- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.725
- 798
- 31
- Konu Sahibi Sweet Witch
-
Cehennemde sen kac puanla kacirdin muhabbeti de donuyordur bu mantiklatuh bir oruc daha tutsam cennetliktim falan, en cok da, ben hepsini yapmistim da isaretlerken kaydirmisim diyenlere uzulurum
kimin neden cennete girip girmeyeceğini bilemezsiniz.Ben daha ergenliğe girmeden ergenliğe girdiğim gün örtüneceğim bilincindeydim. Gerçekten de öyle oldu çok şükür :)
Bana soranlara hep şunu söylüyorum: düşün ki hesap günü gelmiş amellerimiz tartılıyor. Senin terazinde de sadece 1 sevap daha olsa cennete gideceksin ama 1 günah fazlayla cehenneme gidiyorsun. O an ne düşünürsün "keske bir gün daha erken örtünseydim" demez misin?
Vicdan azabı duyulacak birseymi yani?Tabi ki bunu sa düşünebilir. Ama dediğim gibi belli ki bu hanımefendi açık olmaktan dolayı vicdan azabı duyuyor ve bunu belki bugün olmasa bile 3 sene 5 sene hatta Allah omur verirse 20 sene bile geçse yapacak. O zaman da diyecek ki keske bir gün daha erken yapsaydım bunu
Ben direkt cehenneme gidecegim bu hesaba göre.
Gün eksikligi bir degil,beş degil.
biz de başka dine inanmıyoruz hanımefendi arap adetlerini din diye öğretenlere karşı çıkıyoruz. siz başınızı örtün ona laf eden yok ama örtmeyen günahkardır demeye kalkarsanız cevabınızı alırsınız.
Kimin cennetlik kimin cehennemlik olduğunu elbette Allah (cc) dan başkası bilemez, boyle bir ayırım yapmak haddime de değil. Acın bakin ayetlere cehennemliklerin pismanliklarini, söyledikleri sözleri bir görün Rabbimiz bize merhametinden önceden haber vermiştir bunları, ben buna binaen öyle bir senaryo anlattim...
Son olarak bas örtüsü arap adeti değil kuranı kerimde emredilen bir farzdır inanmayanlar Nur suresi 31. Ayeti okuyabilirler. Hala daha inkar eden olursa ayet inkarı insani dinden çıkmaya götürür. İnsanları yanlış bilgilendirmeyelim lütfen :)
Konu Sahibi başörtülü kadınlardan fıkır istemiş senin kapalılıkla ilgili fikrini değil boş yapma marjinal görünmek için..islam inancına göre örtünmemenin, kafaya başörtü takmananın herhangi bir günahı yoktur bilip bilmeden insanları zan altında bırakmayınız. ayetlerin farklı yorumlarıdır bu. konu sahibi zaten fazla açık giyinmediğini belirtmiş. sorun yok yani.
dinin farzları namazdır oruçtur iyi huydur. kafaya örtü sermek değildir.
Dinden de ciktik,dagilabiliriz.Kimin cennetlik kimin cehennemlik olduğunu elbette Allah (cc) dan başkası bilemez, boyle bir ayırım yapmak haddime de değil. Acın bakin ayetlere cehennemliklerin pismanliklarini, söyledikleri sözleri bir görün Rabbimiz bize merhametinden önceden haber vermiştir bunları, ben buna binaen öyle bir senaryo anlattim...
Son olarak bas örtüsü arap adeti değil kuranı kerimde emredilen bir farzdır inanmayanlar Nur suresi 31. Ayeti okuyabilirler. Hala daha inkar eden olursa ayet inkarı insani dinden çıkmaya götürür. İnsanları yanlış bilgilendirmeyelim lütfen :)
Dini konularin neden kapandigini bir kere daha anladim
Kapali olunan bir gun fazla olursa cennete gidebilmekten bahsedenler var yahu
Bir soru fazla yapinca bogazici universitesine girmek gibi birsey bu herhalde
islam inancına göre örtünmemenin, kafaya başörtü takmananın herhangi bir günahı yoktur bilip bilmeden insanları zan altında bırakmayınız. ayetlerin farklı yorumlarıdır bu. konu sahibi zaten fazla açık giyinmediğini belirtmiş. sorun yok yani.
dinin farzları namazdır oruçtur iyi huydur. kafaya örtü sermek değildir.
resmen fırsat kolluyorlar ALLAH hidatey versin....Konu Sahibi başörtülü kadınlardan fıkır istemiş senin kapalılıkla ilgili fikrini değil boş yapma marjinal görünmek için..
Başörtülü değilim ama bu yorumu görünce dayanamayıp yazdım nezaman böyle bir konu olsa sivriliyim diye nasılda saçmalıyolar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?