tesekkur icerir:)

Gözde daha dün aklıma geldin. Başka bir üyenin nickini benzetince konunu hatırladım nasıl gidiyor acaba evlilikleri diye düşündüm. Çok sevindim eşinin ve senin adına umarım hep böyle sorunsuz devam eder evliliğiniz.

Ayy cok tesekkur ederim. Kalp yapamiyorum Oyuzden:kalp yaziyorum siz anlayin:) gercektende okadar guzel insanlar var ki burada insan kendisini hic yalniz hissetmiyor. Inisler cikislar elbet yasayacagiz fakat yeterki cozulebilir seyler olsun. Allah kimsenin huzurunu kacirmasin.

Çok sevindim gerçekten
Yine de tetikte olun lütfen :KK66:

Her sabah kahvalti hazirliyorum kahvaltinin pesine ilacini iciriyorum. Ilac kullandigi surece alkol icemezsin dedi doktor zehirlenirsin dedi. Bende her sabah elimle ilacini iciriyorum. Bu sekilde takip ettigimi dusunuyorum ama bakalim bi sekilde kokar zaten insallah icmez bir daha. Kilo vermeye basladi o da memnun suanlik halinden:)

Çok sevindim..
Allah bozmasın mutluluğunuzu. Eşini de alkolden tamamen tiksindirsin inşallah. Hiç ağzına sürmesin bir daha..

Ne kadar sevindim sizin adınıza, ne güzel yazmışsınız. İnşallah bende sizin yaşadığınız mutluluğu yaşarım. Ben de 10 aylık evliyim ve alkolden başka hiçbir sorunumuz yoktu. Sonunda alkol şiddeti de getirdi beraberinde. Şuan 9 gündür babamın evindeyim başka bir şehirde, boşanmanın ucundayız... Eşim hala pişman ya da düzelmiş değil, artık umutsuzum ama keşke o da kabul etse bağımlılığını, ben de bu mutluluğu yaşasam... Çok sevindim sizin adınıza:)

Sizin adiniza cok uzuldum:( insallah hayirlisi neyse o olsun hakkinizda esiniz insallah duzelir. Size siddet mi gosterdi. Benim esim bana vurmadi Allah icin kendi elini kesti dikis atildi etrafi kan golune cevirdi bagirdi cagirdi ama bende evet psikolojik siddet gordum o da siddet bence. Eger sizinki de psikolojik siddetse aileleri karistirmadan halledemez miydiniz? Canim ruh sagligi hastanesinde psikiyatr bolumune gittiginde oradaki uzman dr vakaya gore ya hastaneye yatirilmasi icin yonlendiriyor yada ilacla rehabilite ediyor esime ilac tedavisi basladi. Cok uzuldum sizin adiniza insallah cok mutlu olursunuz esinizalkolu birakirda:(

Ne kadar güzel bir insansın sen, ne kadar seviyorsun ki bırakıp gitmemişsin.
Benim dayımda alkolik, emekli maaşını ikramiyesini neyi varsa kumar ve alkole yatırdı.
Şimdi köpek gibi pişman ama eşi de çocukları da görüşmüyorlar ne halin varsa gör dediler.
Yaptığı tek şey arayıp borç istemek, annem de artık lanet olsun daha ne kadar kullanacaksın ailemizi artık bende bıktım senden dedi...
Yalnız ölecek anlayacağın... Bunu anlat ona aklından çıkarmasın...
Bende alkolü severim, arkadaş ortamımızda hep alkol vardır ama herşeyin bir sınırı var. Sizinki sınır bilmiyormuş.
Bir de bir bira fiyatı almış başını gidiyorken para nasıl yetiştiriliyor onu düşünüyorum :( Türkiye de alkolik olmak lüks işi.
Gerçekten zor bir süreç ve ağzına bir damla koyarsa bunun dönüşü olmaz haberiniz olsun.
Sizin kıymetinizi bilmeli , sakın ama sakın taviz vermeyin.
Umarım her şey çok güzel olur sizin için.

