Tesettür Kombinleri

Güzelim alınıp alınmamak değil mesele,senin beğenip beğenmemende değil...Daha öncede yazdığım gibi,beğenmeyebilirsin ve bu gerçekten çok normal..Birilerinin beğenmemesi,benim kombinlerimin güzel olmadığı anlamına gelmez ki...Eleştiriye açık bir insan olduğumu söylemiştim,tabiki herşeyi göz önünde bulunduruyorum,fikirleri istekleri olanların söylemelerini dahi rica ettim,gördüysen..Renk cümbüşü diyorsun,sana göre öyle olabilir saygı duyarım fakat sade renkte kombinlerde var,oyüzden hepsine renk cümbüşü diyemezsin..Asıl mesele,bunu söyleme üslubun..Bak şöyle bir örnek vereyim,beğenmediğim bir şeyi ifade etmeyi,bir senin cümlelerinle ifade edeyim,birde kendiminkiyle,

1... hiç bi kombini beğenmedim one öyle yaaa renk cümbüşü perşembe pazarı mübarek...

2... Canım emeklerine sağlık,bazı kombinler benim tarzım değil,rica etsem daha sade kombinlere de yer verir misin,şimdiden teşekkürler... İşte buda benim beğenmediğimi söyleme şeklim...

Aradaki fark bariz ortada değil mi canım,burda kimseyi tanımıyorum,kimsede beni..Birilerinin beğenmesi benim faydama,beğenmemesi de zararıma değil..Ama illaki tanımıyoruz etmiyoruz diye,sert eleştiriler yapılmamalı,ne kaybederiz ki güzel bir şekilde eleştirsek,isteklerimizi daha nazik şekilde belirtsek..Asıl sorun burda,beğenip beğenmemekte değil..

Selametle...

Son düzenleme:
amin canım bebeğim biraz daha büyüsün istediğim gibi giyineceğim yani daha özen göstereceğim bende pardesüsüz dışarı çıkmam ama giyilecek bi yer bulurum çok güzeller devamını bekleriz

Hayırlısıyla bebeğim bir olsa,özensiz giyinsemde olur Çok şanslısın,ne güzel bir duygudur anne olmak

Devamı gelecek inşaallah canım

hafta sonu bebeklerimin mevlütü VAR E BEN NE GIYECEGIMI BULAMADIM
ALIŞVERİŞ MERKEZİNE GİTTİM HİÇ DUZ AGIR AMA GÜNLÜK BİŞE ŞIK BULAMADIM
FATİHE GİTSEM BUULURUM BELKİ AMA BEBEKLERİMİ BIRAMAM KİMSEYE ..
NAPICAM BEN

Canım Allah kabul etsin inşaallah...Gitme bir yere ben göndereyim burdakilerden

Eğer günlük birşey arıyorsan canım,tesettür alışveriş sitesi var çok hoş şeyler oluyo bazen,bugünde vardı günlük sayılabilecek sade şıklıkta elbiseler,bir bak fikir edin istersen,kolay gelsin sana şimdiden

ıyı aksamlar tesettür alısveriş sıtelerını bana ozel msj atarmısın canım

o kadar cok begendim resmen benim atayıpta bulamadıgım tarz da seyler....
bana da gönderebilirmisniz acaba size özel mesaj gönderemiyorum 100 tane mesaj sayım olması lazımmıs şimdiden tsklr

Son düzenleme:
emeğine sağlık canım hepsi çok güzel devamını beklliyoruuuzz ayrıca şu site adını bende alabilir miyim :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…