Tesettür Kombinleri

Aynen sana katılıyorum
Şalın altına aslında eşarbında altına kabarması için bonenin içine tülbent koyuyorlar bende hiç sevmiorum deve hörgücü gibi kafalar
Bende çalışma hayatından geldiğim için hep idareli almaya yaşamaya alışmıştım..
Pahalıya vereceğim parayla kaç tane giyeceğim olurdu hem paramı kendim kazandığım için kıyıp fazla harcayamazdım da
Elimizdekilerin kıymetini bilelim etrafımızada örnek olalım bence.

Mütevazılıktan uzaklaşmayalım ...

evet aynen
dışardan bakan diyorki ,şunlara bak din diyanet diyorlar ,marka takıntısından yanlarından geçilmiyor ,madem dinse gidip bi fakire yardım etsinler buralara para dökene kadar diyorlar ,haklılar..
kaldıki artık tesettür mağazaları da kapitalistleştiler ,insanları örtünmeye teşvik edeceklerine öyle pahalı satıyorlarki örtünesi olanın hevesi kaçıyor ,hakeza islami oteller de öyle ,çok kızıyorum bunlar nasıl müslüman diye..müslüman insan önce din kardeşini düşünür ,daha orta halli fiyatlar olsunki herkes faydalansın der ama dedimya herkes kapitalist olmuş malesef
evet şalın altına havlu bile koyan varmış..sonra da bunların hepsi tek tip kafalar deve gibi diyorlar ,onda da haklılar ..tamam güzel durması için bişeyler yapabilirz ama bu kadar da abartmaya gerek yok bence ..
şal takanlar daha çok yapıyor sanırım şal güzel dursun diye ,ama dışardan bi bakıyorsun karikatür gibler ,kafalar kocaman vucut küçük
yine de herkesin tercihi kendine ,özeleştiri de yapmak lazım ,ben özleştiri yaparım çok ,sonuçta bende de yanlışar vardır ama ben yanlış da yapsam doğrudan yanayım ..

Haydi kombin paylaşın Olan çıkarsın resimlerini

Canım estağfurullah ne zahmeti,birazdan göndericem adresi..Daha 10 dk dolmadı mesaj gönderebilmem için

O siteye girince,kıyafetlerin üzerine tıklayınca,fiyatları yazıyor ve üzerlerinde linkte oluyor,o linke tıklayınca satışlarının yapıldığı adrese yönlendiriliyorsun...Alan olur mu bilmem ama çoookk pahalı Bir eşarp 385 $:18:

Ay işte ona hiiiiç katlanamıyorum

evet şalın altına havlu bile koyan varmış..

Ay yok artık...

Arkadaşlar,bu topiği takip edenler çoğunluk tesettürlüdür sanıyorum..

Yanlış anlaşılma olmasın ama,eşarplarınızı yada şallarınızı bu şekilde yapıyorsanız dikkat edelim,inanın normal şekilde yapınca çok daha güzel oluyor...Ayrıca deve hörgücü tabiriyle ilgili Peygamber Efendimizin(s.a.v) Hadis-i Şerif'i var,biraz daha dikkat sadece

evet kızlar yaaa şu tesettürlü hanımların kafalarını iki katına çıkarmalarına uyus oluryom ben de nasıl taşıyorlar anlamıyorum onları görünce benim boynuma ağrılar giriyo

evet ya çok pahalı bunları alabilmek için fabrikatör eşimiz olması gerek sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…