Tesettüre girmek

• Konu Sahibi Konu Sahibi anon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende tesetturum daim olsun diye saclarimi kesmistim
Sonra hic acilmadim cok cirkin etmistim zaten saclarimi. Uzundu seviyodum kit kit kestim sonra.
Desmond senin adina sevindim. Rabbim daim etsin insallah.

Bende tesetturum daim olsun diye saclarimi kesmistim
Sonra hic acilmadim cok cirkin etmistim zaten saclarimi. Uzundu seviyodum kit kit kestim sonra.
Desmond senin adina sevindim. Rabbim daim etsin insallah.
Aynı sonrasında 2 3 defa kuaföre gittim zor toparlandı saçım ama ben abi kurbaniyim o yaptı öyle güzel kesicem dedi dipten vurdu makası

Aynı sonrasında 2 3 defa kuaföre gittim zor toparlandı saçım ama ben abi kurbaniyim o yaptı öyle güzel kesicem dedi dipten vurdu makası
Hayın abi
Olsun toparlanmis neyse ki

Hayın abi
Olsun toparlanmis neyse ki
Sonrasında kalcamin aşağısına kadar uzattım surekli uzerine oturuyordum yanlislikla tekrar kestim şimdi tekrar uzuyor mısır püsküllerim

Sonrasında kalcamin aşağısına kadar uzattım surekli uzerine oturuyordum yanlislikla tekrar kestim şimdi tekrar uzuyor mısır püsküllerim
Ben daha uzatamadim. Hatta uzun sure erkek saci dediklerinden kullandim
Simdi de kulagimin az altinda

Ben daha uzatamadim. Hatta uzun sure erkek saci dediklerinden kullandim
Simdi de kulagimin az altinda
Suan benimde ihtiyacım var dur özeniyorum olmaz olmaz rahatlayasim geliyor bazen saçları kesip ama olmaz

20 25 takım ne demek israf diye bir şey duydunuz mu?
A anon canim bana özelden ulasabilirsin ben ucuz giyinirim hep.

Allah hayırlı etsin giy çık alabilirsin kullanışlı oluyor ilk etapta siyah ve lacivert bone pamuklu şal Iyi olur

ben de senin gibiydim ve ben gibi pişman olup açılmazsın umarım yemediğimiz hakaret kalmıyor sonra hakkında hayırlısı olsun daim olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…