tesetture uygun 40-42 beden şık tunikler, bilek paca pantolon,canta,esarp,fon perde vs./bulunmuştur.

Ceketlerim yepyeni hizlo degisimden dolayi giymek nasip olmadi. Bunlara ilave olarak 1 takim elbise ve siyah dar paca pantolonum var. Hepsi marka yepyeni ve memnuniyet topigi garantili
Merhaba
Bu ceketler kaç beden acaba? Bir de markalarını öğrenebilir miyim?

Kiremit rengi gibi olan de facto m beden. Desenli olaan herry 38 beden. Siyah olan 36 beden markasi da koton. Bu koton olan da biraz genis kalip

Bunlarin ucu de 38 e olur. Ben fiyat belirlemedim. Siz ne kadar butce ayirabilirseniz. Begendiyseniz uygun bi soyleyin gule gule kullanin cunku yepyeniler emin olun

Bunlarin ucu de 38 e olur. Ben fiyat belirlemedim. Siz ne kadar butce ayirabilirseniz. Begendiyseniz uygun bi soyleyin gule gule kullanin cunku yepyeniler emin olun
Ben aslında 40 giyiyorum. Olur mu bana emin değilim. Sırttan iki kol altındaki dikiş arasını ölçmenizi isteyebilir miyim?

Beden olarak hepsi 40/42 uyar sadece ceket 38 beden ama ilgilenirseniz ölçülerini verebilirim..

viardan alinmis tunik 25 tl ye alindi ancak beden uymadi sorunsuzdur 15 tl ye olur iki yani yirtmacli uzundur mavili tunik de iki katli oldugu icin kislik da kullanilabilir ozel dikimdir 10 tl

Eklentiler

• 2015-11-11 14.10.14.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 41
  • 2015-11-14 18.09.47.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 53
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…