Ben 8 sınıfta hep kapanmak istiyordum ama saçlarım baya uzundu hoşuma gidiyordu kara veremiyordum
Bir açıldım bir kapandim çocuk akliyla sonra saçlarımı kesitirip tamamen kapandim sonrasında zaten yıllarım kuran kurslarinda geçti hepsi kendi tercihimdi
Hafizlik yaptım ettim derken birdaha hiç açılmadım yıllar oldu öyle :)
Bende tesetturum daim olsun diye saclarimi kesmistim
Sonra hic acilmadim cok cirkin etmistim zaten saclarimi. Uzundu seviyodum kit kit kestim sonra.
Desmond senin adina sevindim. Rabbim daim etsin insallah.
Bende tesetturum daim olsun diye saclarimi kesmistim
Sonra hic acilmadim cok cirkin etmistim zaten saclarimi. Uzundu seviyodum kit kit kestim sonra.
Desmond senin adina sevindim. Rabbim daim etsin insallah.
Öncelikle sakin ol ve en az 25 20 takim kiyafet al derim. Ünivesiteye baslayacagim zaman ben de niyetlendim. 2 3 tunik alip kapandim. Annemin başörtüleriyle idare ederim falan dedim çünkü çok hevesliydim. Kapandım ve okula başladım. Ama surekli yarin ne giyecegim dersi başörtü derdi beni çok bunalttı. Ogrenciydim ve alacak yeterince param yoktu ailemden de nereye kadar isteyebilirdim. Tesettur giyim çok pahali çünkü. Üniversitede de ne yazik ki insanlar kıyafetiniz kadar deger veriyor size. Başörtü kaliteli degilse ne kadar iğne takarsan tak mutlaka kayiyor önü kötü duruyor vs. Hep kendimi kötü hissettim. Zamanla birkac parçadaha aldim çok direndim ama olmadi. Bu durum beni soğuttu ve açıldım tekrar.
Sana onerim kaliteli kiyafetler ve başörtüler bitiktir. Kombinler biriktir. Tesettur giyim aciklardaki gibi pazardan aldığını giyle olmuyor basit duruyor. Allah yardimcin olsun ve kararin için de tebrikederim.
Merhaba ben 23 yaşındayım ve örtünme kararı aldım. Çevremdekilerin asla örtünmez hatta açık saçık giyiyorsun dedikleri bir kızım ama bu kararım ciddi. Size sorum nereden başlamalıyım? Virüs olayları durulana kadar internetten birkaç şey sipariş edicem bunlar nasıl şeyler olsun? Hem rahat hissettirecek hem tesettür kurallarına uygun neler alabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.