- Konu Sahibi Sweet Witch
-
Ne alaka günah olmadığı hangi ayette yaziyor Aciklarmisinislam inancına göre örtünmemenin, kafaya başörtü takmananın herhangi bir günahı yoktur bilip bilmeden insanları zan altında bırakmayınız. ayetlerin farklı yorumlarıdır bu. konu sahibi zaten fazla açık giyinmediğini belirtmiş. sorun yok yani.
dinin farzları namazdır oruçtur iyi huydur. kafaya örtü sermek değildir.
mesela ben devlet dairesinde çalışıyorum burda ben işe başladığımda açık olupta sırf altı üstü bi müdür olmak için yada yükselmek için kapananlar var o yüzden amacını sormuş olabilir gerçekten dini gerekçeylemi yoksa çıkarmı var işin ucunda
Burda herkes istediği gibi yorum yapma hakkına sahip, konuyu açan şunlar yorum yapsın sadece diyemezKonu Sahibi başörtülü kadınlardan fıkır istemiş senin kapalılıkla ilgili fikrini değil boş yapma marjinal görünmek için..
Başörtülü değilim ama bu yorumu görünce dayanamayıp yazdım nezaman böyle bir konu olsa sivriliyim diye nasılda saçmalıyolar..
Dinden de ciktik,dagilabiliriz.
İyikide yasak böyle konular çünkü yorumları görünce ağzım açık kalıyor.
nur suresi 31. ayetin birden fazla yorumunu okudum.
bazı kişiler çeviride yanlışlık olduğunu iddia ediyorlar.
biliyorsunuzdur.
siz de alternatif fikirleri okuyup kendiniz karar verirsiniz.
ben şahsen farz olmadığına kendimce karar verdim ve uyguluyorum.
Diğer türlü düşünen kişilere de saygım var.
sonuçta iyi niyetli yaklaşmak önemli.
anlamak için kuranı okuyup, bunu anlıyorsanız elbette anladığınız ve inandığınız şekilde yaşamaya çalışmakla en doğrusunu yaparsınız.
Yorum yazmamak için okadar zor tutuyorum kı kendımı..Gerçekte bende şimdi daha net anladım.
Aynen öyle bu ne düşmanlık anlamıyorum dünya saygı gösterirken müslüman geçinenler nefret ediyorresmen fırsat kolluyorlar ALLAH hidatey versin....
Bir farzı yerine getirmemekle beraber onun farz olduğuna inanmak kişiyi günahkar müslüman yapar ancak bir farzı inkar etmek kişiyi dinden çıkarır... dost aci söyler :)
başörtüsü farz değil ki dinden çıkarsın. asıl insanları bilip bilmeden günahkar ilan etmek çok büyük günahtır.
Aynen öyle bu ne düşmanlık anlamıyorum dünya saygı gösterirken müslüman geçinenler nefret ediyor
Canım yap yorumunu baksana Nasıl saçmalıyolar kimse düşünmüyor senin gibi mantıklı bir insanın fikrini merak ettimYorum yazmamak için okadar zor tutuyorum kı kendımı..
Allahım affetsın ..
Tamam canim hiddetlenmene gerek yok surda en fazla 100 sene yaşayıp hepimiz ahirete gideceğiz orada zaten neyin doğru neyin yanlış olduğunu göreceğiz inşallah :)
ahirette senmi bekçilik yapacaksın pek emin konuşuyorsun dikkat et de hayallerin suya düşmesin :)
ahirette senmi bekçilik yapacaksın pek emin konuşuyorsun dikkat et de hayallerin suya düşmesin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?