kalmış gibi sevindim.beni hemen opuya aldılar inşallah sonu da hayırlı olur.yumoşlar dölleniyorlar şimdi...
Selam kızlar transferim dün gerçekleşti.Yani bugün ilk günüm heyecanla bekliyoruz sonucu.Biz bulunduğumuz yerde Telek Tüp bebek merkezinde yaptırıyoruz.Baştan anlatayım en iyisi opu iyiydi benim hiç ağrım olmadı adet ağrısı gibi br ağrı sekiz yumurta toplandı.Beşi döllendi iyi kalitede olan yerleştirildi.Ama dondurulmuşum olamadı ne yazık ki.Transfer bana daha zor geldi sıkışık giriyorsun zaten sıkyorsun kendini ama sıkmamak gerekiyormuş ama çok sıkışmıştım.Neyse acıdı ama bitti.Doktorum güzel oldu tam yerine yerleşti dedi.Bende sorun olmadığı için doktor umutluydu.Hyırlısı iyi sonuçlar alırız hepimiz.İnşallah.Rabbim ol derse olur sonuçta.
Selam kızlar transferim dün gerçekleşti.Yani bugün ilk günüm heyecanla bekliyoruz sonucu.Biz bulunduğumuz yerde Telek Tüp bebek merkezinde yaptırıyoruz.Baştan anlatayım en iyisi opu iyiydi benim hiç ağrım olmadı adet ağrısı gibi br ağrı sekiz yumurta toplandı.Beşi döllendi iyi kalitede olan yerleştirildi.Ama dondurulmuşum olamadı ne yazık ki.Transfer bana daha zor geldi sıkışık giriyorsun zaten sıkyorsun kendini ama sıkmamak gerekiyormuş ama çok sıkışmıştım.Neyse acıdı ama bitti.Doktorum güzel oldu tam yerine yerleşti dedi.Bende sorun olmadığı için doktor umutluydu.Hyırlısı iyi sonuçlar alırız hepimiz.İnşallah.Rabbim ol derse olur sonuçta.[/QUOTE
haydi hayırlısı bakalım,güzel sonuçlarını merakla bekliyoruz.senin için bol bol dua edecem,ilk günlerin heyecanını çok iyi bilirim,zaman hiç geçmez,biran önce geçsin istersin,Rabbim inşallah bebişinin sana tutunmasına yardım eder canım
merhaba arkadaşlar mikrotese dahil tüp bebek ne kadara mal oluyor yazarsanız sevinirim
7 yumurtam gözüküyor cuma opu ve tesemiz var dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar
Benim sonucum negatif oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?