Yok bende haz etmiyorum öyle bir görüntüden açıkmış gibi ama sadece kafası örtülü hoş durmuyor. Ferace pardösü demek değil mi? @Feminas
Alıntılayamadım sizi, pardon.Oncelikle hayırlı olsun
Ferace ( feracenin altına bol spor pantolonlar çok rahat oluyor )
Siyah- beyaz bone
Pamuklu şal ( yapımı ve kullanımı çok rahat kolay oluyor)
Kaygan eşarp( sizin için özel bir günde takabilirsiniz veya bir dışarı çıktığınızda )
Yazma ( eve ani gelen misafir için veya bakkala markete giderken kolay olur )
Aklıma gelenler bunlar eğer tam anlamıyla tesettür uymak istiyorsanız ferace dış elbise
Ve mahrem yerlerinizi kapatacak şekilde giyinmelisiniz dar pantolon giyip üzerine eşarp takmak doğru değil :) sormak istediğiniz varsa cevaplayim
Ferace daha efil efil oluyor Pardusu daha kalın kumaş ama benzer şeylerYok bende haz etmiyorum öyle bir görüntüden açıkmış gibi ama sadece kafası örtülü hoş durmuyor. Ferace pardösü demek değil mi?
Evet buradakiler kullanışlı duruyor teşekkür ederimFotoğrafını çektim ama paylaşamadım link atayım ordan bak bu tarz giyebilirsin kapalı arkadaşlarım bu tarz giyiyorlarModanisa Takımlar
Siz kapanmak istediğinize nasıl karar verdiniz peki?Eki Görüntüle 2611579 bunu netten aldım benim feracemin aynısı bu hoşuma gidiyor bu tarz bir kaç feracem ve pardesum daha var pamuklu sal takınca spor oluyorum ipek eşarp takınca ciddi oluyorum herseye gidiyor
Ben 8 sınıfta hep kapanmak istiyordum ama saçlarım baya uzundu hoşuma gidiyordu kara veremiyordumSiz kapanmak istediğinize nasıl karar verdiniz peki?
Size özelden yazabilir miyim?Ben 8 sınıfta hep kapanmak istiyordum ama saçlarım baya uzundu hoşuma gidiyordu kara veremiyordum
Bir açıldım bir kapandim çocuk akliyla sonra saçlarımı kesitirip tamamen kapandim sonrasında zaten yıllarım kuran kurslarinda geçti hepsi kendi tercihimdi
Hafizlik yaptım ettim derken birdaha hiç açılmadım yıllar oldu öyle :)
Tabiki :)Size özelden yazabilir miyim?
Merhaba ben 23 yaşındayım ve örtünme kararı aldım. Çevremdekilerin asla örtünmez hatta açık saçık giyiyorsun dedikleri bir kızım ama bu kararım ciddi. Size sorum nereden başlamalıyım? Virüs olayları durulana kadar internetten birkaç şey sipariş edicem bunlar nasıl şeyler olsun? Hem rahat hissettirecek hem tesettür kurallarına uygun neler alabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Ben de bunun yeşilini kullandım, kullanıyorum. Kolları da lastikli olunca abdest vs için çok rahat oluyorEki Görüntüle 2611579 bunu netten aldım benim feracemin aynısı bu hoşuma gidiyor bu tarz bir kaç feracem ve pardesum daha var pamuklu sal takınca spor oluyorum ipek eşarp takınca ciddi oluyorum herseye gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?