Tesellinize ihtiyacım var,sevgilimden ayrıldım:((

Sinem00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
414
0
0
İstanbul
Bitttiii herseyy bittiii
ayrıldık sonunda iştee
hepsi yalanmıs sevgisi askı hepsii
ailesi
yüzünden
onlar yüsünden bitti
hyr diemedi karsı cıkamadı yenildi onları tercih etti bıraktı beni ağlıyorum hep ağlıcam cok kötüüyümmm napıcamı bilmiorumm
((((((((((((((((((((((((((((((((((

Teselli bos gelir bu dönemde ama ailesini sana tercih eden birisi icin ne ölmeye ne aglamaya deger .. o yüzden birazcik sakin olman gerekiyor.. biraktiysa dünyanin sonu degil hayat devam ediyor ne demisler gidene yol yakisir ugurlar olsun

öyle ama ağlıyorum hep ağlıcam aklıma hep gelicek lanet olsun onu tanıdığım güne. erkek haliyle yok dayak yemiş yok bn ona bi söz etmişim bütün yükü bana yükleyip gittiiiiiiii.. benden beter olsun

neden ayrıldınız?nasıl bir ilişkiniz vardı?kaç yaşlarındasınız bilemiyorum. zaten böyle acıların çok yaşı da olmuyor. şu anda bu kadar üzülmen normal. belki bana katılanlar olmaz bilemiyorum ama bence acını sonuna kadar yaşa ilk zamanlarda. acın tükendikte ona dair şeyler de içinde tükenecektir. onsuz bir hayata alışmanın yolu maalesef bu acıyı tüketmekten geçiyor...

sonra zamanla kendinin kıymetini anlayacaksın....

Allah yardımcın olsun...

ağlama demiyeceğim.ağla.sabahlara kadar istersen ama şunu bilki tek ilacı zaman. zaman sana da iyi gelecek güzelim emin ol.öyle böyle hayat devam etmimiyor mu? bitsin dediğimizde bitmiyor işte herşey, durmuyor dünya.
sende yoluna devam edeceksin.
zamana bırak canım.olabildiğinde sakin ol.
içimsen bir ses karşındaki çook pişman olacak diyor.affedip affetmemek sana kalmış tabi...

seni bırakıp ailesini tercih ettiyse boşver akıttığın bir damla gözyaşı bile deymez ona...zaman herşeyin ialcıdır...üzme kendini sakın...ona ait herşeyiyok etki unutasın..anıları sil kafandan onunla yaşamayasın...yaşayan biri olarak bunları söylerim sana....

Kaç yaşındasınız bilmiyorum...
Ama bir gün bugünlerinizi hatırlayınca çok pişman olacaksınız..
Bir erkek için ölmek istemek,erkeğin ailesini tercih etmesi vs. vs.
Daha önceki konunuzda KPSS'den bahsediyordunuz.. Belli ki çok küçüksünüz daha.. Umarım aileniz size biraz akıl fikir verir de hayatın sadece erkek arkadaştan ibaret olmadığını,yaşam şartlarının zorluklarını öğrenirsiniz..

asla affetmicem olmucaktı sonumuz o aile ile kız gibi yediler basını dövdüler sonunda o ise tam bi mal aptal gerizekalı yenildi kabul etti
direnmedi
tutmadı sözünü beni bıraktı gitti bittii...... umarım sürünürr sürünürrrrrr
18 yaşım üniteye baslıcam inş. bu morelle bu yenilgiyle böle bi ruhla

Hayatın zorluklarını bilen insana zaten net aşkı koymaz ki zaten net aşkı yaşamaz..
Konuşmayayım diyorum dayanımıyorum..
Yaş 18
Üniversiteye başlayacak..
Kıpır kıpır olması,kültürünü kendini nasıl geliştirirm diye düşünmesini hayal ettiğim gençlik ne halde?
Elbette flörtleriniz olacak ama bu kadar abartmanın anlamı ne?
Bu kadar değersiz hayatınız var?

18 yaş

yeni bir hayata başlarken

eski hayatını temizleyip yeni hayatına tertemiz başlaman en güzeli

gideni bırak ve sen kendi hayatına bak:lepi:

daha çok yeniymiş, üniversite günlerinin hayalini kur kolay atlatırsın bu dönemi

ağlayacaksın,için sızlayacak . bunlar olması gereken süreçler zatenkaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
Hayırlısı böyleymiş demek ki.
18 yaşındasınız daha, neler neler yaşayacaksınız kim bilir,
bu ne ki onların yanında ?
Çok sıcak çok taze olduğu için böyle düşünüyorsunuz,
ama inanın bir kaç gün içinde hayatın güzelliklerini tekrar tadacaksınız.
Hayat ondan ibaret değil dimi ?
Yatın kalkın dua edin de size asıl yüzünü şimdiden göstermiş.
Geçmiş olsun.

dua et evli değildiniz.. burada bir sürü aile mağduru kadınlar var. derdim var köşeini bir araştır istersen.
verilmiş sadakam varmış. adam karakteri bu kadarmış deyip teselli edeceğine üzülüyor musun?
seni şimdi cicim aylarında savunamayan ileride paspas ederdi ailesine.

yeni bir yol çiz kendine dünya ondan ibaret değil..
kimi seversen sev. ne kadar seversen sev. ama kendini daha çok sev.

Hepimiz zamanında bu tür acılar yaşadık..
Seni şuan anlıyorum ve zamanla geçicek emin ol.
Bu sana bir ders olsun, bir tecrübe.. Kimseye körü körüne bağlanmamak lazım..
Elbette ki sevicez, güvenicez ancak abartmadan!
Zamanla bencil olmayı öğrendim, yaşadıklarım bana "onu kaybettim" demekten öte artık "iyi ki geç olmadan anladım bazı şeyleri" dedirtiyor.
Birtakım tecrübeler edinmen lazım bu hayatta güçlenebilmek için malesef.. Bunu da o süreçten biri say.

bilmiorum saskınlıktan mıdır nedendir ama kahrolmaktan çok unutmayı koydum kafama ağlamıorm ama gözlerim doluyo arada isyerindeyim ve bugün ayrılığın ertesi burda saten ağlamak istemiorm o kadar düsemem bilirsiniz insanları acık ararlar ama arada gözlerim dolucak oluo ne yepmalıyım ki.. içimde tutup ağlamayınca sonra daha kötü olmazmıyım

Bu konu dün de aynı kişi tarafından açılmıştı.
Yorumlar yazılmıştı.
Yine aynı hikaye.

arkadaslardan yardım istediğim için.. bana defol git dedi baska kucaklara git dedi. senin için ağladığıma yazıklar olsun hiçsin dedi . zevk için benimle oldn dedi ki en masumdu sözde bizim sevgimiz allah cezasını versin inş.

ya sen bi de ölmek istiyrsu eğme uğuna hayatının n güzel zmanı boşverene ya adamı
okuluna bak gez dolaş giyin süsülen bir daah mı gelcen dünyaya

tepki verme

böyle biri için dökdüğün gözyaşlarına yazık

işine yoğunlaş. pişman olup arama, o ararsa da açma

dönüp dolaşıp aynı yerde bırakacak seni:1ninca:

bela okuma. :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…