tesettüre girmeye nasıl karar verdiniz?

Ne alaka günah olmadığı hangi ayette yaziyor Aciklarmisin

Çıkar için kapanmak gerçekten çok ilginçmiş. Özel sektörde tam tersi işler maalesef yanlış anlaşılmak istemem kesinlikle en azından bana denk gelmedi diyebilirim.

Burda herkes istediği gibi yorum yapma hakkına sahip, konuyu açan şunlar yorum yapsın sadece diyemez

Ben arapça biliyorum sizlere de öğrenmenizi tavsiye ederim. Rabbim hic birimizi doğru yoldan ayirmasin...

Bir farzı yerine getirmemekle beraber onun farz olduğuna inanmak kişiyi günahkar müslüman yapar ancak bir farzı inkar etmek kişiyi dinden çıkarır... dost aci söyler :)

başörtüsü farz değil ki dinden çıkarsın. asıl insanları bilip bilmeden günahkar ilan etmek çok büyük günahtır.

başörtüsü farz değil ki dinden çıkarsın. asıl insanları bilip bilmeden günahkar ilan etmek çok büyük günahtır.

Tamam canim hiddetlenmene gerek yok surda en fazla 100 sene yaşayıp hepimiz ahirete gideceğiz orada zaten neyin doğru neyin yanlış olduğunu göreceğiz inşallah :)

Aynen öyle bu ne düşmanlık anlamıyorum dünya saygı gösterirken müslüman geçinenler nefret ediyor

dünyadakilere başörtüsü tak diye baskı yapılmıyor. saygı göstermeleri normaldir oysa müslüman ülkelerde kaç genç kız böyle baskılara maruz kalıyor. sınıf arkadaşım babasından dayak yiyordu başını örtmediği için.

o sivrilme yorumunuzu da iade ediyorum size. ben arap hurafelerini değil islamı savunuyorum. size kafa örtmek öğretilmiş olabilir ama kuran babalarınızın dinine mi inanıyorsunuz halen der biraz sorgulamak ve mantıklı düşünmek lazım. o da herkesde yok işte görüyoruz.

düzgün yorum yapın.

Bir sürü sert mesaj var şuan da hele biri "konu kapanmalı da" demiş
Sana ne ki ? Niye yazıyorsunuz ki o zaman
Başka zaman olsa ilgilendirmeyen şeylere cvp vermezsiniz.

Resmen yazan kişiyi pişman ediyorsunuz. Saygısızca yok şöyle yok böyle
Birşey sormuş güzelce ben bilmiyorum dersin, biliyorsan şu şekilde şunu şunu yaşadım diyerek yardımcı olursun
Bence dini konunun içine giriyorsa kapanmamalı böyle saçma , heves kırıcı, ezen kişileri kapatsınlar engellesinler.

Tamam canim hiddetlenmene gerek yok surda en fazla 100 sene yaşayıp hepimiz ahirete gideceğiz orada zaten neyin doğru neyin yanlış olduğunu göreceğiz inşallah :)

ahirette senmi bekçilik yapacaksın pek emin konuşuyorsun dikkat et de hayallerin suya düşmesin :)

ahirette senmi bekçilik yapacaksın pek emin konuşuyorsun dikkat et de hayallerin suya düşmesin :)

Öyle bir iddiam yok hâşâ :) mübarek cuma günü gel kırmayalım birbirimizi hadi canım sen sağ ben selamet "lekum dinukum ve liye dîn" de geç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…