kombinleri görelim kombinlerrr
BAzı kararlar aldımCumartesi kumaş alıp bişeyler dikicem kendime
5 kuruş edecek kıyafetlere dünyanın parasını alıolardeli oluorum
Evet dikiş dikcem
Yaa bende dikiş öğrenmek istiyorummm :84:
Kendi kendine öğrenilmez mi bu dikiş,kocacım makine alcak ama öğrenebilir miyim kendi kendime:26:
Ay Yapraqcım şimdiden hayırlı olsunBen tasarlıyım,sen dik kız,köşeyi döneriz kısa zamanda
Fermi biraz gayret etmemiz gerekiyo galiba canımm
Kombinlerin devamı gelecek,hazırda şuan yok,iki güne gelirr nasipse
Yaa bende dikiş öğrenmek istiyorummm :84:
Kendi kendine öğrenilmez mi bu dikiş,kocacım makine alcak ama öğrenebilir miyim kendi kendime:26:
Ay Yapraqcım şimdiden hayırlı olsunBen tasarlıyım,sen dik kız,köşeyi döneriz kısa zamanda
Fermi biraz gayret etmemiz gerekiyo galiba canımm
Kombinlerin devamı gelecek,hazırda şuan yok,iki güne gelirr nasipse
bnde isityorum kombnler süperkombin sitesiyle,tesettür alışveriş sitesni istiyorum bende mümkünse:) kombinlerde çok güzel buarada paylaşm için teşekkürler
ben hiç begenmedim cunku cok pahalılar hıh
ma hesaplı olsalardı begenırdım
inşallah hadi yarışalım
Tek başına belki biraz zorlanırsın ama hazır kalıplar satılıyor internettende yararlanarak dikebilirsin aslındaBen dikiş kursuna gidiyorumyeni yeni öğrenmeye başladım umarım öğrenirsin sende Dalıverdim konuya ama
Tatlım merak etme,bizde kendimizi bu işe vericez artık..Üçte bir fiyatına satarız
Ahh ahh bunlar ne ki,ben hayal dünyamda tasarladıklarımla en güçlü rakipleri olurum bunların
Acilen dikiş öğrenmem lazım,acilennn
kızlar bide dikiş topiğimi açsak acaba bende kendimce bişeyler dikiyorum hatta sadece annemden gördüğüm kadarıyla başladım evlenince ilk işim kocama makine aldırmaktı
Nasıl tatlım ya zor mu,birde dikiş makinesi markası önerir misin,hangi model almalıyım sence,şöylee işimi en kolay hale getirebilecek bişi olsun ama
Ne demek güzelim,hoşgeldin topiğime,dalış serbesttir
Eklesene tasarımlarını
İlk başlarken zor gibi geldi ama zor değil zevkli seviyorsan böyle şeyleri olur bence yaKalıp kullanmadan bile bir çok model yapabilirsin hazır kalıplardanda yapabilirsin internettede var zaten uğraşırsan olur Bende makine almadım henüz ama alacağım singer promise alacağım singerin en uygun makinesi yaprak abla tavisye etti bana çok memnunmuş üst modelleride var tabi fiyatlar değişiyor Ben hocama sordum bernina markayıda tavsiye etti ama fiyatlarını bilmiyorum ama singerden çoğu kişi memnun sanırım
Ben kendi kalıplarımı kendim yapıcamKafamda gerçekten çok tasarım var ya,birde pratiğe dökebilsem
Canım sağolasın,bende araştırayım bakalım biraz
Gönderdim tatlımm
bende şu anda kırmızı bi kumaş aldım onu dikmeye çalışıcam bakalımm
Yaparsın ya
Site adı mı yolluyorsun canım:26:
kızlar dikişle ilgili topik açtım beni yalnız bırakmayın emi beraberce öğrenelim geliştirelim şu dikiş işini http://www.kadinlarkulubu.com/patro...eni-ogrenmek-isteyenler-burda-toplanalim.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?