Tesettür Kombinleri

biliyo musun yaa dikişi ben de öğrenmek istiyor ama hiiiçç çaba harcamıyorum bunun için

dikişinden sonra seninde kombinlerini görelimm
Ben Giyim Bölümü mezunuyum Ama pek sevmiorum dikiş dikmeyi
Öğrenirsin inş. Bence kursa git sonra geliştirirsin kendini:26:SAolasın başlıcam bakalım cumartesi bir kaç kumaş almayı düşünüorum
Kaç köşe döneriz Allah bilir Ben Takı Tasarımlada uğraşıorum birde onlarıda diktiklerimize kombin yapar veririz
Yarışalım tamam

ben o site de kombinler yapıyorum kendi zevkimce eğlencelide oluyo ama kaydedemiyorum nasıl olcak arkadaşlar bana anlatın taslağı kaydet diyo
sonta kaydedlidi diyo ama nereye kaydediyo bulamıyorum yeni deyince siliniyo offfffffff

hepsi gerçekten çok güzel,paylaşım için teşekkürler eslemliva,konbin ve alışveriş sitesini banada gönderebilirmisiniz?

Canım,kurs hocasından pek memnun değil kimse,boşuna gitmek istemem kursa..Yaza doğru makine alayım da,biraz biraz öğrenip geliştiririm heralde diye düşünüyorum

Ooo biz boşuna bekliyoruz ya,sen takı yapmasını da biliyormuşsun,tasarımlarımızı tamamlarız onlarla,bence bir an önce başlayalım şu işe

Canım ben o siteye üyeydim ve bir iki tane yaptığım kombinleri kaydettim,sonra şifremi unuttum giremedim...Şifre göndermeleri için uğraştım ama bana geri dönüş olmadı...:26: Bende şimdi ziyaretçi olarak girip yapıyorum,sonra da kombinin resmini painte yapıştırıp,yüklüyorum,ondan sonra da buraya ekliyorum..

Sen yine aynı şekilde taslağı kaydet yap,sonra yayınlaya bas bakalım....Sonra da ana sayfaya gel,son yapılan kombinler gözüküyor zaten,ayrıca ismine tıklayınca da görürsün kombinlerini..Şifremi unuttuğum için uzun zaman oldu üye olarak gireli ama hatırladığım kadarıyla yardımcı olmaya çalıştım..Dediklerimi yap bakalım canım,olur inşaallah...

kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrr birşey sorucam lütfen yardımcı olun banaaa şimdi benim bir tane elimde kumaş var ince böyle şeker pembesi ve siyah puantiyeler var küçük küçük bu kumaştan bir tane tunik diktirmek istiyorum ama model konusunda hiçbi fikrim yoookkkk lütfen fikir verin bana benim boyum1.80 ve 60 kiloyum yani zayıf uzun biriyim etek hiç giymiyorum ve tunik giyiyorum böyle elbise tarzında bir tunik istiyorum ama model hakkında birşey bulamıyorum.Tam böyle gögüs altından kemerli ve lastikli modeller yakışmıyor bana birde alt kısmı yani popo tarafında da darlık olursa hiç hoş durmuyor bende bu özelliklerimden yola çıkarak bana model önerisinde bulunabilir misinizz lütfeennnn

Canım benimkisi sadece bir tavsiye ama etekleride denemeni isterim.Ben tunik tercih etmiyorum çünkü tunik uzun etekle hoş olmuyor,pantolonuda ben kullanmıyorum..Tesettürlü hanımların,daha çok uzun etek ve uzun elbiseler giymesinden yanayım.. İnşaallah,hepimiz tesettür emrini hakkıyla yerine getiririz...

Senin için birkaç model araştırdım canım,şimdi onları yükleyeceğim,ama yabancı siteden eklediğim için,modeller kısa ve ancak elbise şeklinde bulabildim;sen onların uzun halini kafanda tasarlayıp düşünürsen daha net karar verebilirsin

İlk siyah elbiseyi çok sevdim,üst kısmının dekoltesi biraz daha kapalı olabilir,eşarp ve şalla tamamen kapanmayabilir çünkü...

Kahve elbise de çok hoş,kolları tamamen uzun olsa daha iyi olur..Etek boyu da uzun olmalı..Bu tür etek modellerinde ve elbiselerde ince bir kemer çok hoş oluyor...

3.modelin etek kısmını çok beğendim,değişik bir hava katmış eteğe.Üst kısmı için farklı birşey düşünülebilir bence..

En sondaki beyaz elbiseye bayıldım...Elbise bu şekiilde olursa,bolero kullanmak gerekiyor..Ama bolero da modeli kapatır,ben olsam elbiseyi uzun kollu hale getirtirdim,hatta kollarını kat kat şeklinde yaptırırdım..Etek kesimi için diyecek birşeyim yok,çok beğendim çok şık...Sanırım bu kıyafeti,tercihime uygun şekilde diktiricem

Canım,daha çok elbise için fikir vermiş gibi oldum ama bu modeller tunik için uygun değil gibi geldi,tabi sen kendi kafanda modelden yola çıkarak değiştirerek birşeyler tasarlayabilirsin....Elbise fikrini de düşünmelisin bence,çok hoş gözüküyorlar

Tunik araştırayım biraz daha senin için yinede canım

Cumartesi güya kumaş bakmaya gidecektim hava yağmurlu olunca gidemedim malesef

Yılmıcam gidicem inş. Birde eşim tutturdu ucuza kumaş vermezler sizi kandırıyorlar diyeİnat ettim gidicem

Eşine hain planlarımızdan bahset Az parayla çok işler yapıcaz,köşeyi döncez kocacım de,dükkanı getirir ayağına o zaman belki

sen bu isi biliyosun cok guzel kombine etmissin hepsi birbirinden harika

Ah ahh birilerinden teklif bekliyorum ama gelmedi hala

Canım benim estağfurullah,o senin güzel görüşün,elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyorum kendimce

Teşekkür ederim destekleriniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…