Alkol bağımlığı ömür boyu dikkate alinmasi gerektir. Lütfen bunu gözardi etmeyin.
İnşallah birdaha eline almaz şişeyi

Evet cok haklisiniz doktor uyardi bu konuda. Esim inatlasmadigi surece omur boyu yaninda olup dr a gotururum ben onu yeterki ilimli olsun. Eger ilimli olup tedaviye yanasmasaydi bosanacaktim. Dedim ben ona bu hayat senin eger alkolle yasamak istiyorsan yasayabilirsin ben sana karisamam ama ozaman ben olmam hayatinda dedim baya bi konusma yapmistim. Bir sekilde zorla empati yaptirdim. Mesela ben surekli senin rahatsiz oldugun birseyi yapiyorum sen surekli beni uyariyorsun agliyorsun uzuluyorsun bize zarar veriuorum ama sen ne dersen de ben hala o seyi yapmaya devam ediyorum hosuna gider mi demistim.

Evet cok haklisiniz doktor uyardi bu konuda. Esim inatlasmadigi surece omur boyu yaninda olup dr a gotururum ben onu yeterki ilimli olsun. Eger ilimli olup tedaviye yanasmasaydi bosanacaktim. Dedim ben ona bu hayat senin eger alkolle yasamak istiyorsan yasayabilirsin ben sana karisamam ama ozaman ben olmam hayatinda dedim baya bi konusma yapmistim. Bir sekilde zorla empati yaptirdim. Mesela ben surekli senin rahatsiz oldugun birseyi yapiyorum sen surekli beni uyariyorsun agliyorsun uzuluyorsun bize zarar veriuorum ama sen ne dersen de ben hala o seyi yapmaya devam ediyorum hosuna gider mi demistim.
Kabul edersiniz ki sabrınız kadar karşınızdaki insan konusunda da şanslısınız...Tedaviye yanaşmayan o kadar çok insan var ki,eşinizi çok takdir ettim...

Sizin adiniza cok uzuldum:KK43: insallah hayirlisi neyse o olsun hakkinizda esiniz insallah duzelir. Size siddet mi gosterdi. Benim esim bana vurmadi Allah icin kendi elini kesti dikis atildi etrafi kan golune cevirdi bagirdi cagirdi ama bende evet psikolojik siddet gordum o da siddet bence. Eger sizinki de psikolojik siddetse aileleri karistirmadan halledemez miydiniz? Canim ruh sagligi hastanesinde psikiyatr bolumune gittiginde oradaki uzman dr vakaya gore ya hastaneye yatirilmasi icin yonlendiriyor yada ilacla rehabilite ediyor esime ilac tedavisi basladi. Cok uzuldum sizin adiniza insallah cok mutlu olursunuz esinizalkolu birakirda:KK43:
Çok kavgalar ettik, çok katlandım psikolojik şiddete ama sonra normal şiddete dönüştü, alkolden gözü döndü ve vurdu.. Ben de mecburen biraz sakinleşmek için ve ne yapacağıma karar vermek için çıktım geldim. Düzelir mi bilmiyorum ama şuan zor görünüyor, çünkü eşimde pişmanlık YOK şuan için, hatta ben alkolüne karıştım ve üstüne babamın evine geldim diye benim suçlu olduğumu düşünüyor. İnşallah hayırlısı olur, inşallah bir daha siz de yaşamazsınız bu kabusu..

Ne kadar güzel bir insansın sen, ne kadar seviyorsun ki bırakıp gitmemişsin.
Benim dayımda alkolik, emekli maaşını ikramiyesini neyi varsa kumar ve alkole yatırdı.
Şimdi köpek gibi pişman ama eşi de çocukları da görüşmüyorlar ne halin varsa gör dediler.
Yaptığı tek şey arayıp borç istemek, annem de artık lanet olsun daha ne kadar kullanacaksın ailemizi artık bende bıktım senden dedi...
Yalnız ölecek anlayacağın... Bunu anlat ona aklından çıkarmasın...
Bende alkolü severim, arkadaş ortamımızda hep alkol vardır ama herşeyin bir sınırı var. Sizinki sınır bilmiyormuş.
Bir de bir bira fiyatı almış başını gidiyorken para nasıl yetiştiriliyor onu düşünüyorum :KK43: Türkiye de alkolik olmak lüks işi.
Gerçekten zor bir süreç ve ağzına bir damla koyarsa bunun dönüşü olmaz haberiniz olsun.
Sizin kıymetinizi bilmeli , sakın ama sakın taviz vermeyin.
Umarım her şey çok güzel olur sizin için.

