tepki verme
böyle biri için dökdüğün gözyaşlarına yazık
işine yoğunlaş. pişman olup arama, o ararsa da açma
dönüp dolaşıp aynı yerde bırakacak seni:1ninca:
bela okuma. :umursamaz:
bahane arıyormuş bahane...
üzülmeyim die der gibisin ama inanmak istiorum buna...
ailesini takmazmıs aslında suçlu benmisim ona hemen ben yokum yazdm die..sadece Ailesinin yüzünden bitmemistir canim.o yüzden kafana takmaya hiicc degmez.bu tip adamlardan sevgili, es olmaz hangi yasa gelirse gelsinler.O yüzdeen sen üniversteye konsantire ol seni istemeyenlerede Sende yolu gösterki bir an önce hayatindan ciksinlar
ailesini takmazmıs aslında suçlu benmisim ona hemen ben yokum yazdm die..( sevse mücadele etmezmiydi herseye rağmen. yazıklar olsun gece senin için ağladığıma dedi bana.. birbirimize laf sokup durduk.. bitti...
Canım özel deilse eger bsey sormak istıorum
babasının sana olan bu düşmanlıgı neden acaba :S
düşmanlığı yok canım. üniversiteye baslıcaz ya ist.a gelsin istiodum hep ben surayı tercih etsin. ailesi de onu engellediğimi düsünüodu ders calısması olsun hersei o kıza cok değer veriosun gözün kör olmus senin filan die yediler basını ailesini hiç sevmez hep bana gelirdi onlara uyuz oluduğu onu anlamadıklarını anlatırdı. pis yalancı sanki cok büyümüs de o beyni evlenince ailem asla karısamaz derdi. ya evlenmeyi unutsun o aptal daha bu zelzelede yıkıldı ve suç benimmis. ben artık yokum dedim die. cekerim acımı yapcak bise yok gece olsun istemiorm sabahlar neysee(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?