• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettür kıyafet için yardım

Tugce1907kavga

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2016
5
2
1
35
Merhaba arkadaşlar ben bursa gemlik te yeniyim acil alışveriş yapmam lazım ama aradığımı bulamadım tesettür Abiye yada şık bir tunik arıyorum gemlik te yok yada ben bilmiyorum gidebileceğim yerler varmı yardım edin lütfen

Atlayin bursa arabalarina merkeze gidin. Merkede cok yer var testturle ilgili. Bakircilar carsisina bir goz atin derim.

Aynen bakırcılar a gidin.ulucami batı kapısında tarakcilar var,yani istediğin her çeşit tesettür u bulabilirsin

Merhaba arkadaşlar ben bursa gemlik te yeniyim acil alışveriş yapmam lazım ama aradığımı bulamadım tesettür Abiye yada şık bir tunik arıyorum gemlik te yok yada ben bilmiyorum gidebileceğim yerler varmı yardım edin lütfen

Alvina, tekbir, zühre , tuğra vs şubeleri yokmu yakınlarınzda?

Arkadaşlar söylemişler, merkeze Ulucami'nin olduğu yere gidin.
Bakırcılar çarşısına girin, fiyatlar fazladır ama indirimli ürün bulursunuz muhakkak.
Uzun çarşıya, alt çarşıya falan da bakın.
Bakırcıların kapalı çarşı değil de diğer çıkışından aşağı doğru inince Ayhan diye bi mağaza var, sanki biraz daha uygun orası Bakırcılardakilere göre.

Arkadaşlar söylemişler, merkeze Ulucami'nin olduğu yere gidin.
Bakırcılar çarşısına girin, fiyatlar fazladır ama indirimli ürün bulursunuz muhakkak.
Uzun çarşıya, alt çarşıya falan da bakın.
Bakırcıların kapalı çarşı değil de diğer çıkışından aşağı doğru inince Ayhan diye bi mağaza var, sanki biraz daha uygun orası Bakırcılardakilere göre.
Teşekkürler hafta sonu oradayım inşallah peki hepsi aynı yerdemi bursa meydandadır yada caminin oradamı

Ben internetten alıyorum kıyafetlerimi hiçbir sorunda yaşamadım şimdiye kadar. Sitenin adı da ... :KK200::KK24:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X