aynen bende de sosyete pazarı müdavimliği var ...
marka takıntım yok ..marka takıntısı bana yanlış geliyor..
mesela bazı arkadaşlarım var aşırı marka takıntıları var ,bi eşarba gidip 100 lira veriyorlar ..
her gün faklı eşarp takıyorsun zaten ona para mı yeter..
ben şahsen bir eşarba vereceğim o parayı gider bi fakire yardım ederim daha mantıklı..
islam sosyetesi oluştu artık ,belli markalardan giyinen ,eşarbının markasını da arkaya alıp özellikle gösteren bir kesim var..
ben tam tersine marka göstermeyi hiç sevmem ,yazılı kısmı içe katlarım
bilmiyorum ama müslümana tutumlu olmak gereksiz yere para harcamamak yakışır diye düşünüyorum çünkü biz de gittgide iice kapitalist sistemin içine dalar olduk..
ben pasmina hiç almadım ..kafa kocaman oluyor onlarla beni rahatsız ediyor şahsen ,eşarptan vazgeçmedim ,şalı da sevmiyorum ..
markalar da bozdu artık zaten ,eskiden çok kaliteli ürünelr olurdu ,şimdi herkese hitap etmek için ,pazardaki malların hemen hemen aynısı markalarda mevcut..
en iisi en güzel ve ucuz olanı ..bir de ben çalışıyorum her gün faklı giyinmem gerekiyor malum ,öyle olunca da kıyafete çok para vermek istemiyorum ..
Aynen sana katılıyorum
Şalın altına aslında eşarbında altına kabarması için bonenin içine tülbent koyuyorlar bende hiç sevmiorum deve hörgücü gibi kafalar
Bende çalışma hayatından geldiğim için hep idareli almaya yaşamaya alışmıştım..
Pahalıya vereceğim parayla kaç tane giyeceğim olurdu hem paramı kendim kazandığım için kıyıp fazla harcayamazdım da
Elimizdekilerin kıymetini bilelim etrafımızada örnek olalım bence.
Mütevazılıktan uzaklaşmayalım ...
evet aynen
dışardan bakan diyorki ,şunlara bak din diyanet diyorlar ,marka takıntısından yanlarından geçilmiyor ,madem dinse gidip bi fakire yardım etsinler buralara para dökene kadar diyorlar ,haklılar..
kaldıki artık tesettür mağazaları da kapitalistleştiler ,insanları örtünmeye teşvik edeceklerine öyle pahalı satıyorlarki örtünesi olanın hevesi kaçıyor ,hakeza islami oteller de öyle ,çok kızıyorum bunlar nasıl müslüman diye..müslüman insan önce din kardeşini düşünür ,daha orta halli fiyatlar olsunki herkes faydalansın der ama dedimya herkes kapitalist olmuş malesef
evet şalın altına havlu bile koyan varmış..sonra da bunların hepsi tek tip kafalar deve gibi diyorlar ,onda da haklılar ..tamam güzel durması için bişeyler yapabilirz ama bu kadar da abartmaya gerek yok bence ..
şal takanlar daha çok yapıyor sanırım şal güzel dursun diye ,ama dışardan bi bakıyorsun karikatür gibler ,kafalar kocaman vucut küçük
yine de herkesin tercihi kendine ,özeleştiri de yapmak lazım ,ben özleştiri yaparım çok ,sonuçta bende de yanlışar vardır ama ben yanlış da yapsam doğrudan yanayım ..
kombin sitesiyle,tesettür alışveriş sitesni istiyorum bende mümkünse:) kombinlerde çok güzel buarada paylaşm için teşekkürler
canım gönderdiğin sitelerden alışveriş yapıyorum, kombinleri aldığın adresi merak ettim ben, sana zahmet olacak bi de onu gönderebilir msin? o siteden alışveriş yapılıyor mu? yoksa sadece moda siteesi falan mı?
Aynen sana katılıyorum
Şalın altına aslında eşarbında altına kabarması için bonenin içine tülbent koyuyorlar bende hiç sevmiorum deve hörgücü gibi kafalar
Bende çalışma hayatından geldiğim için hep idareli almaya yaşamaya alışmıştım..
Pahalıya vereceğim parayla kaç tane giyeceğim olurdu hem paramı kendim kazandığım için kıyıp fazla harcayamazdım da
Elimizdekilerin kıymetini bilelim etrafımızada örnek olalım bence.
Mütevazılıktan uzaklaşmayalım ...
evet şalın altına havlu bile koyan varmış..
Haydi kombin paylaşınOlan çıkarsın resimlerini
rica etsem sitenin linkini banada atarmısınızbu arada ellerinize sağlık çok güzel olmuş kombinler bayıldımmmmm
Canım estağfurullah ne zahmeti,birazdan göndericem adresi..Daha 10 dk dolmadı mesaj gönderebilmem için
O siteye girince,kıyafetlerin üzerine tıklayınca,fiyatları yazıyor ve üzerlerinde linkte oluyor,o linke tıklayınca satışlarının yapıldığı adrese yönlendiriliyorsun...Alan olur mu bilmem ama çoookk pahalıBir eşarp 385 $:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?