Tesettür Kombinleri

KOMBİNLER SÜÜÜÜÜÜPPPEEERRRRR ama pahalı olur bu kombinler, ciddi markalardan oluşuo. e bizde hayrunnisa gül değiliz.... :))) ayrıca elhamdülillah müslümanız. ben kıyafete bu kadar fazla para verilerek yapılan israfa cok karsıyım.. o kadar aç insan var cevremizde..

herkes dikiş öğrensin :))) tabi bende (en kısa zamanda öğrenıcem, basladım calışmalara ufak ufak) giyim öğretmeni arkadasım gördüğünü dikiyo 15-20 tl ye mal edio. deli oluorum. ipekyolda bı ceket görmüştük aşık olmuştuk. aynısını dikti 25 tl ye mal oldu.. ceket kaç paraydı???? 249 TL

takı tasarımı kursuna gidip aksesuarı da halledin

geriye ayakkabı canta kalıo :))) e o kadarda olsun :)))

Aşırı pahalı hemde yaa,tek bir kombinle kaç aile geçinir Türkiye şartlarında...İsraf haramdır evet...

Ne güzel valla,bende istiyorum dikiş öğrenmek,tasarım konusunda iyiyimdir,çizerim kurarım kafamda,ahh birde dikiş bilsem harika modeller çıkartırım ortaya

Tesadüfen buldum topicini inceledim kombinlerini ve çok beyendim Renkler beni cezbediyor Dikiş biliorum ama dikmiorum
Sanırım başlıcam dikmeye burdakileri gördükten sonra

Kombinler cok güzel

Yalniz TRde kapanmak sanirim cok pahali bir olay. Niye diyeceksiniz.

TRde malum tesettür markalari bile cikti.

Markali basörtüsü almak mecburi oldu sanki artik.

Tesettürü moda yaptilar yani.

Bu durum biraz korkutuyor beni.

Kapanmayi istiyorum (yillardir). Allah nasip ederse kapanacagim da.

Ama markalara takilmadan da böylesi hos kombinler yapabilirmiyiz ki?

Yerine göre markalı yerine görede uygun yerlerden beyendiklerimi alıorum

Sosyete pazarı denen pazarlarda uygun fiyata buluorum ben müdavimlerindenim

Kombinler illa markalaramı bağlı düzgün renk uyumunu yaptıktan sonra ucuz şeylerden de ne kombinler çıkıyor

Şal mesela lazer kesimmiş ipekmiş hiç işim olmaz

Pashimalardan bir sürü aldım öylede güzel ve şık duruyolar ki

Neden markaların kuklası olalım önemli olan kendimize yakıştırmak giydiğimizi...

Tesadüfen buldum topicini inceledim kombinlerini ve çok beyendim Renkler beni cezbediyor Dikiş biliorum ama dikmiorum
Sanırım başlıcam dikmeye burdakileri gördükten sonra

Teşekkürler tatlım

Ben senin yerinde olsaydım bir dakika durmazdım,başlardım hemen dikişe

Teşekkürler canım

Belli bir iki tesettür markası vardı ama çok pahalıydı tabi,tesettür markaları son yıllarda çoğalmaya başladı ama fiyatlarda bir değişim yok,hala fazla..

Ama illaki herşeyin marka olması şart değil ki,ben mesela 15 tlyede çok güzel eşarplar buluyorum,marka ismi de vereyim Piramit Eşarp,çok güzel desenleri falan,ben çok beğeniyorum..

Markalı eşarplar 80-100 arası,gerçekten pahalı...Ama alışveriş sitelerinde bazen tek bir eşarp fiyatına 3 tane alabiliyorsun,Markafoni'de Aker eşarp indirimde bugün,29.90 fiyatı..

Canım benim,Allah inşaallah niyetine göre verir,sen de hayırlı zamanda kapanırsın.Bu marka olayı da korkutmasın sakın gözünü,emin ol daha uygun fiyatlara da çok güzel kombinler oluyor Sen yeter ki kapanmayı iste,nasip olur inşaallah

Çok güzel açıklamışsın tatlım,teşekkürler

canım bazıları kanımca tesettüre uygun olmasada bazıları tam bana göre paylaşım için teşekkürler
bende site ismi istiyorum pleas

Kızlar gönderdim ikinize de

Bundan sonra adres isteyecek arkadaşlar olursa,hangisini istediklerini belirtirlerse sevinirim....Kombin sitesinin adresini mi tesettür alışveriş sitelerinin adresi mi? Böylece ikilemde kalmamış olurum

Her ikisinden de istiyorum mümkünse

kombin sitesiyle,tesettür alışveriş sitesni istiyorum bende mümkünse:) kombinlerde çok güzel buarada paylaşm için teşekkürler

canım gönderdiğin sitelerden alışveriş yapıyorum, kombinleri aldığın adresi merak ettim ben, sana zahmet olacak bi de onu gönderebilir msin? o siteden alışveriş yapılıyor mu? yoksa sadece moda siteesi falan mı?

aynen bende de sosyete pazarı müdavimliği var ...
marka takıntım yok ..marka takıntısı bana yanlış geliyor..
mesela bazı arkadaşlarım var aşırı marka takıntıları var ,bi eşarba gidip 100 lira veriyorlar ..
her gün faklı eşarp takıyorsun zaten ona para mı yeter..
ben şahsen bir eşarba vereceğim o parayı gider bi fakire yardım ederim daha mantıklı..
islam sosyetesi oluştu artık ,belli markalardan giyinen ,eşarbının markasını da arkaya alıp özellikle gösteren bir kesim var..
ben tam tersine marka göstermeyi hiç sevmem ,yazılı kısmı içe katlarım
bilmiyorum ama müslümana tutumlu olmak gereksiz yere para harcamamak yakışır diye düşünüyorum çünkü biz de gittgide iice kapitalist sistemin içine dalar olduk..
ben pasmina hiç almadım ..kafa kocaman oluyor onlarla beni rahatsız ediyor şahsen ,eşarptan vazgeçmedim ,şalı da sevmiyorum ..
markalar da bozdu artık zaten ,eskiden çok kaliteli ürünelr olurdu ,şimdi herkese hitap etmek için ,pazardaki malların hemen hemen aynısı markalarda mevcut..
en iisi en güzel ve ucuz olanı ..bir de ben çalışıyorum her gün faklı giyinmem gerekiyor malum ,öyle olunca da kıyafete çok para vermek istemiyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…