Dayinizin ailesine size cok uzuldum :( dayiniz hastaneye yatmaz mi peki? Iste sizde sosyal icicisiniz oyle olsaydi keske canimi yeseydi. Ben yapi olarak gucluyumdur keske dememek icin her konuda elimden geleni yaparim. Cok sukur esimde ilimli davrandi yoksa ben ne dersem diyim havada kalacakti. Insallah mutluluklar sizinle olur dayiniz duzelir :(

Çok kavgalar ettik, çok katlandım psikolojik şiddete ama sonra normal şiddete dönüştü, alkolden gözü döndü ve vurdu.. Ben de mecburen biraz sakinleşmek için ve ne yapacağıma karar vermek için çıktım geldim. Düzelir mi bilmiyorum ama şuan zor görünüyor, çünkü eşimde pişmanlık YOK şuan için, hatta ben alkolüne karıştım ve üstüne babamın evine geldim diye benim suçlu olduğumu düşünüyor. İnşallah hayırlısı olur, inşallah bir daha siz de yaşamazsınız bu kabusu..

Cok uzgunum canim birinin konusmasi lazim esinizle aslinda sozunu dinledigi bir aile buyugu var midir? Sizi okadar iyi anliyorum ki Allah esinizi insallah alkolden tiksindirsin ve sizin kiymetinizi anlayip pisman olsun. Konusmak istersen her zaman yardimci olurum

Aaaa konunuzu hatırladım çok içim acımıştı.Dilerim mutluluğunuz bundan sonra hiç bozulmasın:KK200:

Merhaba,
Bir seferde kendim adina mutlu bir haber vermek istedim. Insallah yasak degildir. :) 7 aylik evliyim esim alkole inanilmaz duskundu. Cok zor zamanlar gecirdim evde ceyizim kalmamisti eski konularima bakarsaniz en son o olay bende herseyi kopartmisti. Ya kendisine ceki duzen vermesi gerektigini ya da severken isteyeme istemeye bosanacagimi soyledim. O gun beni yalniz birakmamistiniz insallah hepiniz cok mutlu olun. O gunu unutamam evde cinayet islenmis gibiydi. Cok sukur psikiyatriden randevu aldi suan ilac kullaniyor. Alkol bagimliligini kabul etti. Alkol disinda bir sorunumuz yoktu cok sukur. Haftalar oldu diyebilirim alkol evimize girmiyor. Eger sosyal icici olsaydi sesimi cikartmazdim cunku arkadas ortaminda kirk yilin basinda bende 1 bardak icerim ama esiminki cok fena birseydi. Ara sira ataklari oluyor yine nolur diyor alalim 1 saat telefonu kapatamadigim oluyor uretimde bir yere saklanip nolur tesekkur edeceksin bana biraz daha sabret cok zorlandigimiz noktalarda oluyor fakat sonrasinda kendisine gelince tesekkur ediyor. Hafta sonu balik yaptik dedim aha bu sefer raki alacak kesin ben sok kola aldi. Eskiden ilk sevgili oldugumuz zamanlarda nisanlilik donemimizde herkes bana gozde guzellestin sen derdi. Askin insani guzellestirdigine inanirim bende. Artik oyle bir psikolojiye girmistim ki surekli agliyorum adam evde icip icip uyuyor. Ve bu ruh halime cevreme de yansiyordu. Cok sukur suan sanki yeniden cicek aciyorum. Hepinize tekrardan tesekkur ederim. :kalp
hayırlı olsun inşallah senin için herşey güzel olur ama şuan sevgiye çok ihtiyacı olacak onu yalnız bırakma ve sevgili olabildiğince fazla göster

hayırlı olsun inşallah senin için herşey güzel olur ama şuan sevgiye çok ihtiyacı olacak onu yalnız bırakma ve sevgili olabildiğince fazla göster

Aynen hep yaninda oluyorum onun istedigi aktiviteleri yapiyoruz. Bogazina duskundur ama disarida yemek yemeyi cok sevmez daha dogrusu katkili seyleri sevmez. Mutlu olsin diye evde waffle, yogurt, cokelek, ekmek, tereyag yapmaya basladim ki ondaki degisim bana da olumlu yansidi gorsun diye. :)

inşallah hep böyle devam eder eşiniz ve siz ne burcusunuz? aslan, balık, yengeç alkolü sever tabi genelleme.

Back
X