Tesettür Kombinleri

en baştaki ve beyaz elbiseye bayıldım çok hoşuma gitti teşekkür ederim yardımcı olduğun için. etek konusunda çok sıkıntılıyım uzun etek bulamıyorum hiç o yüzden genelde tunik ve pantol giyiyorum ama böyle değişik şık birşeyler istiyorum artık yahuuu elbisede yavaş yavaş aklıma yatmaya başladıııı

Rica ederim canım,yardımcı olabildiysem ne mutlu

Haklısın bilerek tamamen uzun yapmıyorlar artık etekleri,tesettürün amacından çıkmasını istiyorlar...Bir karış-iki karış kısa olsun birşey olmaz diyerek taviz veriliyor hep,sonra da tesettür bir garip hale getiriliyor...Neyse bakalım,hakkını vermeye çalışalım örtünün yeter ki....

Canım,elbise hakkındaki düşüncene sevindim,boyun da uzunmuş,sana çok yakışacağından eminim

çok haklısın ya azcık ucundan diyerek batırdılar mağazaya gidiyorum uzun etek diyorum millet bak uzun diyo getiriyo benim anca dizkapağıma yetişiyo sanırım benim heepp diktirmem lazım

Emeğine sağlık arkadaşım,güzel olmuş...Renkler sade ve güzel...Ben olsaydım,pantolon yerine etek tercih ederdim,birde sanırım şalda kurukafa var,onu değiştirirdim..

Tekrardan emeğine sağlık,devamını da görmek isterim kombinlerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…