Tesettür Kombinleri

çok komik,canı sıkılan buraya girip stres atıyo bence,çok ciddiye almayın.bu arada ben çok beğendim canım kombinlerini.

Canım sağolasın..Hayır yani anlamadığım şu,kimse beğenmek zorunda da değil,ben zaten eleştiriye açığım,ama bu niye bu şekilde yapılır ki,daha üslubuna göre söylesen ölür müsün?Herkesi gerçek hayatında da görmek gerek,kim ne kadar dikkat ediyor diye ama işte...

Haklısın ciddiye almak polemiğe girmek istemiyorum kimseyle..Tekrar sağolasın canım

rica ederim canım...hayatta iki tip insan vardır;birileri eleştirir,birileri de yaşar sen devam et güzel kombinlerine...

Teşekkürler tatlım sevindim beğenmene,gönderdim adresi

hep alışkanlığımdır bu tarz beğendiğim topikleri incelemek incelerken de vıcığı çıkıyıor sonra kendimi zor tutuyorum ya neyse bu arada söylemeden geçemiyeceğim üslubunuzu konuşma tarzınızı yaklaşımınızı hitap şeklinizi çok olgun ve en olası şekilde bulduğumu da söylemek istiyorum...tam bir kk üyesi valla ne diyeyim... keşke hepimiz böyle olsak dimi ama ... son olarak ben de istiyorum...

Yorumlarda müthiş ama dimi

Beğenmene sevindim canım,daha güzelleri sizin olsun

sormayın valla sonradan fark ettim... bugün alıklığım üzerinde yoksa en can alıcısı en müthişini kimseye kaptırmazdım ya neyse... devam topiğinizin bir müdavimi daha oldu...

Canım teşekkür ederimEminim sizler daha iyisinizdir

Gönderdim canım

canım yaa bütün kombinler süper ama özellikler bunları çok beğendim tarzlarımız benziyor böyle iddialı giyinemesemde böyle şeyleri çok beğeniyorum senide tebrik ediyorummm devamınıda bekliyorum

Canım teşekkür ederim,evet öyle galiba,Allah çok daha güzellerini versin hepinize

İnşaallah gelecek devamı canım

sormayın valla sonradan fark ettim... bugün alıklığım üzerinde yoksa en can alıcısı en müthişini kimseye kaptırmazdım ya neyse... devam topiğinizin bir müdavimi daha oldu...

Hoşgeldiniz topiğime ozaman,fikirleriniz,önerileriniz,özellikle istediğiniz renk tercihleri olursa söylerseniz sevinirim

İsteğe göre kombin yapılır

:26::26::26: neden bu kadar alındınki anlamadım
evet bana göre hepsi renk cümbüşü
benim fikrim bu ve yazmak istedim
emeğine sağlık beğenen arkadaşlar var onlara fikir vermiş kombinlerin
konu açarken beğenen ve beğenmeyenlerin olucağını gözönünde bulundurmuşsundur eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…