Ayy iyi iyiiBende açılış için pasta neyin bişeyler hazırlıyım
Eksik olmasın hiçbirşey
Canım benimkisi sadece bir tavsiye ama etekleride denemeni isterim.Ben tunik tercih etmiyorum çünkü tunik uzun etekle hoş olmuyor,pantolonuda ben kullanmıyorum..Tesettürlü hanımların,daha çok uzun etek ve uzun elbiseler giymesinden yanayım.. İnşaallah,hepimiz tesettür emrini hakkıyla yerine getiririz...
Senin için birkaç model araştırdım canım,şimdi onları yükleyeceğim,ama yabancı siteden eklediğim için,modeller kısa ve ancak elbise şeklinde bulabildim;sen onların uzun halini kafanda tasarlayıp düşünürsen daha net karar verebilirsin
İlk siyah elbiseyi çok sevdim,üst kısmının dekoltesi biraz daha kapalı olabilir,eşarp ve şalla tamamen kapanmayabilir çünkü...
Kahve elbise de çok hoş,kolları tamamen uzun olsa daha iyi olur..Etek boyu da uzun olmalı..Bu tür etek modellerinde ve elbiselerde ince bir kemer çok hoş oluyor...
3.modelin etek kısmını çok beğendim,değişik bir hava katmış eteğe.Üst kısmı için farklı birşey düşünülebilir bence..
En sondaki beyaz elbiseye bayıldım...Elbise bu şekiilde olursa,bolero kullanmak gerekiyor..Ama bolero da modeli kapatır,ben olsam elbiseyi uzun kollu hale getirtirdim,hatta kollarını kat kat şeklinde yaptırırdım..Etek kesimi için diyecek birşeyim yok,çok beğendim çok şık...Sanırım bu kıyafeti,tercihime uygun şekilde diktiricem
Canım,daha çok elbise için fikir vermiş gibi oldum ama bu modeller tunik için uygun değil gibi geldi,tabi sen kendi kafanda modelden yola çıkarak değiştirerek birşeyler tasarlayabilirsin....Elbise fikrini de düşünmelisin bence,çok hoş gözüküyorlar
Tunik araştırayım biraz daha senin için yinede canım
en baştaki ve beyaz elbiseye bayıldım çok hoşuma gittiteşekkür ederim yardımcı olduğun için. etek konusunda çok sıkıntılıyım uzun etek bulamıyorum hiç o yüzden genelde tunik ve pantol giyiyorum ama böyle değişik şık birşeyler istiyorum artık yahuuu elbisede yavaş yavaş aklıma yatmaya başladıııı
Rica ederim canım,yardımcı olabildiysem ne mutlu
Haklısın bilerek tamamen uzun yapmıyorlar artık etekleri,tesettürün amacından çıkmasını istiyorlar...Bir karış-iki karış kısa olsun birşey olmaz diyerek taviz veriliyor hep,sonra da tesettür bir garip hale getiriliyor...Neyse bakalım,hakkını vermeye çalışalım örtünün yeter ki....
Canım,elbise hakkındaki düşüncene sevindim,boyun da uzunmuş,sana çok yakışacağından eminim
vayy canımm yine döktürmüşsünnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?