İnşaallah canım...
Evet kombin ve tesettür alışveriş sitelerini istiyolar,gönderiyorum özelden
Kızlar sitenin adını veriyorum isteyenlere ama topiğimi,güzelim kombinlerimi ihmal etmeyinn
Ben Giyim Bölümü mezunuyumbiliyo musun yaa dikişi ben de öğrenmek istiyor ama hiiiçç çaba harcamıyorum bunun için
dikişinden sonra seninde kombinlerini görelimm
Öğrenirsin inş. Bence kursa git sonra geliştirirsin kendini:26:SAolasın başlıcam bakalım cumartesi bir kaç kumaş almayı düşünüorumYaa bende dikiş öğrenmek istiyorummm :84:
Kendi kendine öğrenilmez mi bu dikiş,kocacım makine alcak ama öğrenebilir miyim kendi kendime:26:
Ay Yapraqcım şimdiden hayırlı olsunBen tasarlıyım,sen dik kız,köşeyi döneriz kısa zamanda
Fermi biraz gayret etmemiz gerekiyo galiba canımm
Kombinlerin devamı gelecek,hazırda şuan yok,iki güne gelirr nasipse
Yarışalım tamaminşallah hadi yarışalım
Tek başına belki biraz zorlanırsın ama hazır kalıplar satılıyor internettende yararlanarak dikebilirsin aslındaBen dikiş kursuna gidiyorumyeni yeni öğrenmeye başladım umarım öğrenirsin sende Dalıverdim konuya ama
Ben Giyim Bölümü mezunuyumAma pek sevmiorum dikiş dikmeyi
Öğrenirsin inş. Bence kursa git sonra geliştirirsin kendini:26:SAolasın başlıcam bakalım cumartesi bir kaç kumaş almayı düşünüorum
Kaç köşe döneriz Allah bilirBen Takı Tasarımlada uğraşıorum birde onlarıda diktiklerimize kombin yapar veririz
Yarışalım tamam
ben o site de kombinler yapıyorum kendi zevkimce eğlencelide oluyo ama kaydedemiyorum nasıl olcak arkadaşlar bana anlatın taslağı kaydet diyo
sonta kaydedlidi diyo ama nereye kaydediyo bulamıyorum yeni deyince siliniyo offfffffff
hepsi gerçekten çok güzel,paylaşım için teşekkürler eslemliva,konbin ve alışveriş sitesini banada gönderebilirmisiniz?
kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrr birşey sorucam lütfen yardımcı olun banaaaşimdi benim bir tane elimde kumaş var ince böyle şeker pembesi ve siyah puantiyeler var küçük küçük bu kumaştan bir tane tunik diktirmek istiyorum ama model konusunda hiçbi fikrim yoookkkk lütfen fikir verin bana benim boyum1.80 ve 60 kiloyum yani zayıf uzun biriyim etek hiç giymiyorum ve tunik giyiyorum böyle elbise tarzında bir tunik istiyorum ama model hakkında birşey bulamıyorum.Tam böyle gögüs altından kemerli ve lastikli modeller yakışmıyor bana birde alt kısmı yani popo tarafında da darlık olursa hiç hoş durmuyor bende bu özelliklerimden yola çıkarak bana model önerisinde bulunabilir misinizz lütfeennnn
Cumartesi güya kumaş bakmaya gidecektim hava yağmurlu olunca gidemedim malesef
Nazar o nazar
Yılmıcam gidicem inş.Birde eşim tutturdu ucuza kumaş vermezler sizi kandırıyorlar diye İnat ettim gidicem
Eşine hain planlarımızdan bahsetAz parayla çok işler yapıcaz,köşeyi döncez kocacım de,dükkanı getirir ayağına o zaman belki
saten oda onu istiyordestekler bizi
İyi bari benimki de destekler sağolsun
Hazır destekçilerimizde varken,kolları sıvayıp başlamalı işe
sen bu isi biliyosun cok guzel kombine etmissin hepsi birbirinden harika
takılar hazır bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?