tesekkur icerir:)

Perlitik

.
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2017
3.860
4.814
133
Merhaba,
Bir seferde kendim adina mutlu bir haber vermek istedim. Insallah yasak degildir. :) 7 aylik evliyim esim alkole inanilmaz duskundu. Cok zor zamanlar gecirdim evde ceyizim kalmamisti eski konularima bakarsaniz en son o olay bende herseyi kopartmisti. Ya kendisine ceki duzen vermesi gerektigini ya da severken isteyeme istemeye bosanacagimi soyledim. O gun beni yalniz birakmamistiniz insallah hepiniz cok mutlu olun. O gunu unutamam evde cinayet islenmis gibiydi. Cok sukur psikiyatriden randevu aldi suan ilac kullaniyor. Alkol bagimliligini kabul etti. Alkol disinda bir sorunumuz yoktu cok sukur. Haftalar oldu diyebilirim alkol evimize girmiyor. Eger sosyal icici olsaydi sesimi cikartmazdim cunku arkadas ortaminda kirk yilin basinda bende 1 bardak icerim ama esiminki cok fena birseydi. Ara sira ataklari oluyor yine nolur diyor alalim 1 saat telefonu kapatamadigim oluyor uretimde bir yere saklanip nolur tesekkur edeceksin bana biraz daha sabret cok zorlandigimiz noktalarda oluyor fakat sonrasinda kendisine gelince tesekkur ediyor. Hafta sonu balik yaptik dedim aha bu sefer raki alacak kesin ben sok kola aldi. Eskiden ilk sevgili oldugumuz zamanlarda nisanlilik donemimizde herkes bana gozde guzellestin sen derdi. Askin insani guzellestirdigine inanirim bende. Artik oyle bir psikolojiye girmistim ki surekli agliyorum adam evde icip icip uyuyor. Ve bu ruh halime cevreme de yansiyordu. Cok sukur suan sanki yeniden cicek aciyorum. Hepinize tekrardan tesekkur ederim. :kalp

• cok sevindim inşşalh bu kötü alışkanlıktan kurtulmak isteyen herkes kurtulur

Amin Amin. Ben daha dogmamis cocuklarim icin uzulur olmustum. Bebek istiyordu korunuyordum. Simdi bi kumbara yaptim cani alkol cektikce alkol parasi kadar para alip atiyorum uzak doguya goturcem seni o paralarla diyorum yok artik diyor ama birikince gorcek ne kadar para gittigini

Canim sevindim senin adina ♡ o geceyi iyi hatirliyorum. Fotoda atmistin korkunctu. Cok sukur atlatmissiniz. Bundan sonra hersey guzel olsun sizin icin

Evet o fotograflari da sakliyordum hepsini sildim. Cok sagolun canim valla o gunku ruh halimi anlatamam sizler olmasaydiniz evi terk bile edebilirdim sizlerle oyalandim bana yol gosterdiniz. Sosyal sorumluluk projesi gibi bu site. :kalp

Gözde daha dün aklıma geldin. Başka bir üyenin nickini benzetince konunu hatırladım nasıl gidiyor acaba evlilikleri diye düşündüm. Çok sevindim eşinin ve senin adına umarım hep böyle sorunsuz devam eder evliliğiniz.

Alkol bağımlığı ömür boyu dikkate alinmasi gerektir. Lütfen bunu gözardi etmeyin.
İnşallah birdaha eline almaz şişeyi

Ne kadar sevindim sizin adınıza, ne güzel yazmışsınız. İnşallah bende sizin yaşadığınız mutluluğu yaşarım. Ben de 10 aylık evliyim ve alkolden başka hiçbir sorunumuz yoktu. Sonunda alkol şiddeti de getirdi beraberinde. Şuan 9 gündür babamın evindeyim başka bir şehirde, boşanmanın ucundayız... Eşim hala pişman ya da düzelmiş değil, artık umutsuzum ama keşke o da kabul etse bağımlılığını, ben de bu mutluluğu yaşasam... Çok sevindim sizin adınıza:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…