Tesettür Kombinleri

Yaa bende dikiş öğrenmek istiyorummm :84:

Kendi kendine öğrenilmez mi bu dikiş,kocacım makine alcak ama öğrenebilir miyim kendi kendime:26:

Ay Yapraqcım şimdiden hayırlı olsun Ben tasarlıyım,sen dik kız,köşeyi döneriz kısa zamanda

Fermi biraz gayret etmemiz gerekiyo galiba canımm

Kombinlerin devamı gelecek,hazırda şuan yok,iki güne gelirr nasipse

kombinleri görelim kombinlerrr

BAzı kararlar aldım Cumartesi kumaş alıp bişeyler dikicem kendime
5 kuruş edecek kıyafetlere dünyanın parasını alıolar deli oluorum
Evet dikiş dikcem

inşallah hadi yarışalım

Tek başına belki biraz zorlanırsın ama hazır kalıplar satılıyor internettende yararlanarak dikebilirsin aslındaBen dikiş kursuna gidiyorumyeni yeni öğrenmeye başladım umarım öğrenirsin sendeDalıverdim konuya ama

kızlar bide dikiş topiğimi açsak acaba bende kendimce bişeyler dikiyorum hatta sadece annemden gördüğüm kadarıyla başladım evlenince ilk işim kocama makine aldırmaktı

yaa ben dikmesemde örsem olur mu el işleriyle uğraşıyorum ama dikişle pek ilgilenmiyorum makina olmadığı için sanırım olsa aslında iyi olur yaa benim boy ve kollar uzun olduğu için kıyafet konusunda çookk sıkıntı yaşıyorummm

ben hiç begenmedim cunku cok pahalılar hıh
ma hesaplı olsalardı begenırdım

Tatlım merak etme,bizde kendimizi bu işe vericez artık..Üçte bir fiyatına satarız

Ahh ahh bunlar ne ki,ben hayal dünyamda tasarladıklarımla en güçlü rakipleri olurum bunların

Acilen dikiş öğrenmem lazım,acilennn

Nasıl tatlım ya zor mu,birde dikiş makinesi markası önerir misin,hangi model almalıyım sence,şöylee işimi en kolay hale getirebilecek bişi olsun ama

Ne demek güzelim,hoşgeldin topiğime,dalış serbesttir

Eklesene tasarımlarını

İlk başlarken zor gibi geldi ama zor değil zevkli seviyorsan böyle şeyleri olur bence yaKalıp kullanmadan bile bir çok model yapabilirsin hazır kalıplardanda yapabilirsin internettede var zaten uğraşırsan olurBende makine almadım henüz ama alacağım singer promise alacağım singerin en uygun makinesi yaprak abla tavisye etti bana çok memnunmuş üst modelleride var tabi fiyatlar değişiyor Ben hocama sordum bernina markayıda tavsiye etti ama fiyatlarını bilmiyorum ama singerden çoğu kişi memnun sanırım

Ben kendi kalıplarımı kendim yapıcam Kafamda gerçekten çok tasarım var ya,birde pratiğe dökebilsem

Canım sağolasın,bende araştırayım bakalım biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…